a dnes jak som vstal ma potešilo že idem na modelársku akciu...
Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
-
LiTTle_PsyCHopaT
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
-
okonenipica
Zablokovaný
-
pinacolada
Guru wannabe
-
Lord PROXI
King
-
LiTTle_PsyCHopaT
Amateur
-
hojko
Site Admin
Dnem mam smutnu prihodu, ale neda sa nic robit, zivot je raz taky. Dnes rano zomrel kamarat, prislo to dost necakane, hlavne ked si pomyslim, ze este pred dvomi tyzdnami som s nim sedel na kave, rozpravali sme sa, siel som zaplatit, ale stihol ma predbehnut a vravel, ze dnes to vzal on, nabuduce ja. Zial, nabuduce uz nebude. Myslim, ze cloveka, akym bol on na svete vela nie je, hoci sme sa nepoznali prilis dlho, aj napriek tomu pisem tieto riadky so slzami v ociach a chcem mu tymto podakovat za vsetko, co pre mna urobil. Rozhodol som sa mu preto podakovat aspon takou cestou, akou je logo, za ktore vdacim opat uplinkovi. Ostala po nom zena, maly syn... Zbohom Peto (sombon1987)!
-
konipasek88
Expert
-
erytrocyt
VIP
Hojko, aj keď ťa nepoznám, je mi to veľmi ľúto a viem že čokoľvek tu napíšem ti v tvojom nešťastí a v nešťastí manželky a dieťatka tvojho kamaráta veľmi nepomôže.
Pripomenul si mi môjho najlepšieho kamaráta, ktorí zomrel takmer pred rokom pod kolesami vlaku.Tiež sa volal Peťo. Mal 21 rokov, miloval život, tích, ktorí ho mali radi si veľmi vážil. Chcel žiť, no prišlo nešťastie. Keď som sa to dozvedel, podlomili sa mi kolená, nevedel som čo robiť.Viem čo to je. Je to kruté a najhoršia je tá bezmocnosť pred ktorou stojíš. Jednoducho je to tak,nič s tým nemôžeš urobiť a to vo chvíli keď to potrebuješ najviac.A musíš sa s tým naučiť žiť.
Pamätaj na jedno. Človek nikdy nezomrie, ak nezomrie v naších srdciach.
Prijmi odo mňa úprimnú sústrasť.
Erik
Pripomenul si mi môjho najlepšieho kamaráta, ktorí zomrel takmer pred rokom pod kolesami vlaku.Tiež sa volal Peťo. Mal 21 rokov, miloval život, tích, ktorí ho mali radi si veľmi vážil. Chcel žiť, no prišlo nešťastie. Keď som sa to dozvedel, podlomili sa mi kolená, nevedel som čo robiť.Viem čo to je. Je to kruté a najhoršia je tá bezmocnosť pred ktorou stojíš. Jednoducho je to tak,nič s tým nemôžeš urobiť a to vo chvíli keď to potrebuješ najviac.A musíš sa s tým naučiť žiť.
Pamätaj na jedno. Človek nikdy nezomrie, ak nezomrie v naších srdciach.
Prijmi odo mňa úprimnú sústrasť.
Erik