O čo jej ide ?
O čo jej ide ?
Rozisli sme sa s byvalou uz pred dlhsou dobou, rozisla sa ona so mnou. Ja som ju stale chcel. Ostali sme v kontakte, no podarilo sa mi ju prestat brat ako zenu, ktoru by som chcel, lebo sa mi pacila jednu dobu ina, tak som prestal mysliet na ex. Teraz si vsak nejak piseme castejsie ako doteraz a nechapem o co jej ide, no mne to moc nerobi dobre. Nejak sme sa dostali k teme o sexe a napisala mi, ze by sa chcela so mnou vyspat. Potom na druhy den mi zas napisala, ze ci si to viem predstavit, ze co by bolo s nasim kamaratstvom, lebo ze ona by ma vedela vyuzivat len na sex. A potom vzapäti nato mi zas napisala, ze nad tym rozmyslala, a ze vlastne to nemame kde spolu robit, a ze ajtak priatelstvo medzi nami je pre nu dolezitejsie ako sex, a ze tym by sme to kamaratstvo pokazili, tak ze uz nad tym neuvazujme. Ze ma ma rada.
Nechapem teraz co to ma znamenat. Tvrdi, ze ma berie ako kamarata, napisala mi predtym, ze uz ju fyzicky nepritahujem, ze aj preto skoncila vztah a teraz rozmysla o sexe so mnou a vypisuje mi, ze ma ma rada, a ze jej chybam? Toto je u zien bezne ? Chce si nieco dokazat alebo len flirtuje, len tak, alebo nechapem o co jej moze ist. CO si o tom myslite ?
Nechapem teraz co to ma znamenat. Tvrdi, ze ma berie ako kamarata, napisala mi predtym, ze uz ju fyzicky nepritahujem, ze aj preto skoncila vztah a teraz rozmysla o sexe so mnou a vypisuje mi, ze ma ma rada, a ze jej chybam? Toto je u zien bezne ? Chce si nieco dokazat alebo len flirtuje, len tak, alebo nechapem o co jej moze ist. CO si o tom myslite ?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: O čo jej ide ?
chce ťa ako kamaráta s výhodami. Chýba jej sex
Je tu je*nutá pi*a, ktorá nevie čo chce! Sama ti povedala že ťa chce len na sex a na další deň zase ti povie že nechce ničiť vaše kamarátctvo.Sem tam si zašukáte a potom ťa zase odkopne, ked sa na scéne objaví iný chlap.Sak sám vidís,že nevieš čo od nej očakávať.Jak chceš si snou zašukaj ale podla mna sa tvoje city voči nej obnovia.Aj keby ta mala rada,vztah snou by nemal buducnosť uz raz ta do riti poslala lebo ju ževraj uz nepritahujes(dobrá výhovorka). Vykašli sa naňu pre TVOJE dobro a zmaž ju z kontaktov.
Nerozumiem načo si vôbec so svojou ex píšeš. Je to len záťaž, ktorá ťa bude neustále brzdiť.
Lebo chcem aby ma zoznamila s jednou jej kamoskou, ktora sa mi paci 
Tak kamarát toto je VELMI zlý nápad sa zoznamovať s jej kamoškou. A podla mna ta snou ani nezoznámi,prečo by to bývalá mala robiť ?
Uvidíš že nato doplatíš.
1.Jednak je to jej kamoška a určite sa tebe moc krát rozprávali,poohovárali,...
2. U báb to je tak že vrana k vrane sadá-čiže tá jej kamoška nemusí byť o nič lepšia ako tá tvoj ex.
Nedávno si inemu chalanovi v jeho téme písal svoj názor, tak trošku sa zamysli aj nad tvojím problemom s bývalou a zistíš že NAJLEPSI sposob ako sa z toho dostať je ju zmazať.
Konieckoncov je to tvoja vec, ale chcel si počuť názory tak ich tu máš.
Uvidíš že nato doplatíš.
1.Jednak je to jej kamoška a určite sa tebe moc krát rozprávali,poohovárali,...
2. U báb to je tak že vrana k vrane sadá-čiže tá jej kamoška nemusí byť o nič lepšia ako tá tvoj ex.
Nedávno si inemu chalanovi v jeho téme písal svoj názor, tak trošku sa zamysli aj nad tvojím problemom s bývalou a zistíš že NAJLEPSI sposob ako sa z toho dostať je ju zmazať.
Konieckoncov je to tvoja vec, ale chcel si počuť názory tak ich tu máš.
Ved jasne, chcel som pocut nazory, to je v pohode. Kludne piste aj ked ma niekto iny nazor.
