Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
-
xH4wK
+ Novy mobil HTC Touch HD, zatial vsetko ide ako ma ...
+ Vzdy sa pobavim na individuach typu "madafaka" ako 2pacaveli, tazky frajeri :*) a este tie hlody prezentovat svetu ...
+ Vzdy sa pobavim na individuach typu "madafaka" ako 2pacaveli, tazky frajeri :*) a este tie hlody prezentovat svetu ...
2Pacaveli napísal:+ dnes chata (ked dovtedy neposlem do pi*i mater)
- tazko s nou, vsetko musi byt tak ako ona chce.. je*em jej
- peniaze som rychlo pominal, blbe
to je mi luto, ale to, ze bol tupac hip-hoper a ja mam nick s jeho menom, neznamena, ze som aj jaH@wk napísal:To sa mi paci viac. BTW 2pac je hip-hoper
Ohladom tvojej mamicky, pochopis co pre teba znamena az ked tu nebude ... poznam z vlastnej nedavnej skusenosti.
+ fajna chatovacka bola
+/- pekne pocasie, ale az velmi horuco.. viem, ze je leto, ale mohlo by aspon troska poprsat teda...
- nejaka nic moc nalada, ziadny dovod na radost, snad sa to vylepsi
//pryja - no ani nie, vies, ked zatial cez den nemam co robit a doma sediet - peklo, horuco nenormalne, mna to teda velmi nebavi.. ked sa rozbehnu prazdniny, zmenim nazor
+/- pekne pocasie, ale az velmi horuco.. viem, ze je leto, ale mohlo by aspon troska poprsat teda...
- nejaka nic moc nalada, ziadny dovod na radost, snad sa to vylepsi
//pryja - no ani nie, vies, ked zatial cez den nemam co robit a doma sediet - peklo, horuco nenormalne, mna to teda velmi nebavi.. ked sa rozbehnu prazdniny, zmenim nazor
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
to si snad robis srandu, nie?2Pacaveli napísal:viem, ze je leto, ale mohlo by aspon troska poprsat teda...