zacnem ja...Som z Elektrotechnickej so sidlom v BA
Čo robíte/ste robili ako maturitnú prácu?
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Čo robíte/ste robili ako maturitnú prácu?
piste sem z akej ste skoly a co robite na maturu...
a snazim sa spravit Zosilnovac 2x100W pri 4 Ohm ma to vyzerat nejak takto samozrejme bez toho zlateneho chladica ja budem mat obycajny 
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
Martinekk
Light Professional
MP4-22: DPS si objednal rovno u p.Dudka, alebo cez Slovanet, alebo diyfans? chcel som ho robit tiez, ale nie ako maturitnu pracu, maturoval som minuly rok... 222ka nieje az taka zlozita. drzal som v ruke origo plosak na 222, pozlateny, biela maska, no krasna praca. tie pozlatene hranolky su inak riadne tazke a drahe... KLed tak prezrad odkial mas schemu, cez SS.
Aby som nebol OT, tak ako maturitnu praci som mal mat reprobende zo SOCky, ale neuznali mi to v skole, a tak som tam mal len svetelny efekt zo Zenitu. ale za jedna som presiel, pohodicka...
Aby som nebol OT, tak ako maturitnu praci som mal mat reprobende zo SOCky, ale neuznali mi to v skole, a tak som tam mal len svetelny efekt zo Zenitu. ale za jedna som presiel, pohodicka...
-
MP4-27
Guru wannabe
len tak BTW ale ja nekopirujem jeho plosak ja to este vylepsujem ak sa to vobec da a dosku si sam budem leptat..Martinekk napísal:MP4-22: DPS si objednal rovno u p.Dudka, alebo cez Slovanet, alebo diyfans? chcel som ho robit tiez, ale nie ako maturitnu pracu, maturoval som minuly rok... 222ka nieje az taka zlozita. drzal som v ruke origo plosak na 222, pozlateny, biela maska, no krasna praca. tie pozlatene hranolky su inak riadne tazke a drahe... KLed tak prezrad odkial mas schemu, cez SS.