Čo robit? ( alebo kto sa má v tých babách vyznať... )
Čo robit? ( alebo kto sa má v tých babách vyznať... )
Caute. Mam taký problém... Páči sa mi jedna baba, je odo mna mladšia o zhruba 4 mesiace... Jeden jej spolužiak a moj kamarat nas zoznamil, dal mi jej ICQ tak sme si trošku pisali a všetko vyzeralo OK. Prvy den som jej napisal ja chvilku sme poekcali, potom zas napisala ona mne... proste pohodička... Aj normalne sa sprava celkom milo, usmieva sa atď. Raz sme sa dostali k tomu že ci by sla niekam von a napisala iba "no preco nie". Tak som si to naplanoval, odchytil si ju keď akurat nebola medzi 5timi kamaratkami a nejak sme sa dohodli ze na druhý deň pôjdeme niekam von. Problem ale nastal na ten druhý deň, keď som sa jej spytal že či to platí a ona že asi nebude môcť, lebo musí ísť vybaviť nejaké papiere a nvm čo... Tak som si tak trošku zklamaný aspon vypytal telefonne čislo, lebo na icq nebola už 4tý deň. Dala mi ho. Bol to štvrtok a tak som sa jej este spytal ze či by sa jej niekedy nedalo prisť aby sme niekam sli ( byva v mestecku cca 20km odo mna ). Vravela že ju nepustia. Do vecera som si to trošku pre myslel a večer v ten den som jej napisal SMS že keď ona nemoze prist sem, tak pojdem ja za ňou. A odpisala mi na to iba že asi by to nebolo dobre, keby to jej priatel zistil... No riadne ma to naštvalo... Dovtedy mi ho nespomenula tak som bol prekvapený. Na 90% som si bol istý že z toho nic nebude, ale ona mi zas dnes napisala na ICQ. Sice iba reagovala na moju spravu ktoru som pisal ked bola offline a bola už asi 4 dni stará... ale odpisala. Napisal som jej na to iba "aoj." a odpoved na jej otazku a ked som o 3 min prisiel ku kompu už bola zas offline. Čo si mam o tom celom mysliet? Prečo mi viackrat sama ozvala ked niekoho ma? A čo znamenaju tie kradmé a usmievavé pohľady?
Poznamka: Ja mam 16 ( v maji 17 ) a ona tiež 16.
Poznamka: Ja mam 16 ( v maji 17 ) a ona tiež 16.
No co ja viem...asi mysli na sex menej ako ty
Zrejme chcela len pokecat, to je normalne. To, ze ti napise, neznamena ze s tebou chce hned chodit. A mozno si ta chcela iba otuknut, ci nie si o dost lepsi ako jej frajer...to sa tazko hodnoti, zeny su nepochopitelne.
//mimkorn: s 1. suhlasim, s 2. nie - pretoze ak sa ukaze iba ako kamarat, tak ho ona tak zacne brat a uz z toho nic nebude, to sa tu riesilo milionkrat a kazdy kto chcel dotycnu zbalit to potom olutoval
//rian: aha, tak sorry, len podla veku mi to tak pripadalo
//mimkorn: s 1. suhlasim, s 2. nie - pretoze ak sa ukaze iba ako kamarat, tak ho ona tak zacne brat a uz z toho nic nebude, to sa tu riesilo milionkrat a kazdy kto chcel dotycnu zbalit to potom olutoval
//rian: aha, tak sorry, len podla veku mi to tak pripadalo
-
forgottten
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Ach jaj
Ach jaj...
No tu je veľa možných alternatív, ako to môže byť.
No moja prvá poznámka. Ak má priateľa, tak ruky preč! Nebúraj vzťahy. Ak s ním nie je šťastná a je to na istotu, tak jej môžeš pomôcť dostať sa z toho, vlaste tým, že bude chcieť Teba, v tom prípade pokojne bojuj o ňu.
Druhá poznámka. Nebuď veľmi priehľadný. Nesmie byť veľmi vidno, že sa o ňu pokúšaš. A ICQ je super, ale keď chceš dakoho zbaliť, tak to takto nerieš.. Tak sa môžeš stať maximálne jej najlepším kamarátom.
