o čo jej ide?
o čo jej ide?
takze stretol som sa s jednym moc peknym dievcatom, kecali sme asi spolu 5 minut a hned sa namna vrhla a zacala ma kusat a bozkavat vsetko mozne
nic onej neviem, nic som sa nestihol popitat, asi 10 minut trvalo nase stretnutie lebo musela ist na bus... teraz k problemu moc sa mi zapacila bolo mi to prijemne moc, lenze neviem co si mam myslet ked toto spravila hned ako sme sa spoznali, ja som taky blby ze keby sa stretneme viackrat isto sa donej zalubim
ako sa to vezme, mam to risknut len tak na ulet ? alebo znej vytiahnem nieco viac ako len ulet
-
midnight_man
Guru
-
Sagittarius
Guru
-
midnight_man
Guru
Preco? to je adresovane dievcatam....ja vravim chalanovi ze nech si uziva co ma...nech sa neskusa zamilovat ,....nech to bere systemom Hop sem Hop tam...Moj avatar vyjadruje uz len aku si spomienku odporu proti stylu ktorym zije 75% dnesnych dievcat v tom veku...Sagittarius napísal:Až na to že mi to koliduje s tvojím avatarom.
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Aha, takze ich styl je zly, ak takto ziju ony, ale ak ho vyuzije on, tak je to OK? Nechapem tvojej logike.midnight_man napísal:Preco? to je adresovane dievcatam....ja vravim chalanovi ze nech si uziva co ma...nech sa neskusa zamilovat ,....nech to bere systemom Hop sem Hop tam...Moj avatar vyjadruje uz len aku si spomienku odporu proti stylu ktorym zije 75% dnesnych dievcat v tom veku...