Nvidia aktualizácia nefunguje
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Nvidia aktualizácia nefunguje
Nemôžem aktualizovať svoj driver na grafiku. Dnes som si preinštaloval windows a nie a nie to aktualizovať. Stále vypíše Nepodarilo sa pripojiť k lokalite Nvidia. Funguje vám to ? Odinštaloval som driver aj cez display driver uninstall, skúšal som starší driver, stále to isté.
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nvidia aktualizácia nefunguje
Tu hlasku pise aj mne, asi maju nejako posahane servery. Riesil som to tak, ze som stiahol ovladace manualne z nvidia.com a tie nainstaloval.
-
hojko
Site Admin
Cez automaticke aktualizacie to aj tak stahuje tie ovladace dost oneskorene, teda aspon u mna. Takze to radsej robim raz za cas rocne, tak ako pise Mek.
-
Michaelo
Hardcore addict
A este k tomu teraz nVidia upravila drivery tak, ze na stiahnutie ich musis cocnut cez nVidia experience, pricom tam ti este musia overit mail atd. 
Normalne tie drivery co davaju vonku 3x do roka ci kolko sa tiahnut daju normalne, ale nove drivery proste inak cocnut uz nepojdu...
Normalne tie drivery co davaju vonku 3x do roka ci kolko sa tiahnut daju normalne, ale nove drivery proste inak cocnut uz nepojdu...
Včera som si stiahol zo stránky Nvidia ovládač 358.50 a nainštaloval.Experience ani neinštalujem.
http://www.nvidia.co.uk/Download/index.aspx?lang=en-uk
http://www.nvidia.co.uk/Download/index.aspx?lang=en-uk
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Nakoniec som nainštaloval pôvodný driver z CD ktoré bolo pri notebooku. Nemal som chuť sa s tým už babrať. Ale nabudúce ak bude treba, asi zvolím možnosť inštalácie len čisto grafického ovládača bez Experience