Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
- celu noc som nespal, do 3tej som pozeral dva a pol chlapa, od tretej som cumel do bedne len tak.. idem si dat studenu sprchu a kavu, snad ma to preberie
- zajtra do kostola, nemozem si velmi dovolit vyhadzovat peniaze na veci ktore "potrebujem", nakolko sa snazim setrit na repraky...
+ o 3 tyzdne narodky (yipes, sweet 16
)
+ malo by sa ist na chatu to troska oslavit
+ ale hlavne by som si mal zaobstarat genius 5005 or 6000
- zajtra do kostola, nemozem si velmi dovolit vyhadzovat peniaze na veci ktore "potrebujem", nakolko sa snazim setrit na repraky...
+ o 3 tyzdne narodky (yipes, sweet 16
+ malo by sa ist na chatu to troska oslavit
+ ale hlavne by som si mal zaobstarat genius 5005 or 6000
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
+/- two and a half men - perfektny serial, velmi ma to chytilo, skoda, ze dnes som dopozeral zatial poslednu seriu.. uz nech tu je 7micka:)
- stiahol som obe serie the big bang theory - teda cakal som troska viac, nie ze by tam nebol vtip, ale co ja viem.. nejak ma to nechytilo
- zatial dost nudne prazdniny
- ked najdem konecne nejaky film, ktory by som si s chutou pozrel, nie su k nemu titulky.. ako naschval
- este nie su titulky k harpers island, snad coskoro budu a snad mi meffistov prispevok nepokazi cely koniec serialu
(ale meffisto co uz, stava sa
)
- stiahol som obe serie the big bang theory - teda cakal som troska viac, nie ze by tam nebol vtip, ale co ja viem.. nejak ma to nechytilo
- zatial dost nudne prazdniny
- ked najdem konecne nejaky film, ktory by som si s chutou pozrel, nie su k nemu titulky.. ako naschval
- este nie su titulky k harpers island, snad coskoro budu a snad mi meffistov prispevok nepokazi cely koniec serialu
-
aughostino
Medium Professional
malicke
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa: