čo ďalej ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
MaRtIn065
Medium Expert
Medium Expert

čo ďalej ?

Príspevok od používateľa MaRtIn065 »

zdravím
spoznal som jednu babu, vedel som o nej že počúva metal, aj ja počúvam a ked som hodil na fb pesničku v momente mi napísala že konečne niekto kto má rád dobrú hudbu, tak sme si celý deň písali a tak teraz neviem čo ďalej
napr. mám ju zavolať ku mne domov počúvať niečo ? (je to vhodné ?) môže z toho niečo vzniknúť ? atď.
a poprosím normálne odpovede
Forsaken
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: čo ďalej ?

Príspevok od používateľa Forsaken »

:lol: :lol: :lol: :lol: zavolaj ju ku sebe domov ty trolko...

co je na tom ze dakomu sa paci taka hudba ako tebe? akoze bude z toho daco :smt033

a teraz normalna odpoved...aky vek ? :)
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

Skús chloroform, vysoká úspešnosť. :lol:
Okej, normálna odpoveď: Pozvi ju na rande, inak nezistíš nič.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Martin-
Ak sa velmi nepoznáte,pochybujem ze príde, moze si zacat domýšlať hluposti, ako ze ju tam chces posexovat a pod.
Mal by si si snou trochu dlhsie písat aby ste sa oťukali a potom ju mozes zavolat tak na prechádzku napr.
A ci moze niečo vzniknuť?..no ak si sadnete ako ludia nielen preto ze sa vám páči rovnaká hudba,a budeš ku nej sexuálny( dotyky,pusa,sex..),aby si neskončil v jej Friendzone, tak hej.
Pozvat na rande? ak to myslíš doslovne a Martin by jej napísal ze "pozývam ta na rande" tak sa moze baba zacat vyhovárat.
Pre zaciatok stací ist von sa kamsi prejst a hlavne kecat a pokusiť sa jej aj niekde dotýkat( tým myslím,plece,ruku atd)
Son-Gohan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Son-Gohan »

Ano,zavolaj ju von a podotykaj sa jej nech ta dokope dakymi metalovymi bagandzami.
Potom tu pripudne tema : Mam uz druhy tyzden modre gule mam ist k doktorovi som hanblivy :lol:

:sly:
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

No tak reku povedz ty ako to má inak riešiť?...chce ju vidiet tak logicky snou musí byt nejak osobne a za malý dotyk este ziadna baba chalanovi nenakopala gule :)
Son-Gohan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Son-Gohan »

Neviem, ako jediny si tuto temu vzal velmi vazne a ides tu chalanovi radit postupy zo stranky akozbabrat.sk....
ak nieje retardo tak musi pochopit ze bez toho aby sa stretol s nou osobne nezisti ani nic nevyriesi,ale pisat mu rady ako
dotykaj sa jej na plece to je uz vela :lol:
Pre autora temy, dajte si niekde stretko, porozpravajte sa, ak nie po prvom stretnuti a dotykoch zistis ze si mate co povedat aj okrem hudby, oziv temu ale toto je smiesne trollovanie z nudy
Blastbit si v pohode ale beries velmi vazne tieto veci, vztahy su dolezite ale spomal

alebo vies co Martin65 vezmi ju von a chyt ju za marhulu,tvoje sance vidim tak 50-50 :oops:
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak hej Martin to tak vtipne napísal, ze chalani so srandy mu popísali rozne veci ako aj ty.:)
Ale tak chápem ho ak je neskusený tak potrebuje radu a posmešky mu nepomozu.
Proste je to moja povaha ze niektoré veci beriem napr lahkovážne a niektoré vážne, lebo vážne naozaj sú aspon z mojho uhla pohladu...to je jedno táto téma tu nieje o mne.
V poctate ide o to aby ju osobne spoznával ci si pasuju nielen v hudbe ale aj v iných veciach a bez dotykov ktoré v žene vyvolaju sexuálne vnímanie to nepôjde,ale to vedia tí skusenejší,ti menej skúsený o tom ešte nevedia a to som sa mu snažil zdeliť :)
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Domov určite nie. Skôr do nejakého tématicky ladeného rock/metal baru. Prípadne na koncert. Uvidíš, ako to pôjde a o ďalšom kroku rozhodneš ty.
opi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa opi »

tak tak ako hovoris vyssie... zarucena istota :)
Napísať odpoveď