Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
Dnes ma potesilo to ze cely den som mal free a uzival si zivot na kupalisku, s ludmi ktorych mam rad. Akurat nahnevala, skôr lepsie povedane sklamalo ma jedno dievca, s ktorym som bol dohodnuty ze pride a ona nic, ani mu ani be.
Plus potesilo ma, ze mi kamos (usporiadatel tej akcie) doniesol listky na VIP party. Tomu sa hovori kamarat ze na vas jednoducho nezabudne...
A potesila ma este ista anonimna osôbka. Diki ti.
Plus potesilo ma, ze mi kamos (usporiadatel tej akcie) doniesol listky na VIP party. Tomu sa hovori kamarat ze na vas jednoducho nezabudne...
A potesila ma este ista anonimna osôbka. Diki ti.
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
DNes ma nahnevalo že je už nedela a cely tyžden mam ranne čize bude vela roboty ale potešilo ma že dnes som sa vo vlaku ako som sa vracal z BB zakecal z dvomi českami a dali mi svoje čisla a dohodli sme sa že popijeme
A ešte sa tešim na buducu nedelu pride jedna kamoška ktoru strasne chcem ...a bude ...
A ešte sa tešim na buducu nedelu pride jedna kamoška ktoru strasne chcem ...a bude ...
-
axxis
Addict
Budete sa hanbit?Enduro3333 napísal:DNes ma nahnevalo že je už nedela a cely tyžden mam ranne čize bude vela roboty ale potešilo ma že dnes som sa vo vlaku ako som sa vracal z BB zakecal z dvomi českami a dali mi svoje čisla a dohodli sme sa že popijeme![]()
-
Enduro3333
Medium Professional
Dnes ma potesilo to ze som nebol v skole .
Nahnvelo ma to ze som nesiel do skoli kvoli tomu ze som sa musel ucit na skusky do autoskoly . Doteraz mi to vobec a najviac ma stve ze som mal ale tyzden cas sa to v klude naucit a ja si nechavam na posledny . Dalej ma nastvalo to ze som mal jazdu a motorka samozrejme pokazena tak som musel hodinu cakat kym dovezu druhu . Potom som jazdil 5 minut a instruktor povedal ze musime koncit .
A zajtra bude este horsie , lebo neviem ani teoriu ani jazdu a udrzbu som ani nevidel .
Dobra perspektiva ze ?
Nahnvelo ma to ze som nesiel do skoli kvoli tomu ze som sa musel ucit na skusky do autoskoly . Doteraz mi to vobec a najviac ma stve ze som mal ale tyzden cas sa to v klude naucit a ja si nechavam na posledny . Dalej ma nastvalo to ze som mal jazdu a motorka samozrejme pokazena tak som musel hodinu cakat kym dovezu druhu . Potom som jazdil 5 minut a instruktor povedal ze musime koncit .
A zajtra bude este horsie , lebo neviem ani teoriu ani jazdu a udrzbu som ani nevidel .
Dobra perspektiva ze ?
Potešilo ma, keď sme sa dnes so šéfom dohodli, že dostanem za webstránku raz toľko, ako som predpokladal (po jej dokončení samozrejme)
Takže zrejme bude nová mašina a konečne LCD monitor...
Nahnevalo ma, že sa priateľka celú noc učila, aby si opravila a dopísala písomky... Profka jej však nakoniec túto možnosť nedala
To, že mi nefunguje pravý kanál na repro, zatiaľ úspešne ignorujem bez nervov a namiesto toho počúvam MP3 z iPodu...
Nahnevalo ma, že sa priateľka celú noc učila, aby si opravila a dopísala písomky... Profka jej však nakoniec túto možnosť nedala
Dnes ma nahnevala jedná vec: Naša milovaná nemčinarka nas na hodinu nemčiny zobrala do mesta, kde každému zadala jeden objekt, ktorý mal samozrejme po nemecký opísať /čo to je, čo sa tam robí apod./. V tom by nič nebolo lenže jeden stal a hovoril v nemčine a ostatní bavili, že sú turisti. Chodili sme jak taká kolona našho prezidenta a každý na nas pozeral jak na Jetiho v meste a posmeškam okoloidúcich sme sa nevyhli.,no to bolo niečo neskutočne - posledná hodina a ona takú blbovinu vystrojí proste strašné.
Vcelku bol deň dnešný celkom príjemny, okrem spomínanej trapnosti.
Vcelku bol deň dnešný celkom príjemny, okrem spomínanej trapnosti.
-
okonenipica
Zablokovaný
tymto to vyriesis http://www.shop-it.sk/predajpc/?Mode=Sti&StiId=69892okonenipica napísal:no mam novu mysku, lenze kabel ide do toho isteho oneho jak tlaciaren, takze neviem jak to budem riesit, az budem muset nieco s tlaciarnou robit, tak asi odpojit mysku a zapojit novu, alebo co..
jak to mate spravene vy ?
mna dnes nic nepotesilo ani nenahnevalo.. taky normalny den
-
Enduro3333
Medium Professional
Dnes som si vdaka mojej uspešnosti a šikovnosti odpalil grafiku v hodnote 4500sk takže som fakt "Happy" a počitač je na par dni a hlavne weekend offline než pride nahrada....
A dobra vec ? dohadujem sa y mojim ex šefom (nemec super človek) že ked mi za 3 mesiace vyprší pracovna zmluva a nepredlžia mi ju tak pojdem pre neho pracovat do nemecka.....
A dobra vec ? dohadujem sa y mojim ex šefom (nemec super človek) že ked mi za 3 mesiace vyprší pracovna zmluva a nepredlžia mi ju tak pojdem pre neho pracovat do nemecka.....