Čo nové by ste privítali na fóre?

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Čo nové by ste privítali na fóre?

Príspevok od používateľa KoCi »

Silmer aha:
KoCi napísal:Mozno namietat, ze podobne riesenie je v teme vo vtipoch "vtipne temy na fore", ale tam tie temy pribudaju na zaklade usudku jednotlivca - tj. castokrat uplne onicom.
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

okej, to som si nevsimol ;)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Koci.
A ľudia ktorí by mohli tému označiť za zaujímavú by bolo ľudia vybraní?
Alebo by tú tému mohlo označiť hocijakých 25 užívateľov fóra? (teda ok, dajme toleranciu 500 - 800 príspevkov na fóre).
Toto je to čo sa pýtam a čo ma zaujíma. Že ktorí užívatelia budú mať právo tému označiť.
Pretože bez všetkej úcty, na fóre je toľko ko*ot a ak nie aj ko*ot tak rozdielnych ľudi, ktorí majú jednak iný názor ako ja,
alebo majú úplne iné záujmy ako ja, takže označená téma môže byť maximálne nezaujímavá pre mňa.

Preto som hovoril aj ten filter podľa sekcií, pretože mňa politika, telefóny, bazár, soft, hw a nvm čo fakt nezaujímajú.
KoCi
Darca
Darca

Mozno pisem svahilcinou, tak to skusim este raz polopate:

Nevadi, ved to by bolo oznacenie pri konkretnej teme, takze ak by si nevosiel do sekcie politika, ani by si sa o tom nedozvedel. Naopak, ak by si tam predsalen niekedy dosiel, rychlo by si videl ci tam nestoji nieco za pozretie.
Ani limit na prispevky netreba si myslim, ani vyber poverenych pouzivatelov. Bola by prilis velka nahoda aby sa zrovna 25 kusov kojotov naslo prave v nejakej odveci teme. A keby aj - kvoli 1-2 temam, ktore su pre teba onicom, ti mozno unika 5 dalsich, ktore za precitanie stoja. A este raz zopakujem, jedna sa skor o temy, ktore cloveka pobavia, hoci temou samotnou by ho nezaujali. Nie o zaujmy typu toto je super sportovy clanok a tento zase nema paru co sa chapania politickej sceny tyka. Ide vyslovene o kuriozity, ktore sa zvyknu preberat napr na stretkach.

A v nejakom suhrnnom vypise, aby bolo triedenie podla sekcii? Som len za - myslim, ze to by bolo to najmenej uz.

Premysla vobec niekto sposobom, ako sa co da, alebo len cisto slovenskym pristupom - to sa neda, to je blbost, lebo ... xyz lahkovyvratitelnych nazorov :D Tych tu ostatne bolo viac, tak uz sa k tomu nevracajme, pokial niekto nema fakt novy pohlad na temu :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Mne sa to pozdava a plne chapem ako si to Koci predstavuje. Ja by som si to predstavoval nasledovne - umozni sa pridavat iba "+", cize nieco ako like. Ziadny "dislike" by neexistoval. Po dosiahnuti urciteho poctu likov, by sa tema nejakym nevtieravym sposobom zvyraznila, napr. by mala bold pismo, cize vo vypise tem, ale vypise novych prispevkov od poslednej navstevy by ju clovek lahko rozozonal. Ako bonus by sa dal spravit kompletna zoznam takychto tem, nieco v style top zavislakov napr.

Tak skemraj u audia, ci si najde cas
KoCi
Darca
Darca

t0m4s3 - posielam kvety! :)
audio ma vsak plne pravo povedat, ze na somariny nema cas, od neho to beriem :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

t0m4s3 napísal:... nejakym nevtieravym sposobom zvyraznila, napr. by mala bold pismo, ...
bold písmo majú všetky témy ak si si to za tie roky ešte nevšimol
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weroro »

Ma tak napadlo. Užívatelia, ktorí namiesto prílohy používajú priamy odkaz na nejaký uploadnutý obrázok, sú tu častým javom (a nie iba tí noví, ale aj užívatelia s viac ako 200 príspevkami). Nebolo by možné vytvoriť nejaký filter, ktorý by po odoslaní príspevku kontroloval url adresu v správe a ak je na konci .jpg alebo nejaká štandardná prípona [jpg, jpeg, png, gif, bmp], zamenilo by link za hlášku, že obrázky patria do prílohy?
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

To sme skúšali. Nastal však problém, že to menilo aj linky na obrázky z hojko.com na tú hlášku, tak sa to nenahodilo. Audio potom na to zabudol alebo nemal čas to fixnúť.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

lekoklatik napísal:Nájde sa niekto, kto vypracuje jednoduchý návod (obrázkový/textový/video) ako sa na fóre pridávajú prílohy? Ja som sa na to vyprdol, nakoľko som sa na to proste vyprol.
http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=1774956#p1774956
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...a je tu problém s témou Obrázkové vtipy, kam sa hádžu často obrázky, ktoré sa do prílohy jednoducho nezmestia...v tom prípade by mohla pomôcť jednorázová výnimka pre konkrétne témy...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

už je tu toľko výnimok, že sa v nich pomaly začínam aj ja strácať
Satoshi
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Satoshi »

Ja by som mal jeden nápad s tým mazaním príspevkov. Je to len nápad, nemusíte mať zahrabať pod zem, ak by sa vám to nepozdávalo ;) Keby sa tie vymazané príspevky ešte aspoň na tri dni ukladali do nejakej databáze a každý by si vo svojom profile mohol pozrieť svoje zmazané príspevky a pozorne si prečítať, kde spravil chybu, poprípade by tam bola aj náväznosť na tú tému.

A ešte by tam nejaký automatický systém doplnil, či išlo o Off Topic alebo o porušenie pravidiel (s výnimkou Off Topic samozrejme :D ).

Len návrh, ak sa nebude páčiť, beriem ;)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Satoshi: Hadam si nemyslis, ze niekto z nas pri mazani bude este aj vyplnat dovod, ze preco bol prispevok vymazany. Pravidla su jasne napisane a ak vedenie rozhodne, ze prispevok bol nevhodny, tak sa zmaze.
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

sorry ak to tu uz bolo... ale nechceli by ste pridat MEME Smajlikov ?

pridat par smajikov nikomu neublizi... ale bude vacsia sranda pri niektorych temach
Prílohy
2hnnn8p[1].png
2hnnn8p[1].png (2.98 KiB) 929 zobrazení
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

to bolo cca pred rokom... momentalne je to podla mna dost rozsireny fenomen...

spominal som pridanie... takze stale by mohli ludia pouzivat povodne smajliky... a komu sa nepaci nemusi pouzivat ziadne... pripadne by sa mohla dat moznost do profilu na zakazanie zobrazovanie smajlikov, ked to dakomu prekaza... ale je to kravina pretoze avatary tiez nikto necenzoruje
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

Ano, a potom by na fore kazdy druhy clovek pouzival meme smajliky...no to tu este len chyba...
Podla mna je tak akurat ked je na to vyhradena specialna tema kde sa ludia mozu vyblaznit s meme. Nemusi to byt potom po celom fore.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

tieto smiles zaviedli na cs portale
mali velmi kvalitnu galeriu, no po zavedeni tohto sa to uplne zosypalo, teraz to vyzera asi takto..
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

na nejaky specialny den alebo obdobie (Velka noc, Vianoce, narodeniny, whatever) by to bolo mozno zaujimave, ale permanentne isto nie
Napísať odpoveď