Čo od nás vlastne baby chcú???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Čo od nás vlastne baby chcú???

Príspevok od používateľa hughito »

a podla coho by to mali robit? ved len vychadzaju zo svojich skusenosti. keby mali opacne skusenosti tak by aj opacne pisali.
ved presne o tom je ked mas svoj vlastny nazor nie???
podla svojich skusenosti, zasad a presvedcenia.

a osobne si myslimze zeny ked nieco maju tak chcu uplne ine. je to ako s malimi detmi maju auticko ale ked im ukazes motorku a zatvaris sa ze im ju neches dat tak chhcu tu motorku a trucuju.

ja osobne si myslim ze (aspon po doterajsich skusenostiach) ze sa neoplati byt len mili knim a splnit im vsetko co im clovek vidi na ociach lebo ich to omrzi a sa im to zunuje.
Takže podľa tvojej logiky je právne odsúdiť väčšinu na základe svojej mizivej skúsenosti ?

Každý má nejaké "vrtochy", takisto aj muži. Dvaja sa musia nájsť a tolerovať sa, veľa záleží od samotnej vyspelosti a uvedomelosti jedincov, vek nemusí byť dôležitý.
A samozrejme nie je dobré byť k ženám len milunký, dobrunký a tutumututu, ony to v podstate ani nemajú radi, v tom máš pravdu. Treba nájsť správnu mieru.
Ja momentálne prežívam krásny, už takmer 2-ročný vzťah a nie je žiaden väčší problém.
:smt006
Kamilgxk
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Kamilgxk »

Takže podľa tvojej logiky je právne odsúdiť väčšinu na základe svojej mizivej skúsenosti ?
nie to nie ja len som tvrdile ze sa neda cudovat preco ked sa sklamali v babach preco pisu o nich zle.
vobec netvrdim ze ich treba hadzat do jedneho velkeho vreca.
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa gogo956 »

pisete ze zena nevie co chce a ked to aj dosiahne, tak hned chce nieco ine..
Viete ale preco to tak je? Pretoze to dievca vas nerespektuje, lebo nemate muzsku hrdost.. Snazite sa jej vo vsetkom vyhoviet, byt na nu co najlepsi, plnit jej vsetky prianie a potom sa cudujete ze preco od vas utecu k nejakemu bezcharakternemu h*jzlikovi. Ja som za to, aby vztah bol sice rovnocenny, ale obcas treba aby v nom chlap cele to spoluzitie niekam aktivne viedol, aby mala ona pocit ze je to Chlap ktory vie co chce. Proste obcas treba aby on povedal "bude to takto a ak sa ti nepaci mozes ist". Umenie ale je, vediet kedy a ako to povedat, aby to cele nedomrvil,neprehnal a nevyznelo to prilis agresivne. To pride zo skusenostami..
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

suhlasim s kolegom nadomnou, byt sladky sa nikdy neosvedcilo, moje skusenosti to aj tvrdia ze sa treba chovat normalne, chlapsky a nie ako nejaky ritolezec...samozrejme treba byt aj mily v urcitych chvilach, zeny to vedia ocenit, ako aj ja v opacnom pripade, ale urcite nie furt, potom to je take ako pre deti
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Vsetko treba robit s rozmumom , a tak trosku kalkulovat.
napr. Ked ovuluje prezliect sa do spinavych monteriek zobrat francuzky kluc do ruky a spytat sa ci jej mozes opravit odkvap *arghhh
schifo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa schifo »

K tomuto iba jeden citát: "Baby samé nevedia čo chcú a neprestanú, dokým to nedostanú" :lol:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

tak v sobotu som sa dozvedel, ze ex ma nechala kvoli kamaratovi mojho gonna be svagrovi. najlepsie ze on byva s nim a mojou sestrou. ani ma tak neserie ze ma nechala, ani ze kvoli nemu, ale ze mi doebali dve partie tak toto nie. teraz ked chcem ist ku kamaratovi tak mozem tak akurat volat ci pani pi*a a pan ko*ot niesu u nich a ist ku sestre na navstevu ani uz nemam chut. ta je z toho cela nestastna a na vetvy, pretoze nema ziadnu chut ju vidiet doma. najlepsie ze typek ma takmer 30, je doktorand kde cele dni nic nerobi, pretoze ho to nebavi, nic ho nebavi, je v pi*i totalnej dusevnej, nedokaze so sebou nic robit. takze je mi z tej telenovely ani neviem ci do placu alebo na smiech. taze ci zeny vedia co chcu? nie nevedia, ale musia jak sproste cele roky zistovat co nechcu (pripadne nebudu chciet) ako take husy. keby sme mali 15-16 rokov, tak pochopim ale ta kua ja mam 24, ostatni v partiach podobne, resp. do 30, vsetko klape, radost zit a zrazu to dvaja ko*ot doebu totalne. na ten vztah, ktory som mal, bolo naviazanych dalsich xy velmi dobrych vztahov, ktore su teraz vsetky v pi*i. a to boli daleko viac nez ohrdnutie nejakej hlupej husy.
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

zelovoc napísal:taze ci zeny vedia co chcu? nie nevedia, ale musia jak sproste cele roky zistovat co nechcu (pripadne nebudu chciet) ako take husy
Tak s tym teda suhlasim. Neviem co to tak je fakt u vsetkych, ale jediny pripad to asi nebude, ze baby chodia zivotom tak, ze udalosti do nich vrazaju a oni zistuju, ze ci je to ono alebo to ono nie je.
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

A nemyslíte si, že ženy si myslia to isté o nás chalanoch ? :) Netreba všetky hádzať do jedného vreca.

Kód: Vybrať všetko

Často kruté utrpenie, ktoré nám spôsobila jedna žena, sa stáva príčinou lásky, ktorú prebudíme u inej ženy. A tiež príčinou jej nešťastia. (André Maurois)
Napísať odpoveď