Tie 2 body, ktoré si napísal som predpokladal aj ja. Preto som si tiez hovoril, ze kaslem na tu jej kamosku, aj ked sa mi paci, ALE.
1. Zistil som, ze jej velmi malo hovorila o mne, ked sme spolu chodili. A aj to malo co jej povedala, boli len dobre veci o mne. Nie je to jej najlepsia kamaratka, ktorej sa zdoveruje so vsetkym.
2. Nie je taka ista ako ona, je ina. Je to dobre, slusne dievca. Sama byvala mi to povedala, ze nie je taka ako ona.
A preto ma to celkom laka, lebo nie je taka ako moja ex a nevie toho o mne vela.
Tie 2 body, ktoré si napísal som predpokladal aj ja. Preto som si tiez hovoril, ze kaslem na tu jej kamosku, aj ked sa mi paci, ALE.
1. Zistil som, ze jej velmi malo hovorila o mne, ked sme spolu chodili. A aj to malo co jej povedala, boli len dobre veci o mne. Nie je to jej najlepsia kamaratka, ktorej sa zdoveruje so vsetkym.
2. Nie je taka ista ako ona, je ina. Je to dobre, slusne dievca. Sama byvala mi to povedala, ze nie je taka ako ona.
A preto ma to celkom laka, lebo nie je taka ako moja ex a nevie toho o mne vela.
Dobre dajme tomu že je iná ako ex, je slušná, dobrá atd...ALE! Je to aj tak kamarátka tvojej bývalej. A ver tomu ak ťa bývalá naozaj chce aspon na ten sex, tak tebe a tomu druhemu dievčaťu urobí peklo zo života. Bude robiť žiarlivostné scény, moze nasadit kamoške chrobáka do hlavy. Ja viem páči sa ti aj vzhladom aj chovaním, ale tá tvoja Ex vám to dosere. Proste nejako by bolo dobré keby sa to dievča nekamoší s tvojou EX. A ver tomu, že žena ked niečo chce, tak si ide za tým aj keby mala zabijať.
Hm, no ako som si cital teraz tu konverzaciu medzi mnou a ex, tak si myslim, ze len mala taku chvilku, ze dlho nemala sex, tak po tom zatuzila. Vtedy ked sme si o tom pisali, jednu noc, tak to chcela podla mna v tom momente. Potom ked z toho vytriezvela a rozmyslala uz zdravym rozumom, tak mi napisala, ze neuvazujme uz o tom, ako som pisal v prvom poste a ozaj chce byt len kamaratka. Co vsak nevylucuje to, ze opät ju niekedy chyti taka nalada, ze to bude chciet. Ale ako som pisal, nemame to kde robit, nemame volne byty ked sme doma, tak si myslim, ze by k tomu nedoslo ani keby sme chceli lebo by to stroskotalo na tom, ze neni kde.
A dost ma laka ta jej kamaratka, lebo take dobre dievca v dnesnej dobe je velmi tazke najst. Tak chcel by som ju aspon spoznat a zistit aka je. Laka ma to, strasne. Tak neviem, ja asi pockam este nejaku dobu, ze jak sa bude spravat ex a potom sa skusim nejak dostat k tej jej kamaratke ked este budem chciet. Ona by ma s nou urcite zoznamila, keby som jej povedal, ze sa mi paci. Raz sa ma uz pytala, ci sa mi nepaci ta jej kamaratka, ze by sme sa hodili k sebe povahovo. Ale vtedy sa mi este pacila ex, takze som jej povedal, ze nie.
//autoeditácia príspevku (17 Nov 2013, 14:07)
Čo ma ale začína trápiť je, že sa obávam toho, či mi to dievča dá vôbec šancu ju lepšie spoznať a o niečo sa snažiť, keďže som chodil s jej kamoškou. Také dobré, slušné dievča si možno povie, že od bývalého vlastnej kamošky ruky preč. Že to nie je vhodné.
A dost ma laka ta jej kamaratka, lebo take dobre dievca v dnesnej dobe je velmi tazke najst. Tak chcel by som ju aspon spoznat a zistit aka je. Laka ma to, strasne. Tak neviem, ja asi pockam este nejaku dobu, ze jak sa bude spravat ex a potom sa skusim nejak dostat k tej jej kamaratke ked este budem chciet. Ona by ma s nou urcite zoznamila, keby som jej povedal, ze sa mi paci. Raz sa ma uz pytala, ci sa mi nepaci ta jej kamaratka, ze by sme sa hodili k sebe povahovo. Ale vtedy sa mi este pacila ex, takze som jej povedal, ze nie.