Tretia poznámka: Možno Ťa len testuje. To robia ženy stále. Skúša koľko znesieš a či zostaneš pánom situácie. A nenechaj sa využívať, aby si sa nestal jej hračkou.
Štvrtá poznámka: Daj jej ten pocit, že jej budeš chýbať. Ale pozor, aby nestihla na Teba zabudnúť
Piata poznámka: Dôležitá rada: Viem, že to zneje veľmi absurdne, ale pokús sa vytvoriť akýsi rámec priateľstva. Zavolaj ju vonku s tým, že povedz niečo v tom zmysle. Myslím, že si zaujímavá osobnosť a mohli by sme byť skvelý kamaráti! A ona bude zrazu premýšľať, do frasa, neverím, že on ma nechce, ako je možné, že chce byť len kamoš? A začne tlačiť. Nakoniec sa bude pokúšať ona o Teba nie Ty o ňu.
Šiesta poznámka: Nekomplimentuj ani nič. Doberaj si ju a hľadaj možnosť vytvoriť humornú situáciu aj z takýchto problémov. Môžeš pokojne povedať aj že: Chápem, že si mi nemohla zavolať, aj keď sme sa dohodli. Nemusíš sa hanbiť, za to, že máš finančné problémy, rád Ti kúpim aj Vifonku, keď bude treba.. Alebo niečo podobné. Len nech to nie je sarkastické. A nevolaj ju za každú cenu von Ty. Skús vytvárať situácie, kedy bude chcieť, alebo musieť zavolať ona von Teba.
Siedma poznámka: Nevyčítaj jej, že má priateľa. To že s Tebou kecá NIČ neznamená. Ženy sú permanentne oslovované mužmi a majú viac známosti než muži. Len sa s Tebou bavila to je všetko. A keď povedala, že by nebolo dobré, keby ju videl jej priateľ s Tebou, bojím sa kamoško, že to bol uhýbací manéver a začína sa Ťa chcieť zbaviť.
Osma poznámka: Ženy milujú, keď sú obletované mužmi, keď majú okolo prstov obmotaných, čo najviac mužov a preto si Ťa možno len chce udržať tými úsmevmi a pohľadmi len ako ďalšieho z "bozkávačov jej pekného zadočka"
No tu je veľa možných alternatív, ako to môže byť.
No moja prvá poznámka. Ak má priateľa, tak ruky preč! Nebúraj vzťahy. Ak s ním nie je šťastná a je to na istotu, tak jej môžeš pomôcť dostať sa z toho, vlaste tým, že bude chcieť Teba, v tom prípade pokojne bojuj o ňu.
Druhá poznámka. Nebuď veľmi priehľadný. Nesmie byť veľmi vidno, že sa o ňu pokúšaš. A ICQ je super, ale keď chceš dakoho zbaliť, tak to takto nerieš.. Tak sa môžeš stať maximálne jej najlepším kamarátom.
Tretia poznámka: Možno Ťa len testuje. To robia ženy stále. Skúša koľko znesieš a či zostaneš pánom situácie. A nenechaj sa využívať, aby si sa nestal jej hračkou.
Štvrtá poznámka: Daj jej ten pocit, že jej budeš chýbať. Ale pozor, aby nestihla na Teba zabudnúť
Piata poznámka: Dôležitá rada: Viem, že to zneje veľmi absurdne, ale pokús sa vytvoriť akýsi rámec priateľstva. Zavolaj ju vonku s tým, že povedz niečo v tom zmysle. Myslím, že si zaujímavá osobnosť a mohli by sme byť skvelý kamaráti! A ona bude zrazu premýšľať, do frasa, neverím, že on ma nechce, ako je možné, že chce byť len kamoš? A začne tlačiť. Nakoniec sa bude pokúšať ona o Teba nie Ty o ňu.
