Čo by ste urobili, keby vám ostával posledný deň života?
Čo by ste urobili, keby vám ostával posledný deň života?
Zaujímalo by ma, čo by ste robili, keby vám zostával posledný deň života.... Či by ste prehodnocovali svoj život, či by ste smútili,alebo sa radovali, či by ste si išli kúpiť rakvu alebo sa opiť. Zaujíma ma akýkoľvek nápad. Tak píšte píšte 
Re: Čo by ste urobili, keby vám ostával posledný deň života?
na otazku by sa nemalo odpovedat otazkou, ale co sa chces zabit?
neviem preco ale pri tej formulacii mi toto napadlo ako prve
neviem preco ale pri tej formulacii mi toto napadlo ako prve
Nechcem, len ma ma zaujímalo čo by ľudia asi tak urobili.....veď každý uvažuje inak.
Keďže v takejto situácií sa neocitol nikto z nás žijúcich
, ale verím, že by to nebolo nič príjemné.
Neviem si to ani predstaviť, ale myslím, že napríklad ísť sa opiť by ma v tej chvíli nenapadlo. Asi by som len tak niekde sedel a aj keď neverím v Boha, tak by som sa modlil, aby sa to nestalo.
Neviem si to ani predstaviť, ale myslím, že napríklad ísť sa opiť by ma v tej chvíli nenapadlo. Asi by som len tak niekde sedel a aj keď neverím v Boha, tak by som sa modlil, aby sa to nestalo.
Pustil by som si: H16 - Posledný deň
-
adr0z
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Bol by som úchylný ako nikdy 
posledny krat by som vydrbal so zivotom... a zastrelil by som sa 
Tak to je dobréposledny krat by som vydrbal so zivotom... a zastrelil by som sa
-
gallardo570_4
Medium Expert
Videl som nieco podobne vo filme Laska nebeska (nepamätam si orig. nazov mozno nieco ako heavenly love..).. Neviem ci to niekto videl..?
Alebo to s tym zastrelenim sa je tiez paradny napad..
Urcite nieco v tom zmysle..
Alebo to s tym zastrelenim sa je tiez paradny napad..
-
Kok
Light Professional
obchytkaval by som zeny na ulici, bol by som nechutny, vykonaval by som potreby na verejnosti, nadaval policajtom, ukradol by som si auto a isiel by som na nejake pekne miesto s kamaratmi na speka asi tak
Lásku nebeskú som nevidela, ale plánujem, lebo je tam dobré herecké obsadenie ale na podobnú tému bol aj film Posledné prázdniny, kde babe diagnostikovali chorobu tak išla na drahú dovolenku a utrácalaVidel som nieco podobne vo filme Laska nebeska (nepamätam si orig. nazov mozno nieco ako heavenly love..).. Neviem ci to niekto videl..?
-
javatar
Hardcore addict
ak by to bolo mozne tak nenapadne a rychlo uzavrel zivotnu poistku 
Len tak byť s niekým, koho mám rád.
A plakali by ste , alebo by ste si rozprávali všetko pekné čo ste prežili?Len tak byť s niekým, koho mám rád.
ty si nejaky citovy vampir??? 
Ako to mám vedieť.
Možno by tých ľudí mohlo byť aj viac, hlavná pointa je však tá, že by som asi nerobil nič na štýl nejakých zverstiev, čo človek bežne nespraví a zrejme by som nechcel byť sám.
raz sme sa o tomto rozpravali pri pive a vacsina z nas sa zhodla na tom spravit atentat na nejaku politicku spicku 
Vylásili by vás za národných hrdinovraz sme sa o tomto rozpravali pri pive a vacsina z nas sa zhodla na tom spravit atentat na nejaku politicku spicku
Podľa mňa pri takom niečom by bol človek tak psychicky v riti, že by nedokázal vymyslieť žiadnu "srandu" ako napríklad atentát a podobne.
Najskôr asi niečo také ako písal hughito. Chcel by som byť s tými ktorých mám najradšej. Možno by som sa ospravedlnil pár ľuďom s ktorými sa v súčasnosti vôbec nerozprávam, kvôli obyčajnej hlúposti.
Najskôr asi niečo také ako písal hughito. Chcel by som byť s tými ktorých mám najradšej. Možno by som sa ospravedlnil pár ľuďom s ktorými sa v súčasnosti vôbec nerozprávam, kvôli obyčajnej hlúposti.
-
qwerty-xyz
vyformatoval HDD cka, spalil vsetky svoje veci, ... urobil poriadok,poslal do P este par ludi, sadol si na stolicku, z chuti sa usmial, prevratil ocami a strelil sa do hlavy.