//autoeditácia príspevku (17 Nov 2013, 14:07)
Čo ma ale začína trápiť je, že sa obávam toho, či mi to dievča dá vôbec šancu ju lepšie spoznať a o niečo sa snažiť, keďže som chodil s jej kamoškou. Také dobré, slušné dievča si možno povie, že od bývalého vlastnej kamošky ruky preč. Že to nie je vhodné.
-
audiotrack
VIP
to by si si mal povedat aj ty
prečo ? Keď s tým ex nemá problém tak čo je na tom zlé ?
Keby jej moja ex sama povedala, že jej to nebude vadiť, tak čo ?
Keby jej moja ex sama povedala, že jej to nebude vadiť, tak čo ?
A vieščo kludne chod dotoho nech mas pokoj na duši, ze si to aspon skusil. Mozno fakt tá byvala mala len jednu noc taku chuť šukať a potom ju to prešlo.S bývalou si za dobre a ked ti dohadzuje jej kamošku že sa k sebe hodíte tak možno to myslí úprimne.
Ale zase či ťa aj tá jej kamoška bude chcieť ako si sám napísal,tým si si neni istý.Vieščo fakt to skus nech ťa to v duši nesere,skus tu jej kamošku zbaliť a ak to nepojde tak proste nic z toho nebude.
Ale zase či ťa aj tá jej kamoška bude chcieť ako si sám napísal,tým si si neni istý.Vieščo fakt to skus nech ťa to v duši nesere,skus tu jej kamošku zbaliť a ak to nepojde tak proste nic z toho nebude.
-
audiotrack
VIP
kedy ste sa rozišli? Lebo väčšino po rozchode dvaja neostanú kamaráti. Zo začiatku áno, píšu si a že pohoda, no časom zistia že to nie je ono, že stále sa vynárajú spomienky a kamarátsvo upadne alebo ho sami zničia. Takže ak ste kamaráti, zrejme bol rozchod relatívne nedávno, možno max. pár mesiacov.
A teraz si zober, že s jej kamoškou začneš chodiť. Budete mať spoločnú známu - svoju ex. A to načrta viacero scénarov, no žiaden nekončí dobre. Napr:
1) ty sa s ňou nebudeš chceť stretávať, ona s tebou tiež nie. Začneš ju zakazovať aj svojej frajerke čo je zle. Prípadne jej to nezakážeš, ale ona to na tebe bude vidieť že ti to vadí a bude ti klamať že s ňou nepíše a nekomunikuje, čo je zase zle
2) bude mať tromf v rukáve. Pohádate sa? Ona si na teba niečo zistí od tvojej ex. Nekúpiš jej niečo? Hneď vytiahne že svojej ex si kúpil, ju si mal radšej a podobne.. čo je zase zlé
atď, atď.. inak neviem ako môžeš o nej tvrdiť že je milá, dobrá, že je iná a podobne keď ju nepoznáš osobne. Veď z toho čo píšeš vás tvoja ex nezoznámila, a ty sa k nej chceš cez svoju ex dostať. Takže ty o nej nevieš absolútne nič, iba že sa ti páči. Čo ak jedného dňa zistíš, že so svojou (teraz už) ex si sa rozišiel práve kvôli nej? Že jej ona niečo nahovorila a pokazila vám to?
A teraz si zober, že s jej kamoškou začneš chodiť. Budete mať spoločnú známu - svoju ex. A to načrta viacero scénarov, no žiaden nekončí dobre. Napr:
1) ty sa s ňou nebudeš chceť stretávať, ona s tebou tiež nie. Začneš ju zakazovať aj svojej frajerke čo je zle. Prípadne jej to nezakážeš, ale ona to na tebe bude vidieť že ti to vadí a bude ti klamať že s ňou nepíše a nekomunikuje, čo je zase zle
2) bude mať tromf v rukáve. Pohádate sa? Ona si na teba niečo zistí od tvojej ex. Nekúpiš jej niečo? Hneď vytiahne že svojej ex si kúpil, ju si mal radšej a podobne.. čo je zase zlé
atď, atď.. inak neviem ako môžeš o nej tvrdiť že je milá, dobrá, že je iná a podobne keď ju nepoznáš osobne. Veď z toho čo píšeš vás tvoja ex nezoznámila, a ty sa k nej chceš cez svoju ex dostať. Takže ty o nej nevieš absolútne nič, iba že sa ti páči. Čo ak jedného dňa zistíš, že so svojou (teraz už) ex si sa rozišiel práve kvôli nej? Že jej ona niečo nahovorila a pokazila vám to?
Zoznamila nas, ale len tak, ze ked sa ona s nou lucila, ja som prisiel a predstavila nas. Ona isla domov a ja s ex sme isli po svojom. No a viem trosku aka je, lebo mi kus o nej hovorila ex, no a neverim, ze by mi v tom klamala, takze ano viem kus aka je aj ked nie z osobnej skusenosti. Ale chcel by som aby nas tak viac nejak zoznamila, ze by sme isli vsetci traja niekde alebo tak.
