Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
braxo som rad ze ti bolo dobre u madarov, ale slovo vikend sa pise z makkym iR1k1nko napísal:mna potesil vykend u nasich juznych susedov som milo prekvapeny na to ze viem po madarsky ledva 20 slov som sa tam citil velmi dobre ...
som cely Happy !!
a co ma nepotesilo ze vykend uz skoncil... a zajtra robota
Tak po čase som sa rozhodol predýchať motor môjho LPG biturba , že ho kúsok prepnem na benzín a pošpanujem , nech sa preberie ...
Čo čert nechcel , LPG - neutrál - benzín = ten nakoniec aj chytil , lenže pri spomalení zdochol ako pes ...
Zastal som na krajnici , ani LPG ani benzín nechytil ...
Po 20 min čakania v " miernej " búrke nakoniec naskočil , tak som ho kúsok vytočil , zrazu " JEBZZ " a plynový drát v pi*i ...
Odťahovka bratranec ďakujem
Čo čert nechcel , LPG - neutrál - benzín = ten nakoniec aj chytil , lenže pri spomalení zdochol ako pes ...
Zastal som na krajnici , ani LPG ani benzín nechytil ...
Po 20 min čakania v " miernej " búrke nakoniec naskočil , tak som ho kúsok vytočil , zrazu " JEBZZ " a plynový drát v pi*i ...
Odťahovka bratranec ďakujem
ale tesi ma ze potom sa ide na nakupy
btw. drzte prsty. zacinam od 8
/ uz som doma. hlavne ze som nakupil
vysoka ci bez vysokej no zivot ide dalej
Ja mam hroznu depku som prisiel prave zo skoly 2 pisomky obe som doripal a to co ma najviac trapi je ze dievca ktore sa mi paci (este sa mi aj zdravi a vobec ma nepozna ) bola odomna asi 3 metre mal som skvelu sancu ist za nou a ja debil som sa s nou neporozpraval ... boze by som sa teraz najradsej nakopal do zadku aky som idiot 
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
No nebolo to sice dnes ale pred par dnami....len som vtedy tuto temu nenasiel.
Stretol som sa po roku s kamosom. Poviete si stretutie ma asi potesi. Ale nebolo to tak. Mal kompletne holu hlavu a moja prva hypoteza bola, ze sa dal k skinom a nebavi sa so mnou, lebo som metlak. Dozvedel som sa vsak, ze bol rok v nemocnici a ma leukemiu.
Stretol som sa po roku s kamosom. Poviete si stretutie ma asi potesi. Ale nebolo to tak. Mal kompletne holu hlavu a moja prva hypoteza bola, ze sa dal k skinom a nebavi sa so mnou, lebo som metlak. Dozvedel som sa vsak, ze bol rok v nemocnici a ma leukemiu.
-
JohnFrusciante
Star
-
axxis
Addict
potesilo: Pred dvoma tyzdnami som prisiel domov z majalesu riadne spolocnesky unaveny a pekyn bordel som narobil (udajne bo sa nepamatam) a matka mala samozrejme prednasku. Som si povedal, ze do matury nepijem, ale ona ma opravila, ze uz vobec nepijem. Dneska vravim matke, ze idem na chatu a ona na to: mam 4 plechovkove piva, nechces?
No nezober to.
-
Janko Hraško
Amateur
Dnes som zistila, že som dostala svoju prvú karmu:) som z toho šťastná, no fakt:) jupííí, a viete, čo to znamená? že môžem aj darovať, joooj, a som šťastná ešte viac:))) Ale až zajtra, lebo teraz už idem spinkať....
no a ešte čo ma nepotešilo...resp. nahnevalo... Tak to bol môj najlepší kamarát, ktorý sa asi na mna hnevá:(( A teraz som z toho smutná. Hovorí sa tomu 2 v jedno, šťastná a smutná zároveň....
no a ešte čo ma nepotešilo...resp. nahnevalo... Tak to bol môj najlepší kamarát, ktorý sa asi na mna hnevá:(( A teraz som z toho smutná. Hovorí sa tomu 2 v jedno, šťastná a smutná zároveň....