Nedá sa povedať, že dnes ma niečo potešilo, či nahnevalo. Taký normálny deň, až na...
Tak som si spomenul, dnes je 27.7 , keby si to pred dvoma rokmi nerozmyslela, boli by sme dnes spolu krásnych päť rokov.
Lucik, ak to náhodou čítaš, pozdravujem ťa
+ dnes som bol na fest skvelej grilovacke,skoncila sa mi brigada,rodicia idu zajtra do bulharska a mne sa konecne zacne sloboda
- mensia hadka s mamickou ale uz spokic,a tema o slovenskych naj
-instruktor autoskoly mi povedal ze testy mam az v sempetmbry co ma nasralo lebo som sa chcel vozit uz cez prazdniny
-potom som chcel kupit prilbu isel som tam nasiel som fajnovu za 2100 lenze kilo mi chybalo tak som isel domov a vobec som si nevsimol otvaracia hodine dojdem tam a zistujem ze maju obednajsiu pauzu co ma vobec nepotesilo isel som domov /presiel som asi tak 5km/ a potom ze je*em na to idem tam na skutri.. vytahujem skutra z garaze nejde mi elektricky starter zacal som nervit potom mi nejde ani nakopnut uplne nervy..benzin tam bol..nervy jak nikdo zda sa mi ze to zadrhnute coz je asi tak 2500 oprava..a ten skuter ma asi tak 2 tyzdne
-potom som musel ist do skutercentrum kupit suciastku nevedel som sa tam s fotrom dostat tak sme prebehli celu blavu a nakoniec som sa tam dostal.. ukazal som dost "profesionalnej" predavacke co potrebujem a ta mi da gripy na bycikel ked som chcel na skutra..
+jedine ze priatelka ma dobre uspokojila
+dobre som sa povozil v autoskole..
+ dnes/vcera: free summer KE - kvazi festival zadarmo, so super ludmi, jednoducho genialne nikdy som netusil, ze heineken mi bude az tak chutit a ak do vas niekto na tomto podujati viac vrazal, tak sorry, mozno som bol medzi nimi, ale alkohol je svina
- nevidel som veeelmi dlho svoju super kamaratku, anglicko je svina
nahnevalo? este 2 dni v robote a potom koncim..ale tie 2 dni tam musim ist potesilo? akurat sa chystam s kamoskou vonka troska oddych a tak... a uvidime co ma caka zajtra
Vcera som nestihla, ale strasne ma vcera potesilo stretnutie s kamoskou, vyvalovanie sa na lavicke na pesej zone, krmenie holubov a vozenie sa na vlaciku po meste (kde 99%boli rodinky s detmi a potom my dve )...velmi pekny den
- nasrala ma ramirea. toto sa nerobi... !
+ po fakt dlhej dobe tu pisem a mal som dnes skvely obed. som bol u babky na obed kedze nasi su 2tyzdne prec na dovolenke a ja doma hladujem. och milujem knedlik, kapustu a meso... proste brutalny den aj ked vonku lialo ale vidiet babcu stastnu ze som dosiel. no na nezaplatenie...
+ Firma má 2 Tyzdne zavodnej dovolenky takze ani neviem co tie dva tyzdne robit budem.
-Musim dnes na zahradu opravit cerpadlo spravadzkovat nove čerpadlo a s otcom premiestnit nadrze na vodu ... kua jaq sa mi nechce ....