o čo sa jedná? príliš lacná elektronika

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Old Dirty Bastard
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

o čo sa jedná? príliš lacná elektronika

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

našiel som to náhodou http://www.bridgat.com/u77028 nenašiel som žiadny feedback/reviews.
logicky sa do hlavy tlačí scam/fake, máte niekto s touto stránkou alebo konkrétnou spoločnosťou, kt. tam predáva nejaké skúsenosti? predajca tvrdí, že produkty sú samozrejme originál a nové, ide vraj o nejaký "promotion sale". prvý varovný signál by bol, že sa jedná o čínu. ďalší, že príjmajú len bankový prevod, nepríjmajú paypal/kreditky.
ak máte niekto chuť/odhodlanie to vyskúšať, určite dajte vedieť ako to dopadlo :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Re: o čo sa jedná? príliš lacná elektronika

Príspevok od používateľa Gothar »

Nie je to skor pre velkoodberatelov? Vsade tam je ze contact seller, cize mi to pripada tak, ze bridgat je iba sprostredkovatel. Kazdopadne ak neberu paypal, tak je to podozrive, s refundom by mohol byt problem.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Re: o čo sa jedná? príliš lacná elektronika

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

práveže ohľadom tohto som ho kontaktoval, odpovedal mi lámanou angličtinou, čo ma už kompletne dorazilo :D povedal, že každý zákazník si môže kúpiť iba jeden produkt na jednu adresu.. btw bridgat je len sprostredkovateľ, firma má vlastný web, ale nie je tam o nič viac info ako na tejto stránke.
Napísať odpoveď