NVIDIA GeForce GTX 970 , 4GB RAM

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
1AI
Novice
Novice

NVIDIA GeForce GTX 970 , 4GB RAM

Príspevok od používateľa 1AI »

Čaute :) , Chcel by som Vás veľmi pekne poprosiť o radu. Vlastním grafickú kartu NVIDIA GeForce GTX 970 , 4GB RAM, s ktorou som začal mať približne po roku používania problémy : Keď ju vložim do PC tak sa dlhšie bootuje, niekedy sa reštartuje, opakovane reštartuje, inokedy sa zas pustí systém ale zrazu sa zase reštartuje celý pc a takto to robí dookola. Takže náhodné reštarty, niekedy chvíľu funguje ale aj keď som ju vložil do iného PC s inou základnou doskou robilo to presne to isté. Raz som sa dostal ku inštalácií nových driverov ale zase nastal reštart. Je mi teda jasné že doskou to nie je, lebo ide aj v inom PC, zdroj je tiež dosť silný lebo vždy nabehne. Oplatí sa teda dať diagnostikovať grafiku resp. robí to niekto za rozumné peniaze ? Alebo by som sa skôr mal sústrediť na predaj napríklad ventilátorov alebo náhradných dielov pokiaľ by to bol niekto ochotný kúpiť ? Ja osobne nie som natoľko šikovný aby som si začal kontrolovať odpor každého chipu alebo chipsetu a hľadal kde je chyba, len ma proste zaujíma či to ešte má nejakú hodnotu, či to má zmysel opraviť alebo predať nejakú súčiastku alebo je to už len proste ozdoba na políčke :?: . Ďakujem Vám veľmi pekne za prípadné odpovede a prajem pekný a úspešný deň. S pozdravom Marek
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: NVIDIA GeForce GTX 970 , 4GB RAM

Príspevok od používateľa hojko »

Ak vylucime slaby zdroj, tak je chybna karta. Mal si ju dat reklamovat. Z tej karty nemas co rozpredat, ventilator stoji par eur, v lepsom pripade par desiatok eur a neviem ako ho mas rieseny, moze byt tak nalepeny, ze ho nedas ani dole.
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Kupoval si ju ty od niekoho a máš ju už rok alebo si ju kúpil ty z obchodu rok dozadu :?:
1AI
Novice
Novice

Celý PC som kupoval od niekoho, takže karta je už staršia a nedá sa reklamovať. Ďakujem Vám veľmi pekne za reakcie
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

V tom pripade si myslim, ze mas smolu a mozes sa pozerat po niecom inom. GTX 1050Ti kupis za 180 eur.
1AI
Novice
Novice

Áno, presne nad tou som uvažoval :) . Ďakujem za tip, musím si ešte trochu našetriť a potom si ju kúpim.
Napísať odpoveď