dostal som uz druhu teoreticky tretiu 5 za tieto 3 dni ,vobec nechapem ako je to mozne a co sa deje mama sa mi snazi dohovarat strasnee sa mi nechce ucit / zajtra den ucitelov zajtra piatok mam strasne zlu naladu a chce sa mi plakaat
presedlal som na jabber. icq kontakty transportovane kratsi tyzden zajtra budem s mojou laskou dnes som venoval vylucne skole a aj tak viem, ze to bol len strateny cas nebol som s mojou milou zajtra CISCO olympijada. som z toho dost slaby. bude trapas chcel som napisat este jedno plusko a zabudol som ake
chytaju ma myslienku typu.. co ak.. co ked.. co keby.. -> to jest velmi zle s frajerkou je to dobre, az pridobre az neverim.. a preto to minusko cislo 1 .. je to normalne uvazovanie?:D
nultu zajtra nerozchodim asi.. dufam v zlyhanie budika
nespravil som zapocet z pocitacov... kua v zivote b som nepovedal ze pohorim na niecom takomto nespravil som ani sociologiu.... nesom si isty ci som spravil matiku v utorok pisem fyziku a dajaksi nemam ani paru o tom v utorok spadol sestrin pes do 10m hlbokej kanalovej sachty no sak ste to mozno videli na markize...
athos je v pohodke nic sa mu nestalo zajtra som doma ...
posledny den skoly film na prednaske sa dnes akosi nepoviedol tak sme to s kamosom po 15 minutach vzdali a isli na pivo pivo bolo uzasne bol som zahrat futbal (o 9 vecer), bola nehorazna fun, perfektne som sa odreagoval, a kusa aj zdrel o asfalt ale to neva, vsade bola i tak tma bolo este aj vecerne pifko
Z prenajmu bytu na ktory som sa s priatelkou taaak tesil je zase velke gulove. Bohuzial som sa presvedcil ze ani po 4 rokoch po navrate na Slovensko sa tu nic nezmenilo. S cestnostou tu daleko nezajdem. Mam taky pocit ze zase bude treba zdvihnut kotvy. Fuck.
+/- pre boha celu noc som nespala
- som jak lekvar. jak naschval neni robota co by ma prebrala...
+ dnes budem so svojou laskou
+ tibor je fajny, strasne fajny clovek
- do riti aj s papierom!!!
tak predsa len som vyhral listky na LOST maraton, ale kedze mi potvrdzovaci mail prisiel az dnes, nemam tam ani s kym ist ani sa tam nemam ako dostat. to bola jedinecna sanca :(:(
fuj,histola snad nudnejsi predmet neexistuje musim sa ucit na testy a dost to flakam
cez vikend budem na intraku strasna haluz vcera vecer na pokeci a snad aj dnes odisli nam Tajvanky co sme mali na bunke...nech zije umyvadlo bez vlasov (ale inak boli v pohode... )
den ucitelov - dal som 2 kvieky nasim informatickam mal som len 3 hodiny kamos mi pozical vodarko na chatu o 10 minut ficim na chatu 2 dni bez PC...hadam sa v zavislakoch trosku prepadnem borka,tabak,hruska,pivo