Čo hovoríte na slovenské fóra ?
Čo hovoríte na slovenské fóra ?
Tak čo hovoríte na slovenské fóra (warez
) ? V poslednom čase čo hľadám po webe nejaké tie stránky som sa dosť "zahľadel" na túto vec. Našiel som ich asi milión, neviem prečo každý tretí čo je na nejakom fóre si chce zaobstarať aj svoje...proste to nechápem. Pravdaže chodím na fóra posťahovať nejaké veci, aký je váš názor 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Čo hovoríte na slovenské fóra ?
že ich je veľa mi je jedno, tie menšie nemajú nič navyše tak stačí navštevovať tých pár väčších. Ostatné pre mňa ani neexistujú. A čo na ne hovorím? V poslednej dobe tam nenájdem čo hľadám, hlavne ak ide o hudbu. Všetko samý rap alebo dnb, house, techno... Takže v poslednej dobe som znova prišiel na chuť torrentom. Warez fora moc nevyužívam
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
hmm popravde za cas co som na vyske a na kolejni sieti stiahnem uplne vsetko za par sekund som na warez fora nechodil ... neviem ci tam mam vobec este aktivne ucty
kazdopadne kedysi stalo zato iba jedno spriatelene forum a jedno rozbiehajuce sa na ktorom som bol aktivny a inak nic .... vsetko co clovek potreboval nakoniec aj tak nasiel na najvacsom ceskom warezovom fore
... dnes neviem aka je situacia a nejdem sa teda pustat do ziadnych hodnoteni 
-
Jancuk
Professional
Niekedy keď prídem na hoc ake warez fórum tak si myslím ze ludia si to pomýlili z pokecom
-
seth82
Darca
Warez fóra používam sporadicky, hlavne na filmy, keď sa nudím, tak browsujem danú kategóriu a sťahujem, čo ma zaujme. Všetko ostatné hľadám na google, prípadne prejdem scenereleases.org alebo releaseblog. Google nájde všetko pri správnom používaní, takže ja by som sa zaobišiel aj bez warez fór...
Jediné jedno a to lamky, je tam v podstate všetko (čo potrebujem), nemám čas ani chuť hľadať na milión päťsto ďalších fórach. A samozrejme záleží od toho či mám RS PA, ak nie tak torrenty. 
hlavná vec že rap aký hľadám ja , nieje nikdy na fórach , ale myslím že torrentom sa ajtak nič nevyrovnáaudiotrack napísal:že ich je veľa mi je jedno, tie menšie nemajú nič navyše tak stačí navštevovať tých pár väčších. Ostatné pre mňa ani neexistujú. A čo na ne hovorím? V poslednej dobe tam nenájdem čo hľadám, hlavne ak ide o hudbu. Všetko samý rap alebo dnb, house, techno... Takže v poslednej dobe som znova prišiel na chuť torrentom. Warez fora moc nevyužívam
No ja skôr vyhľadávam nejaké free hostingy kde majú možnosť "vyhľadávanie súborov v databáze" (ak som to dobre pomenoval)
je tam veľké
,že tam dáte názov filmu/hry... a hneď ťaháte .
Ale zas neviete čo je nové ,ale na to slúži CSFD či...?
je tam veľké
Ale zas neviete čo je nové ,ale na to slúži CSFD či...?