fyziku si zopakujem kvoli dvom bodom z 30 neznasam ju este viac, bude sa este horsie ucit a budem mat menej casu na ostatne vybehal som si zapocet dnes si dam volno a zajtra sa snad budem uz normalne ucit
// spravil som si novy avatar, celkom sa mi paci a vydrzi az do novembra (dokonca som ani nemusel pisat Kibovi)
dnes som spravila jednu veeeľmi nepríjemnú skúšku (teda pre mňa určite. Čo už, asi si už vzťah k tej chémii nikdy nevybudujem ). Vyučujúcemu som sa skoro okolo krku hodila, čo on nemohol pochopiť, prečo sa strašne teším z takej (podľa neho zlej) známke. Ale čo tam po známke, najmä že to je a hotovo!!! 16.júna ma čaká posledná a na tú sa vlastne teším zajtra zubár, ale aj to je plus, dnes mi nič a nik náladu neskazí.
tri jednotky za deň konečne som bol s frajerkou ked som prišiel domov tešil som sa že si zahrám countra a prídem na server a tam cheater..takže som z toho nič nemal..nechápem ako to može niekoho baviť..ved nech si zahra proti botom sakra...
este jedna skuska a skoncil som pomalicky si zvysujem konfort vozenia v aute na tyzden pravdepodobne super bombovo spica bokovka posplacal som dlhy paci sa mi jedna holka
velke vydavky asi by som sa mal zacat ucit este nedosla vyplata (mala prist pred 2 tyznami) od tej holky mam dost daleko
Prezil som vylet do ZOO Bol som aspon chvilu so svojou laskou Oco mi navrhol ze ma zajtra vezme do BA, aspon sa ulejem a pokupim nejake nove handry Kopa hlupeho ucenia, sak uvidime ako sa zajtra predvediem Hnitie na autoskole, nasral ma instruktor svojou biednou informovanostou v danej problematike
++++++ som nabity brutalne pozitivnou energiou zo skoly, z janky, z rodiny. naladu mi nepokazil ani plesaty skusajuci kt ma presadil do prvej lavice len kvoli tomu ze som sa pozrel do strany. strasne sa tesim na oficialny /po skuskovom/ prichod leta, dakujem vsetkym ludom kt napisali skvele odpovede TU.
kupalisko, aj ked len chvilku 2x kvasar - ja to pivo lubim 2x vyrazacka na kalcete pevne rozhodnutie ze odzajtra sa ucim programovat v C a konecne sa nieco naucim.. debilita niektorych ludi a ich nazorov musim ist po tablo zajtra a zaniest ho triednej lebo niekto iny nieje ochotny...
je piatok a ja musim ist na poobednu dnes som s holkou 5 mesiacov a nemozem ist s nou ani na pivo kvoli jej "domacemu vazaniu" a domacej diktature , ten jej foter si doma vytvara asi kult osobnosti ... dosiel mi pausal , lamem rekordy v poslednej dobe mozno najdem nepoznany druh piatocno robotnickej zabavy , rozsirim si obzory
tak a som hotovy so skolou. bilancia: prenasam jeden predmet zo zimneho, jeden z letneho semestra... pohoda praaaaazdiny / mozem sa naplno venovat robote