Čo nové by ste privítali na fóre?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Čo nové by ste privítali na fóre?
už vidím ako by to klikali všetci na uplinkove a qwertyho témy 
-
uplink
VIP
...keď už, tak na moje príspevky, tém tu až toľko nemám 
-
javatar
Hardcore addict
Na ucel zamykania tem som par krat otravoval cez SS Gothara. Takmer vzdy vyhovel. Ale mozno by nebolo od veci ak by si dokazal temu zamknut jej zakladatel...
-
lekoklatik
VIP
like this
lekoklatik napísal:Nepremýšľali ste nad možnosťou, že by si užívateľ sám mohol zamknúť tému, ktorú založil (samozrejme len v sekcii bazár)?
Dôvody sú asi každému jasné. Keď si niekto zamkne tému predČasne, je to len jeho problém/chyba.
Keď si niekto tému po vyriešení nezamkne, tak neviem čo (nahlásiť, alebo nejaké automatické uzamknutie, alebo nič).
Videl som to na jednom nemenovanom fóre a príde mi to ako celkom dobrá vec.
však stačí reportnúť ako ostatné a napísať tam, že cheš zamknúť tému.
-
audiotrack
VIP
like this
Shwollo napísal:však stačí reportnúť ako ostatné a napísať tam, že cheš zamknúť tému.
@Shwollo však , tak to robím , že to vypisujem ručne. Kôli tomu som to tam chcel pridať , aby som to nemusel zakaždým vypisovať ...
Zneužívanie by sa dalo poriešiť veľmi rýchlo a to zmenou pravidiel v tom zmysle , že táto veta sa môže používať , len na témy v Bazári a inde by to bolo zakázané.
Zložitejšia cesta by bola naprogramovať to tak , aby tá veta bola viditeľná iba po kliknutí z bazárových príspevkov z ostatných sekcií by viditeľná nebola (neviem či sa to vôbec dá a či by to nebolo veľmi zložité naprogramovať to ? )
Zneužívanie by sa dalo poriešiť veľmi rýchlo a to zmenou pravidiel v tom zmysle , že táto veta sa môže používať , len na témy v Bazári a inde by to bolo zakázané.
Zložitejšia cesta by bola naprogramovať to tak , aby tá veta bola viditeľná iba po kliknutí z bazárových príspevkov z ostatných sekcií by viditeľná nebola (neviem či sa to vôbec dá a či by to nebolo veľmi zložité naprogramovať to ? )
Veď ale do reportu nemusíš písať v tomto prípade žiadny sloh. Napíš len LOCK alebo lck a ten kto ten report bude riešiť už bude vedieť čo a ako.
-
Grim
Darca
...ja by som skôr uvítal "Obrázky nie sú v prílohe." ...alebo niečo v tom zmysle...
-
hojko
Site Admin
Reporty doplnim, aby bolo na prvy pohlad jasne, ze o co sa jedna a tym padom to bdue jednoduchsie aj pre uzivatelov, aj pre vedenie.
Edit: Do reportov doplnena ziadnost o zamknutie temy a aj obrazky.
Edit: Do reportov doplnena ziadnost o zamknutie temy a aj obrazky.
-
fikotek
King
Prosim Vas, kdyz mam otevrenou nejakou temu, daji se nejak zobrazit vsechny moje prispevky v te dane teme? At hledam jak hledam zadne tlacitko na to nevidim. Je tu neco takoveho?
fikotek, tu to mas popisane: http://www.hojko.com/post1556039.html#p1556039
-
weroro
Flash coder
Fiko: Napíš hore vpravo do toho input poľa od: fikotek a daj hľadať.
// Sakra chumlee ti dal priamy link od Audia. Nekukol som to sry.
// Sakra chumlee ti dal priamy link od Audia. Nekukol som to sry.
Šupnem to sem... často chodím do témy: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe a rozbehol sa tam taký nešvár, že každý tam capí film bez odkazu na čsfd alebo imdb (nedajboh ešte hypertextového). Posledná stránka nech je toho dôkazom.
Neobťažuje to isto len mňa, téma je označená za dôležitú, kopec ľudí tam chodí čekovať, čo sú práve aktuálne filmy, prípadne sa inšpirovať netradičnejším kúskom. Tak by si to zaslúži taký jemný "kuk" od nejakého moderátora, ktorý by tam opäť zaviedol poriadok a kázeň
Neobťažuje to isto len mňa, téma je označená za dôležitú, kopec ľudí tam chodí čekovať, čo sú práve aktuálne filmy, prípadne sa inšpirovať netradičnejším kúskom. Tak by si to zaslúži taký jemný "kuk" od nejakého moderátora, ktorý by tam opäť zaviedol poriadok a kázeň
je nutne to pridavat ku kazdemu filmu? aj filmovej novinke? ak je na predoslej strane spomenuty MiB3 3x, musim davat odkaz aj ja? ved ten film kazdy pozna, tak isto napr aj dictator je teraz rozsireny
Ved prave, padne tam film Dictator, odkaz da jeden alebo dvaja uzivatelia a dost, na co ho tam maju pisat aj dalsi? Si lenivy otvorit csfd.cz, skopirovat odkaz a precitat si o filme?
Keď už je tu tá reč o linkoch, tak myslím, že mnohí používate Chrome. Tí, ktorí hej, tak je tam jeden pekný addon. Celkovo to šetrí čas, keď idete hľadať nejaký film na čsfd. Samozrejme, že nie všetci používajú Chrome, ja už tiež nie, ale pre tých, ktorí áno a nevedia o tom, by to mohlo byť užitočné, keď už tu je debata na túto tému klikania a vyhľadávania. 
-
hojko
Site Admin
begbeee: Temu o filmoch sledujem pravidelne, ked sa tam objavi novy prispevok. Myslim, ze kedysi sme sa zaviedli, aby sa pridavali aj odkazy, ale potom sa s tym akosi prestalo. Ak sa objavi novy film, tak plati to co bolo spomenute vyssie, hodi sa tam link, druhy link a potom je to tam snad aj zbytocne davat. Pokial ide o nieco nezname alebo starsie, co tam este nebolo za posledne dni spomenute, tak som si zvykol na to, ze otvorim CSFD, skopirujem tam nazov a najdem si to. Horsie je to vtedy, ak je viac filmov pod rovnakym nazvom alebo vysiel neskor remake, vid. napr. Titanic (1943, 1953, 1996, 1997, 2001, 2012).
-
Dede
Medium Star
Neviem, či sa to tu už neriešilo, ale dalo by sa spraviť m.hojko.com?