Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
-----skoncili najlepsie prazdniny v mojom zivote, no aspon viem, ze som sa u viacerych ludi, ktorych si vazim, zapisal ako slusny a sikovny clovek. suma sumarum: 1x vlastnorucne porodene dieta, 1x zresuscitovana babicka, 2x pomoc pri zachrane cloveka pri nahlej brusnej prihode (roztrhnute crevo), niekolko desiatok asistencii pri operaciach a cisarskych rezoch, 1x vlastnorucne odoperovany pruh a to budem iba tretiak (uplne sam, asistentom mi bol skuseny chirurg, ktory mi asi dvakrat poradil), 1x skoro zbalena instrumentarka (skoro, lebo som potom nahodou zistil, ze je vydata a ma 2 deti, tak som radsej prestal)
---nechcem ist este do skoly
---nechcem ist este do skoly
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
-
twardykamen
Medium Professional
-
jin
VIP
//23:23 edit:
-
nejakymarko
Addict
SUPER MEGA
nasa laska vydrzala takmer 3mesacne odlucenie. vo stvrtok 11. septembra som sa vybral za nou, co to tam s nou pobudol a dnes sme sa stastni vratili
Svajciarsko je pekna krajina, mili ludia, aj ked po nemecky neviem ani prd 
je mi troska luto mojej lasky, lebo v niektorych chvilach si tam za tie 3 mesiace uzila fakt peklo a teraz oddychne len do konca tyzdna a od pondelka uz na ostro nastupuje do skoly.
Miláčik Milujem ťa!!!
Miláčik Milujem ťa!!!
-
Flinstone
Light Professional
-
zuzkazuzka
VIP
Dnešna vtipná príhoda: Bola som v pizzerke, moja požiadavka na nechladenú Vineu bola splnená spôsobom - vloženie chladenej Viney do umývačky riadu! Pani čašníčka mi to ešte s radosťou oznámila... Nevedela som, či sa mám smiať alebo byť rada, že v danom podniku urobia pre spokojnosť zákazníka maximum....