Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
ked ma pobozkal na lice, tak som pochopil, ze je cas utekat
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
mehmed
Darca
no tak to poznám..eXo napísal: spal som dve a pol hodiny
včera večer -
+++dnes pred zapoctom zahlasila cviciaca: dam to kazdemu, je jedno ako to napisete
-buduci tyzden dalsi zapoctak, no ale ucim sa na predtermin, tak to snad vyjde
--kaslem jak tuberak (profesionalna deformacia- ucim sa mikroby a prave bordetella pertussis, sposobuje cierny kasel. jak som si precital priznaky okamzite ma napadlo, ze ho mam. normalne ma ukludnila az myslienka, ze som zaockovany
)
-buduci tyzden dalsi zapoctak, no ale ucim sa na predtermin, tak to snad vyjde
--kaslem jak tuberak (profesionalna deformacia- ucim sa mikroby a prave bordetella pertussis, sposobuje cierny kasel. jak som si precital priznaky okamzite ma napadlo, ze ho mam. normalne ma ukludnila az myslienka, ze som zaockovany
-
Menojenanič
Expert
-
Fabo
Hardcore addict
takze ako GothaR:
mini hojko stretko - aj ked vesper neprisiel - hamba mu!
borovicka za 25 - nepil som ju uz dost davno... a este nalievali Spis...
nadrbal som sa az trochu moc, asi hodinu som stravil tym, ze som sa snazil vypudit zo seba vstupnym otvorom co sa dalo
Zuzka (ta co som bol prekvapeny ze poznas GothaR) a Erik nam pripravili peknu afterparty
toastyyyy od spominaneho Erika.. uviedli moj zaludok do normalu
tak a teraz veci nesuvisiace s vecerom
navstivil som Burger King na Zlicine... luxus, vyborny Whopper, nie taky krpaty ako burgre v McD, fakt som sa z neho najedol... v najblízsej dobe (zajtra?
) sa chystam na dalsi, tentokrat double whopper...
vyspal som sa - do pol druhej az
tak a teraz veci nesuvisiace s vecerom
+ dosiel papier zo skoly, doma klud, pokoj... som rad
+ sme naj. trieda v dochadzke
+/- dostali sme za to dve obrovske pizze, ale neviem ani ake boli, ko*ot sa mi uslo pri pazravcoch
+ z matiky bola vcera pisomka, ked som ratal spravne, bude dalsia jednotka... konecne budem mat nas5 fon...
- ked bude 4 na pol roka, do konca sk. roka nesadnem hza pc... musim zapracovat nejako...
celkovo dnesny den zhrnam pozitivne... zatial...
+ sme naj. trieda v dochadzke
+/- dostali sme za to dve obrovske pizze, ale neviem ani ake boli, ko*ot sa mi uslo pri pazravcoch
+ z matiky bola vcera pisomka, ked som ratal spravne, bude dalsia jednotka... konecne budem mat nas5 fon...
- ked bude 4 na pol roka, do konca sk. roka nesadnem hza pc... musim zapracovat nejako...
celkovo dnesny den zhrnam pozitivne... zatial...