Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
Kód: Vybrať všetko
+ v skole vychadza presne ako ma :P
+ geografia - za 1
+ chemia - pisomka snad 1, co znamena 2 na vysvedceni (to sa zapise do kalendara)
+ fyzika vcera - taktiez spokojnost
+ brigada na leto uz ista, 6 alebo 7 tyzdnov
+ potom kupim novy komp
+ Hudba... Soasin - I Can Tell There Was An Accident Here Earlier
Robert Miles - Children (Orchestral Version)
... ja viem, dost zanrovy kontrast, ale prepinam medzi nimi v dlhsich casovych intervaloch :D
+ Pojdem sa previest na biku, natrham 10 rasliniek na herbar, nieco dobre si kupim v Lidli
- Cez vikend musim zapracovat na herbari a referate z biologie, ale snad to nejak dam-
lacijawa
Star
- Kontaktovať používateľa:
//autoeditácia príspevku ( 12 Jun 2009, 16:20 )
-
lekoklatik
VIP
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
+ konecne piatok, zajtra sa fajne vyspim
- potom pratat
+ konecne som stiahol film my deti zo stanice zoo, tak snad si ho budem moct pozriet
- spoluziak - to je kus takeho ko*ot, bit by som ho vedel cely den
+ uz bude koncit sk. rok, dufam, ze prazdniny budu minimalne take dobre, ako boli tie minule
- potom pratat
+ konecne som stiahol film my deti zo stanice zoo, tak snad si ho budem moct pozriet
- spoluziak - to je kus takeho ko*ot, bit by som ho vedel cely den
+ uz bude koncit sk. rok, dufam, ze prazdniny budu minimalne take dobre, ako boli tie minule
ŠTVRTOK:
Ráno sme sa skoro zobudili, nasadli do busu a konečnou zastávkou mal byť Oswiecim
Čudné značenie v Poľsku, za Krakowom sme trošku zablúdili a prišli sme s dvojhodinovým meškaním
V buse nenormálna sranda, spievali sme, pozreli film, počúvali hudbu, učiteľ s nami haluzil.
Prehliadka Auschwitzu a Birkenau, pre mňa ako záujemcu o históriu niečo úžasné, tie vlasy a veci Židov.. amazing.
Nočný záťah v Krakowe, nejak sme prehovorili učiteľa, aby sme mohli vyjsť večer von a ostal som prekvapený.. tisícky ľudí v centre, všetci kľudní, žiadne bitky.. príjemné posedenie vonku v stánku pri kole, potom sme poobdivovali Poľky a zlatým klincom bola famózna Capoeira v podaní černochov (Rómov?), elektrizujúca atmosféra, exotická hudba, na ktorú sa chytali aj ľudia.. proste nádhera!
Do rána sme sedeli na izbe, bol to len taký mini-hostel, izba hneď pri recepcii, žiadne poschodia.. čiže domovníčka na nás najprv normálne pokričala, neprestali sme, tak sa vyhrážala políciou.. až keď prišla, že zavolala políciu, skľudnili sme sa, ale žeby sme zaspali.. to nije.
Jeden z najlepších dní za posledný rok.
PIATOK:
Síce unavený, ale opäť prehliadka Krakowa - prešli sme sa popri Wisle, išli na hrad Wawel a poobede do soľnej bane 11km od Krakowa - Wielyczka či ako sa to volala..
O5 raz parádna cesta domov, zachrípnutý som, spievalo sa a pozreli sme Králi Rocku.
Neskoro večer príchod domov, ešte sme chceli ísť dakde sadnuť, ale nakoniec sme sa na to vykašľali.. Takže najlepšie dva dni za posledných pár mesiacov, ak niekto nevie, kam ísť na "sightseeing", odporúčam Krakow
DNES:
Nikde netreba ísť, slušne som si pospal..
Otvorili mi 20m od vchodu Tesco, zajtra pojdem pozrieť ako to vyzerá..
Počase je totálne napxu.. het nech je leto a slniečkoo.
Nejak rýchlo beží čas, predchvíľou som obedoval a už je sedem hodín
Gratulujem Pantinele & Segenici 
PIATOK:
DNES: