Nvidia Quadro

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa KoCi »

moja odpoved sa s nikym nebije, moja odpoved je velice mierumilovna a patri k nenasilnym typom odpovedi, ktore by ani muche neublizili. Toboz este nejakej inej odpovedi...

proste nvidia vyvija zvlast ovladace pre Quadro a zvlast pre GeForce. Hry aj aplikacie pojdu na oboch ovladacoch, avsak kazde su optimalizovane pre nieco ine. Hru na QUADRO spustis, ale nepobezi ti tak svizne ako na ekvivalentnej karte GeForce.

Dufam ze aj tato odpoved bola aspon tak mierumilovna ako ta predosla, a nikomu sa nic nestalo :D
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

KoCi napísal:moja odpoved sa s nikym nebije, moja odpoved je velice mierumilovna a patri k nenasilnym typom odpovedi, ktore by ani muche neublizili. Toboz este nejakej inej odpovedi...

proste nvidia vyvija zvlast ovladace pre Quadro a zvlast pre GeForce. Hry aj aplikacie pojdu na oboch ovladacoch, avsak kazde su optimalizovane pre nieco ine. Hru na QUADRO spustis, ale nepobezi ti tak svizne ako na ekvivalentnej karte GeForce.

Dufam ze aj tato odpoved bola aspon tak mierumilovna ako ta predosla, a nikomu sa nic nestalo :D
dakujem toto som potreboval :)
Napísať odpoveď