Šiesta poznámka: Nekomplimentuj ani nič. Doberaj si ju a hľadaj možnosť vytvoriť humornú situáciu aj z takýchto problémov. Môžeš pokojne povedať aj že: Chápem, že si mi nemohla zavolať, aj keď sme sa dohodli. Nemusíš sa hanbiť, za to, že máš finančné problémy, rád Ti kúpim aj Vifonku, keď bude treba.. Alebo niečo podobné. Len nech to nie je sarkastické. A nevolaj ju za každú cenu von Ty. Skús vytvárať situácie, kedy bude chcieť, alebo musieť zavolať ona von Teba.
Siedma poznámka: Nevyčítaj jej, že má priateľa. To že s Tebou kecá NIČ neznamená. Ženy sú permanentne oslovované mužmi a majú viac známosti než muži. Len sa s Tebou bavila to je všetko. A keď povedala, že by nebolo dobré, keby ju videl jej priateľ s Tebou, bojím sa kamoško, že to bol uhýbací manéver a začína sa Ťa chcieť zbaviť.
Osma poznámka: Ženy milujú, keď sú obletované mužmi, keď majú okolo prstov obmotaných, čo najviac mužov a preto si Ťa možno len chce udržať tými úsmevmi a pohľadmi len ako ďalšieho z "bozkávačov jej pekného zadočka"
pinco: No možem to skusiť. Nebudem jej pisať a uvidim či sa ešte ozve.
GothaR:Nebudeš mi veriť ale sex je ta posledna vec o čo mi ide. Skor by som chcel mať niekoho, skym sa da porozpravať, niekoho na koho sa da spoľahnuť a je iný ako všetci chalani a kamarati s ktorými beham po vonku. Proste babu ktoru mam rad vies... A to že su nepochopiťeľne sa mi potvrdilo už veľa krát. ( aj názov temy o tom svečí... )
mimkorn:tie rady sa mi páčia. môžem to skúsiť.
GothaR:Nebudeš mi veriť ale sex je ta posledna vec o čo mi ide. Skor by som chcel mať niekoho, skym sa da porozpravať, niekoho na koho sa da spoľahnuť a je iný ako všetci chalani a kamarati s ktorými beham po vonku. Proste babu ktoru mam rad vies... A to že su nepochopiťeľne sa mi potvrdilo už veľa krát. ( aj názov temy o tom svečí... )
mimkorn:tie rady sa mi páčia. môžem to skúsiť.
mimkorn: ze si cital knihu uspesne rande?
inak ako tu uz bolo napisane, zeny su neustale oslovovane muzmi, a to ze ti napisala sama neznamena ze chce nieco viac, ja som sa tiez par krat popalil na tomto...akonahle zacnes na nu tlacit zena sa stiahne a vymysla si vyhovorky alebo ti povie ze mozme byt kamosi
inak ako tu uz bolo napisane, zeny su neustale oslovovane muzmi, a to ze ti napisala sama neznamena ze chce nieco viac, ja som sa tiez par krat popalil na tomto...akonahle zacnes na nu tlacit zena sa stiahne a vymysla si vyhovorky alebo ti povie ze mozme byt kamosi
-
pinacolada
Guru wannabe
odpisala lebo sa to patri.sama sa ti ozvala lebo dufala ze budete kamosi alebo chcela popisat.ked ti baba napsie neznamena ze uz s tebou chce nieco riesit.kradme pohlady a usmevy neznamenaju uplne nic.mozno len rada flirtuje alebo s tebou chce byt kamaratka.ja na tvojom mieste by som od toho nic necakal (ked ma priatela tak uz vobec nie).Čo si mam o tom celom mysliet? Prečo mi viackrat sama ozvala ked niekoho ma? A čo znamenaju tie kradmé a usmievavé pohľady?
ja si tiez myslim ze len si chcela vyskusat ako si ta omota...najlepsie je sem tam ju ignorovat...len z toho dovodu aby si jej ukazal ze neznamena pre teba cely svet...nie stale..ale sem tam...napriklad ked je na tom icq tak jej nepis prvy...nech ti napise sama ak chce...alebo niekedy jednoducho ked sa usmeje tak sa tvar ze si to nevidel...ale vsetko s mierou samozrejme...ide len o to aby jej vrtalo v hlave preco si taky...nesmie si mysliet ze si ta uz omotala...je to tazke ja viem...ale potrebne 
Ok všetci za v zaklade zhodujete v tom istom... spravil som chybu a to už opakovane, viackrat... budem si davať pozor aby som sa nedal tak ľahko namotať a netlačiť na ňu... skusim to spravit tak ze sak sme kamarat, nic viac, nic menej... teraz sice vie ze sa mi paci, ale hadam to nejak pojde... skusim a uvidime... hadam to pojde... 
