O.C. California
ed2k://|file|The.O.C.S04E01.The.Avengers.HR.HDTV.AC3.5.1.XviD-NBS.[sharethefiles.com].avi|726898688|F54E652368E44DCD51D7A797ABF17BC0|/
ed2k link na hr hdtv rip prvej epizody, na torrentoch sa nie a nie objavit.
PRE Moderatorov - Warez to NIE JE, kedze samotna tv stanica ma celu epizodu pristupnu na webe.
ed2k link na hr hdtv rip prvej epizody, na torrentoch sa nie a nie objavit.
PRE Moderatorov - Warez to NIE JE, kedze samotna tv stanica ma celu epizodu pristupnu na webe.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
nepopieram, ale ako odreagovanie po celom pracovno/skolskom dni je to good, navyse OC je nepochybne z tych kvalitnejsich.miki24686 napísal:oc-imo, teenagersky serial typu beverly hills 902 10... s takymto druhom serialov som prestal asi niekedy v roku 2000
/ale Mischa Barton je v pohodke
/
p.s ten superman tiez nie je nejaky vrchol rozumoveho poznania:)
-
Martin44
Professional
heh najkvalitnejsie je asi to obsadenie...Kde 18rocneho typka hra pomaly 25 rocny foter...enter00 napísal:nepopieram, ale ako odreagovanie po celom pracovno/skolskom dni je to good, navyse OC je nepochybne z tych kvalitnejsich.
p.s ten superman tiez nie je nejaky vrchol rozumoveho poznania:)
Ako odreagovanie je to fajn ale inak TYPICKY idealisticky film z produkcie USA.... S typickymi symbolmi: Trava=Vstupna brana do problemov a do pekla ci tie snobske sracky kde ukazuju ako sa maju v amerike dobre len treba chciet....Niekedy mi je z toho na zvracanie...
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
hihi, toho supermana by som si mal zmenit.. bolo to myslene ako recesia-zial vsetci si myslia, ze som nejaky fandaenter00 napísal: p.s ten superman tiez nie je nejaky vrchol rozumoveho poznania:)
suhlasim, napisal si to krasneMartin44 napísal:heh najkvalitnejsie je asi to obsadenie...Kde 18rocneho typka hra pomaly 25 rocny foter...![]()
Ako odreagovanie je to fajn ale inak TYPICKY idealisticky film z produkcie USA.... S typickymi symbolmi: Trava=Vstupna brana do problemov a do pekla ci tie snobske sracky kde ukazuju ako sa maju v amerike dobre len treba chciet....Niekedy mi je z toho na zvracanie...
jj, markiza slubila ze hned ak bude dostupna tak ju odvysielju. btw uz som videl 2 casti zo 4 serie a je to fakt zaujimavePedrosino napísal:neviete ci budu davat aj dalsiu seriu
-
Pedrosino
Star
a kde si to videl na akom programe alebo neteTomáš napísal:jj, markiza slubila ze hned ak bude dostupna tak ju odvysielju. btw uz som videl 2 casti zo 4 serie a je to fakt zaujimavez ryana sa stal bitkar, seth opustil skolu a rozisiel sa so summer. a ked sa ryan vydal so sethom do mexika(alebo niekde okolo) zabit volchoka, sa seth opil a potetoval sa. az ma boli hlava z tolkych novych udalosti
-
alcatraz16
Medium Expert
-
pinacolada
Guru wannabe
-
*Barborka*
Medium Expert
-
jjj
Guru wannabe
Vsetkym fanusikom odporucam http://www.the-oc.tym.cz/
Monisek robi celkom kvalitne titulky ...
Monisek robi celkom kvalitne titulky ...
-
JohnFrusciante
Star