Čo nové by ste privítali na fóre?
Re: Čo nové by ste privítali na fóre?
Skôr niečo ako 'ďakujem' , ale myslím že na to je celkom vhodná karma ..
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
http://webmasters.stackexchange.com/que ... -your-site
...je to len taká prkotinka, ale potešilo by, kôli estetike...
...je to len taká prkotinka, ale potešilo by, kôli estetike...
-
weroro
Flash coder
To tam môžu rovno šľahnúť toto čo ja používam:
btw: pre speedial do opery stačí
Kód: Vybrať všetko
<link rel="image_src" href="obrazok-200x200">
<meta property="og:type" content="website">
<meta property="og:image" content="obrazok-500x500">
<meta property="og:url" content="adresa-webu">
<meta property="og:site_name" content="nazov-webu">
<meta property="og:title" content="titulok-stranky">
<meta property="og:description" content="popis-stranky">
<link rel="apple-touch-icon" href="obrazok-200x200">Kód: Vybrať všetko
<link rel="image_src" href="obrazok-200x200">Re: Čo nové by ste privítali na fóre?
Napríklad keď premazávaš tému od spamu, nejaké by si tam našielaudiotrack napísal:ukáž mi aspoň 10 takých príspevok typu "súhlasím s XXX". Je tu 1452391 príspevkov, takže tých 10 určite nájdeš keď je ich tu toľko že také čosi treba, že?
Karma je na to vhodná, ale nevidíš, ku ktorému názoru sa prikláňa väčšina ľudí. Na jednom nemenovanom slovenskom fóre zameranom na posilňovanie je to rozbehnuté.DEVZYO1G napísal:Skôr niečo ako 'ďakujem' , ale myslím že na to je celkom vhodná karma ..
-
lekoklatik
VIP
Nieco podobne sme uz tusim riesili s tym dakujem prispevku alebo tento prispevok mi pomohol, pripadne tam slo uz aj o oznacenie temy ako vyriesene, etc. (myslim ze to vsetko moze spadat do tejto "problematiky" ohladne ohodnotenia prispevku tak, aby bol viditelny kazdemu uzivatelovi)
- http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=1900590#p1900590 -
- http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=1900590#p1900590 -
mam taky napad, co tak do sekcie Auto - Moto, vytvorit temu ohladom skusenostami s autobazarmi ? 
-
weroro
Flash coder
Môžeš ju vytvoriť, poprípade pridať anketu. Ak sa neujme, tak upadne do zabudnutia.
-
RATZINGER666
Darca
Forsaken: vytvor ju a napis nejakemu ochotnemu moderatorovi, nech tam presunie prispevky z tem, ktore si uz zalozil, pripadne z tem podobnych... ak to bude mat uspech, mohla by sa casom presunut aj hore medzi dolezite...
-
uplink
VIP
Doh et...
ja to potom zmanažujem 
-
audiotrack
VIP
písal že ochotnému moderátorovi 
-
uplink
VIP
Myslím, že by sa ujala aj téma "pokec ku autám" ..pretože vždy sa v nejakej téme začne niečo riešiť čo je OT a je zbytočné kvôli tomu zakladať dalsich 1000 tém
Aj tak to nepomoze. Vzdy je to tema od temy, zalezi od kontextu a kto tam s cim pride.
-
audiotrack
VIP
ja neviem preco tu riesite nejake temy. Ved kto vam zakazuje ich zalozit? A ci sa ujme alebo nie sa uvidi casom
neide o navrh, len by som chcel vysvetlenie.
ake temy patria do sekcie Kultura, a ake nie?
pred istym casom som tam reportoval topic, v ktorom chcel autor poradit hifi zostavu. ak mu nestaci Poradna pri kupe, tak je tu predsa Grafika, video, zvuk. dnes som reportoval topic, v ktorom chce iny novopeceny user poradit soft do skoly. a tiez v Kulture. report nebol vyrieseny.
kedze nechcem modov otrvavovat zbytocne, chcem vediet co tam je mimo temu a co nie je. lebo moj usudok je podla vsetkeho nespravny
ake temy patria do sekcie Kultura, a ake nie?
pred istym casom som tam reportoval topic, v ktorom chcel autor poradit hifi zostavu. ak mu nestaci Poradna pri kupe, tak je tu predsa Grafika, video, zvuk. dnes som reportoval topic, v ktorom chce iny novopeceny user poradit soft do skoly. a tiez v Kulture. report nebol vyrieseny.
kedze nechcem modov otrvavovat zbytocne, chcem vediet co tam je mimo temu a co nie je. lebo moj usudok je podla vsetkeho nespravny
-
hojko
Site Admin
jackb: Nevidel som tie reporty, zrejme to niekto odklikol ako vyriesene. Urcite pod Kulturu nespada ziadna tema o kupe hifi alebo nieco podobne, rovnako tak taketo veci aj z Grafiky presuvam do Poradne pri kupe, ked na to natrafim. Ak tak, nabuduce treba skusit report este raz s nejakym popisom, aby aj mod vedel o co ide.
-
Betarik
Professional
A co tak nejake + a - na urcite prispevky ?
asi tu uz padol taky navrh ale nechce sa mi to tu citat cele 
-
Grim
Darca
...áno padol...zamietnuté...dôvod?...máme karmu...
-
RATZINGER666
Darca
ja som to tu tiez spominal, mne by sa to tiez pacilo... pekne a pohotovo by sa dal vyjadrit suhlas/nesuhlas s danym prispevkom... ostatnym uzivatelom nepomoze, ze za prispevok dostal niekto karmu, ked sa to neda dohladat... karma je privelmi globalna a nevypoveda o autorovom prehlade ci skusenostiach v danej oblasti... plus by sa predislo zbytocnym strohym "pritakavacim" prispevkom a v pripade nesuhlasu by bolo okrem ohodnotenia stale mozne v ramci diskusie prostrednictvom prispevkov aj dany spor vysvetlit, resp. nasledne vyriesit... a este k tomu by by bolo mozne narychlo do urcitej miery posudit kvalitu / hodnovernost prispevku v ramci diskusie, ktorej ten-ktory uzivatel nemusi rozumiet...
-
Grim
Darca
...razti...od moderátora tu bola požiadavka, aby si našiel aspoň pár "pritakávacích" príspevkov..."pár" v tomto prípade znamená toľko, aby bolo časovo rentabilné programovať nejakú novú funkciu...potom tu bol ešte argument, že málokedy ľudia spolu súhlasia vo všetkom a tak tu máme pritakávacie príspevky štýlu, "súhlasím, ale bla bla..."
...podľa mňa to zbytočne zneprehľadní a rozťahá fórum...sme diskusné fórum, tak sa tu má diskutovať a nie súhlasiť/nesúhlasiť...
...podľa mňa to zbytočne zneprehľadní a rozťahá fórum...sme diskusné fórum, tak sa tu má diskutovať a nie súhlasiť/nesúhlasiť...