Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Grillin' n Chillin'
Malo to skoncit o 23:00 ... O 23:00 sme sa presunuli do Podniku ... Spolu s Riaditelkou, Zastupkinou a 4 ucitelkami ... O 1:00 nas opustili Vsetky ucitelky okrem Jednej ... Ta s nami zostala do 5:00 ... O 6:00 otvorila skolu a uz sme pockali na vyucovanie.
Cisty luxus ... Skvely ucitelsky zbor, Skvela trieda, Skvely kolektiv
-
moosha
Darca
Ty si vyhral tri a pol miliona v pokri a das si jedno plusko?QuiKy napísal:+ Predchvilkou som hral poker texas holdemhral som proti pocitacu turnaj
ale vyhral som fajne
120.000 dollarov :Dzacinal som 160 a skoncil 1
+pohoda v skole
+zajtra do bojnic
-zachvilku koniec zakladnej skoly
+ novy ext. disk
+ nove tricko a kratasy, nice
+ konecne dost DVD na PS2 hry
- stiahol som si pro street s tym, ze to bude dobre, no ko*ot tak isto, ako undercover... pes by to je*al
+ este mam resident evil 4 a citam dobre ohlasy, akurat ovladanie takych hier na PS2 je dost na p...
- na pondelok sa ucit literaturu, vobec sa mi to nechce...
+ uz o necele dva tyzdne birmovka
+ nove tricko a kratasy, nice
+ konecne dost DVD na PS2 hry
- stiahol som si pro street s tym, ze to bude dobre, no ko*ot tak isto, ako undercover... pes by to je*al
+ este mam resident evil 4 a citam dobre ohlasy, akurat ovladanie takych hier na PS2 je dost na p...
- na pondelok sa ucit literaturu, vobec sa mi to nechce...
+ uz o necele dva tyzdne birmovka
Boha ani mi nevrav, presne nad tymto som sa rozplyval asi dva tyzdne dozadu, neuveritelne ako sa ti dokaze pocas jedineho dna zasrat celne sklo, pricom niekedy to mozes davat dole rovno drotenkou...turtlak69 napísal:to giganticke vtacie hovno na kapote prezilo aj burku. nechcem vediet co tie vraky zeru... ten operenec to musel setrit aspon tyzden
-
Vigor
King