1) stretavat by sme sa mohli, keby to nevadilo tomu dievcatu. Keby hej, tak ja by som sa s nou nestretaval, ale ona by sa mohla. Mne by to nevadilo.
2) toto je mozne ... ale nemusi to tak byt
A co by jej mohla nahovorit o mne, ked ma nepoznala a ani skoro nic o mne nevedela, lebo ex jej o mne nehovorila skoro nic ?
A rozisli sme sa asi pred 9 mesiacmi.
1) stretavat by sme sa mohli, keby to nevadilo tomu dievcatu. Keby hej, tak ja by som sa s nou nestretaval, ale ona by sa mohla. Mne by to nevadilo.
2) toto je mozne ... ale nemusi to tak byt
A co by jej mohla nahovorit o mne, ked ma nepoznala a ani skoro nic o mne nevedela, lebo ex jej o mne nehovorila skoro nic ?
A rozisli sme sa asi pred 9 mesiacmi.
To, že si myslíš, že ju poznáš z toho, čo ti o nej hovorila ex, na tom sa môžeš celkom slušne popáliť. Nie všetko je vždy také, ako vyzerá.
A prosím ťa určite ju nespoznávaj tak, že pôjdete von všetci traja, veď to by bol maximálny trapas, keď ty budeš mať sympatie voči kamarátke tvojej ex a tvoja ex sa nato bude pozerať. Zrejme tam niekto z vás troch bude piate koleso a to je vždy trápne. Keď sa s ňou chceš spoznať viac, choďte len dvaja, nie traja, štyria, jedenásti. Vždy je najlepšie si niekoho oťukať medzi 4 očami.
A prosím ťa určite ju nespoznávaj tak, že pôjdete von všetci traja, veď to by bol maximálny trapas, keď ty budeš mať sympatie voči kamarátke tvojej ex a tvoja ex sa nato bude pozerať. Zrejme tam niekto z vás troch bude piate koleso a to je vždy trápne. Keď sa s ňou chceš spoznať viac, choďte len dvaja, nie traja, štyria, jedenásti. Vždy je najlepšie si niekoho oťukať medzi 4 očami.
Podľa mňa ta jej kamoška Ťa chcieť nebude
A budeš vybavený
Hľadaj inde štastie/ teda holku/
hd_, to mi je jasné, že nemusí byť taká, ale práve preto ju chcem spoznať lepšie aby som zistil či taká je. A keby sme aj náhodou išli spolu traja, tak určite by som sa nesprával tak, aby tam bola ex ako piate koleso na voze. Aj keď by tam boli väčšie sympatie voči tej jej kamarátke, určite by som jej to nedal nejak výrazne pocítiť, keby sme tam boli traja. Ale máš pravdu, že najlepšie by to bolo vo dvojici.
bucuresti, ja si to tiež myslím, ale za vyskúšanie nič nedám
Ale ešte počkám nejakú dobu, lebo rozišli sme sa síce už pred cca 9 mesiacmi, ale dosť dlho po tom som ešte bývalú chcel, o čom tá jej kamoška vie, takže ešte by to bolo asi moc skoro a to dievča by si myslelo, že ju chcem len preto, aby som zabudol na bývalú alebo aby žiarlila alebo niečo podobné. Takže nejakú dobu si dám ešte s tým pauzu.
bucuresti, ja si to tiež myslím, ale za vyskúšanie nič nedám
Ale ešte počkám nejakú dobu, lebo rozišli sme sa síce už pred cca 9 mesiacmi, ale dosť dlho po tom som ešte bývalú chcel, o čom tá jej kamoška vie, takže ešte by to bolo asi moc skoro a to dievča by si myslelo, že ju chcem len preto, aby som zabudol na bývalú alebo aby žiarlila alebo niečo podobné. Takže nejakú dobu si dám ešte s tým pauzu.
" ale dosť dlho po tom som ešte bývalú chcel," a ty nechceš náhodou bývalku? Alebo chceš zafrajeriť pred bývalkou novou frajerkou, ktorá bude jej kamarátka?
K***a to je jak Bermudský trojuholník
Chlape vykasli sa na to, lebo možno len seba zraníš a babám zdvihneš ego, naozaj kašli na to 
nie bývalú nechcem lebo už viem, že to nemá význam, nefunguje nám to spolu a viem, že ma nechce, tak načo by som sa zas trápil
Podľa mňa budeš mať rovnaké trápenie, keď pojdeš s oboma von