Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
+ milujem Lock On
- nepodarilo sa nam ho so spoluziakom rozchodit cez net zatial
+ - vykaslal som sa na zajtrajsiu skolu
+ dneska dobre napisana fyzika
+ mozno aj ggr
+ How I met your mother je skvely serial
+ zajtra posilka
+ neviem ci je to nahoda ale aj minuly stvrtok som sa tak dobre citil, asi zacnem mat rad stvrtky
- nepodarilo sa nam ho so spoluziakom rozchodit cez net zatial
+ - vykaslal som sa na zajtrajsiu skolu
+ dneska dobre napisana fyzika
+ mozno aj ggr
+ How I met your mother je skvely serial
+ zajtra posilka
+ neviem ci je to nahoda ale aj minuly stvrtok som sa tak dobre citil, asi zacnem mat rad stvrtky
+ sranda na praxi
- v ahl nevedia kur*a nalozit vodnu, platim za humus...
+/- zajtra taka mensia brigadka, ale ani sa mi velmi nechce uz...
+ ked bude dost love, dam si opravit reprak na fone, ktory uz vobec nejde...
+ vcera mi dal spoluziak tip na super pesnicku
- neviem ako povedat holke, ze s nou nic nechcem riesit... teda viem, len to je blbe, kedze s nou este do leta budem chodit na pripravu...
+ dnes si pozriem nejaky dobry film, snad...
- v ahl nevedia kur*a nalozit vodnu, platim za humus...
+/- zajtra taka mensia brigadka, ale ani sa mi velmi nechce uz...
+ ked bude dost love, dam si opravit reprak na fone, ktory uz vobec nejde...
+ vcera mi dal spoluziak tip na super pesnicku
- neviem ako povedat holke, ze s nou nic nechcem riesit... teda viem, len to je blbe, kedze s nou este do leta budem chodit na pripravu...
+ dnes si pozriem nejaky dobry film, snad...
to bude tym, ze si si ich pridal do CLgumb4ll napísal:VELKEnemam si s kym pisat, na icq 3 ludia aj to maju pod 15, cim to asi bude?....
-kontaktne sosovky nebudu, vraj su cylindre takeho zakrivenia nevyrobitelne (aj ked ja zastavam nazor "vsetko sa da, ked sa chce"). musim sa poobzerat po nejakom inom sposobe (btw nepouzivate niekto nejaky sprej proti zahmlievaniu okuliarov? ak hej dajte prosim tip)
--- ucit sa antibiotika je neuveritelne tazke, strasne ma to nebavi
+ nie je, dnes sa asi nic zvlastne nedeje, taky neutralny den
++++ dnes v pko richard muller + kosheen
++++ moja princezna
++++ vesela prihoda: sa mi stalo ze som cestoval s kamoskou nocakom a nemali sme cestovne listky //nemali sme peniaze a obaja mame kredit na orange, cize smskovy listok bol pre nas nepouzitelny// chytil nas revizor. nastastie nas bolo viac co nemali listok a na konecnej sa odvazil nejaky chlapik roztiahnut dvere autobusu a tak sme vsetci povyskakovali von //zatial co revizori spisovali pokuty inym ludom, boli dvaja + policajti stali vonku pred autobusom// a utekali niekam do ahoj do blata, lesa, do najvecsej tmy. v dialke som len pocul krik ze: stojteeee...
++++ moja princezna
++++ vesela prihoda: sa mi stalo ze som cestoval s kamoskou nocakom a nemali sme cestovne listky //nemali sme peniaze a obaja mame kredit na orange, cize smskovy listok bol pre nas nepouzitelny// chytil nas revizor. nastastie nas bolo viac co nemali listok a na konecnej sa odvazil nejaky chlapik roztiahnut dvere autobusu a tak sme vsetci povyskakovali von //zatial co revizori spisovali pokuty inym ludom, boli dvaja + policajti stali vonku pred autobusom// a utekali niekam do ahoj do blata, lesa, do najvecsej tmy. v dialke som len pocul krik ze: stojteeee...