-
Vesper
Professional
Skús si pozrieť stránku http://www.qark.net je tam veľa užitočných rád a postrehov a kto už mal v živote niečo do činenia so ženami musí súhlasiť skoro so všetkým 
-
triple
Guru wannabe
no čo si máš o tom myslieť..? čo si hlúpy? jasne sa ti stráni.. najprv to videla ako normále frendstvo a netušila že sa na nu namotáš . teraz je jej to nepírjemné lebo s tebou nič nechce.. a má svojho..
a to si taký tupí že ked sa bavíš s holkou ktorú nepoznáš a máš o nu záujem a nizistíš či má chlapa.. boha ved to je tak jednoduché ..
scenár icq.. bla bla bla.. to muselo tvojho priateľa potešiť.. bla bla..
ona: ale ved ja nemám preiteľa.. bla lba..alebo no ten mi povedal bla bla
a to si taký tupí že ked sa bavíš s holkou ktorú nepoznáš a máš o nu záujem a nizistíš či má chlapa.. boha ved to je tak jednoduché ..
scenár icq.. bla bla bla.. to muselo tvojho priateľa potešiť.. bla bla..
ona: ale ved ja nemám preiteľa.. bla lba..alebo no ten mi povedal bla bla
Njn Jasne. Sak ja to neberiem nijak hrozne... a zas nejak nextremne som sa nenamotal zas... povedal som jej iba že je zlatá baba a ten chalan co nas zoznamoval jej povedal ze sa mi paci... ( žiadre reči že ju milujem ani nič podobne... zas po tom ako sme si 2x pisali? Ehm.. Niesom Ch*j. ) Sak teraz ked viem že niekoho má tak sa budem držať v úzadí uvidime čo z toho vzíde... zatail budeme karamati a ak sa ten niekam od**** tak uvidime... 
-
Fabo
Hardcore addict
No, toto je fajn, ale na to ju nepotrebujes zbalit.... Dokonca moze byt vztah na tejto urovni vzhladom k tvojmu zaveru kontraproduktivny.Brian napísal: GothaR:Nebudeš mi veriť ale sex je ta posledna vec o čo mi ide. Skor by som chcel mať niekoho, skym sa da porozpravať, niekoho na koho sa da spoľahnuť a je iný ako všetci chalani a kamarati s ktorými beham po vonku. Proste babu ktoru mam rad vies... A to že su nepochopiťeľne sa mi potvrdilo už veľa krát. ( aj názov temy o tom svečí... )![]()
A kto povedal tu sracku ze zena s muzom nemozu byt len priatelia... no proste nemal pravdu
-
forgottten
Medium Star
Čakal som, kto prvý mi to poviekvoco napísal:mimkorn: ze si cital knihu uspesne rande?
strata casu. dievca ma chalana, ineho nechce. mozes si "odtrhnut listok" a cakat v poradovnicku, no je to asi trosku pod uroven. kamaratstvom sa ale nic nepokazi. len sa netreba nechat namotat. mam kamaratku, ktora ma chalana, ktoreho lubi a aj napriek tomu do seba dost rypeme. samozrejme len zo srandy
ja: "ked sme boli u teba, posobila si totalne zriesitelne"
ona: "a co si nic nerobil?"
a taketo podobne doberanie
samozrejme vsetko zo srandy. kazdy to berie inak. tato opisovana dievcina ma zjavne inde hranicu ako ty a tym asi vzniklo nedorozumenie. baby si velmi rady dokazuju, ze su chcene 
ja: "ked sme boli u teba, posobila si totalne zriesitelne"
ona: "a co si nic nerobil?"
a taketo podobne doberanie
-
Traktorista
Guru
-
midnight_man
Guru