Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
Dnes ma potesilo to ze je statny sviatok a tym padom mam cely den uplne veget. Ulne lezo-plazo.
Akurat dost divny pocit mam z toho ze som zrazil psa. Bolo to len stena a k tomu orech (poulicna zmes). Autu sa nic nestalo presiel som ho z kolesami. Len on to nerozdychal.
A co ma dnes este potesilo je to ze ma jedno dievca pozvalo do kina. Asi nabiehava a nevie ako na to.
Ale zlata holka je to.
Akurat dost divny pocit mam z toho ze som zrazil psa. Bolo to len stena a k tomu orech (poulicna zmes). Autu sa nic nestalo presiel som ho z kolesami. Len on to nerozdychal.
A co ma dnes este potesilo je to ze ma jedno dievca pozvalo do kina. Asi nabiehava a nevie ako na to.
-
El Bastardo
Light Star
mna neska dost nepotesila sprava ze holka co mi mala zapletat cornery isla babke a nelenze m ich nezapletie vtedy kedy sme sa dohodli ale ona neska vobec nepride domov..............cize cely den som zhanal ludi co veda takto zapletat vlasy. NO.............nenasol som. A zajtra festival a prsi a kamos ma vazne rodine problemy a zistil som ze som stratil penaze (ne moc ale aj tak)...................uz radsej idem spat bo sa este zj*bem ze stolicky
.........neska dost nap*cu den
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Čo ma dnes nasralo , že nejaký nadutý Blavák prišiel do nášho mesta a začal si to trieliť na švorkolke na plné gule , dával na zadné koleá a pod. Krátko nato zobral so sebou nejakú mladú šumienku a akurát vtedy ten ch*j vkúril do betónu na krajnici..
Samozrejme jemu sa nič nestalo , len dievča neviem či žije , s prepichnutými pľúcami ju iba záchranka odviezla
Zmrd
Samozrejme jemu sa nič nestalo , len dievča neviem či žije , s prepichnutými pľúcami ju iba záchranka odviezla
Zmrd
iba dodám, že dievčina ešte včera zomrela vďaka 20 ročnému zasranovischw33k napísal:Čo ma dnes nasralo , že nejaký nadutý Blavák prišiel do nášho mesta a začal si to trieliť na švorkolke na plné gule , dával na zadné koleá a pod. Krátko nato zobral so sebou nejakú mladú šumienku a akurát vtedy ten ch*j vkúril do betónu na krajnici..
Zmrd
Keby som ho nevidel asi hodinku predtým balansovať na zadných kolesách , snažiť sa v rýchlosti dostať na bočné kolesá , uvažoval by som o jeho vine ...
Keď som ho ja videl ísť na zadných kolesách mal za sebou nejakého kamaráta , bohužiaľ vtedy zobral dievča , chcel zamachrovať , zdvihol predné , stratil kontrolu , vošiel do garádu vedľa garáží , následne narazil do betónového mostíka , tým pádom ich vymrštilo s jediným rozdielom - on nevpálil telom do betónovej garáže ...
A dôvod prečo si nastúpila , to Ti nepoviem
Keď som ho ja videl ísť na zadných kolesách mal za sebou nejakého kamaráta , bohužiaľ vtedy zobral dievča , chcel zamachrovať , zdvihol predné , stratil kontrolu , vošiel do garádu vedľa garáží , následne narazil do betónového mostíka , tým pádom ich vymrštilo s jediným rozdielom - on nevpálil telom do betónovej garáže ...
A dôvod prečo si nastúpila , to Ti nepoviem