O čom svedčí karma užívateľov?
Karma je tiež dobry spôsob, ako človeku poďakovať za hodnotnú radu. Môžeš k nej pripísať aj krátky komentár, vložiť link, aby užívateľ vedel od koho a za čo. Mínusová karma môže zasa užívatelovi ukázať, že kde je hranica, kedy píše bludy, nevhodné narážky napr. v témach, kde sa rieši nejaký dôležitý problém napr. v oblasti vztahov.
To je aby mal enter na co pod mojim obrazkom poklikat ked je nakakany ale nema uz co viac dodat
Karma nesvedci o nicom, je to blud, kravina, niekdo neda karmu za nic, niekdo ju da raz za rok. Psychopati rozdavaju -karmu kazdemu s kym nesuhlasia a este vecsi dementi ju pridavaju kade komu kto ma pekny nick alebo avatar. Dajte na mna, karma nesvedci o nicom, len o tom ake mal dany uzivatel stastie na "okoloiducich"
Pokial viem tak okrem vedenia si nikdo nemoze pozriet kto a za co dal komu karmu.Frikso napísal:Karma je tiež dobry spôsob, ako človeku poďakovať za hodnotnú radu. Môžeš k nej pripísať aj krátky komentár, vložiť link, aby užívateľ vedel od koho a za čo. Mínusová karma môže zasa užívatelovi ukázať, že kde je hranica, kedy píše bludy, nevhodné narážky napr. v témach, kde sa rieši nejaký dôležitý problém napr. v oblasti vztahov.
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
krija
VIP
novy user tu je 1 minútu a ma 1 prispevok. karma je rovna 0. budem ho respektovat. oblubeny sice nebude, lebo ho sotva poznam. ale ten jeden prispevok bol kvalitný. z neho som sa dozvedel, ze sa v danej oblasti vyzna, a nie je to zaciatocnik. takze v tomto pripade ti karma toho vela nenapovie. ja karmu beriem ako prijemne spestrenie, obcas za neprijemnémato.x napísal:Karma podľa mňa svedčí o rešpekte k danému užívateľovi. Keď vidím vysokú karmu, je mi jasné, že to už nie je žiadny začiatočník, je obľúbený, dáva kvalitné príspevky etc. Takže karma je pre mňa určite dosť dôležitá.
a pokial je to tak, tak mam dovod dat K+krija napísal:novy user tu je 1 minútu a ma 1 prispevok. karma je rovna 0. budem ho respektovat. oblubeny sice nebude, lebo ho sotva poznam. ale ten jeden prispevok bol kvalitný. z neho som sa dozvedel, ze sa v danej oblasti vyzna, a nie je to zaciatocnik. takze v tomto pripade ti karma toho vela nenapovie. ja karmu beriem ako prijemne spestrenie, obcas za neprijemné.
-
Runes
Addict
no ta karma by bola super vec len vtedy keby k nej kazdy pristupoval normalne ja som ubral asi 3x a to za uplne ale uplne prihorete poznamky a pridal viac krat vacsinou za pomoc ale inak tu v tom daky zmysel zatial nevidim akurat ked tam ma dakto karmu -30 tak ho neberem az tak vazne akurat by ma zajimalo odkial maju daktori tu karmu cca 200 
edit: napr teraz kukam ze za posledne dva dni mi zmizlo nieco cez 5k a nefim zaco sak som skoro nic nepisal
proste dakto to fakt maze za nazor nuz co dodat
edit: napr teraz kukam ze za posledne dva dni mi zmizlo nieco cez 5k a nefim zaco sak som skoro nic nepisal
-
krija
VIP
Runes napísal:no ta karma by bola super vec len vtedy keby k nej kazdy pristupoval normalne ja som ubral asi 3x a to za uplne ale uplne prihorete poznamky a pridal viac krat vacsinou za pomoc ale inak tu v tom daky zmysel zatial nevidim akurat ked tam ma dakto karmu -30 tak ho neberem az tak vazne akurat by ma zajimalo odkial maju daktori tu karmu cca 200
edit: napr teraz kukam ze za posledne dva dni mi zmizlo nieco cez 5k a nefim zaco sak som skoro nic nepisalproste dakto to fakt maze za nazor nuz co dodat
t0m4s3 napísal:Uzivatelovi je na zaciatku pridana karma a to podla nasledovneho "vzorca": (Pocet dni od zaciatku registracie/30)+(Pocet prispevkov/50). Obe cisla sa najskor zaokruhlia smerom dole a potom spocitaju. To znamena ze za kazdych 30dni pobytu na fore a kazdych 50 prispevkov dostanete 1 karma bod.
Priklad: 1325 prispevkov Pocet dni od zalozenia: 536
Karma = 1325/50 + 536/30 = 26+18 = 44
-
Killerjoke
Expert
-
Cyrus666
Light Professional
uplna pravda.......tu vam rozdavaju prije*** deti - karmu len za to ze si prejavite svoj nazor a oni s vami nesuhlasia........osobne ja na to nehladim a aj keby mal niekto celu karmu - tak s nim kludne pokecam lebo viem ze sa zobar deciek nudiloGangy napísal:To je aby mal enter na co pod mojim obrazkom poklikat ked je nakakany ale nema uz co viac dodatKarma nesvedci o nicom, je to blud, kravina, niekdo neda karmu za nic, niekdo ju da raz za rok. Psychopati rozdavaju -karmu kazdemu s kym nesuhlasia a este vecsi dementi ju pridavaju kade komu kto ma pekny nick alebo avatar. Dajte na mna, karma nesvedci o nicom, len o tom ake mal dany uzivatel stastie na "okoloiducich"
Pokial viem tak okrem vedenia si nikdo nemoze pozriet kto a za co dal komu karmu.