Čo s ním keď klame???
Čo s ním keď klame???
Ahojte....zaujímalo by ma, čo by ste robili, keby vám váš priateľ klamal.....hmmm??? Ako napríklad, že sa odpojí z internetu, lebo vraj ide naň jeho brat, ale ja viem, že na tom internete ostal....čo vy na to?
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
viem, že to je len dočasné, lebo sme teraz obaja nervózdny zo školy .... ale ja som o čosi citlivejšia ako on .... mohol by to trošku brať do úvahy .... a nebyť stále taký /sebecký/fruxo napísal:
//edit: taketo stavy mozu viest az k rozvodu ak je to slabsi clovek... je to len skuska vazho vztahu to hadanie/klamstva musite vydrzat a urcite sa to zlepsi
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
ale ved to si mala zistovat ked ste sa este spoznavali ! teraz je neskoro ! tak rada do buduceho vztahu... prv sa len tak priatelte zistujte veci navzajom a az si budete isty ze o sebe viede dostatocne vela a mate sa radi... citite ze je to spravny clovek (nie na 5 dni) ale na cely zivot tak sa do toho pust*LENKA* napísal:viem, že to je len dočasné, lebo sme teraz obaja nervózdny zo školy .... ale ja som o čosi citlivejšia ako on .... mohol by to trošku brať do úvahy .... a nebyť stále taký /sebecký/
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
ale to nevrav nam ale jemu .. proste komunikacai .. je mozne ze proste teraz zije " under pressure " taks a sprava divne .. to sa stava kazdemu, ze mu zrazu " prepne " ... takze komunikacia .. ked si vypol fon ,tak mu anpis nieco na ICq, a aj SMS .. sak raz mu to pride ...alebo este lepsie chod za nim ...*LENKA* napísal:viem, že to je len dočasné, lebo sme teraz obaja nervózdny zo školy .... ale ja som o čosi citlivejšia ako on .... mohol by to trošku brať do úvahy .... a nebyť stále taký /sebecký/
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
updated :
ale ved to si mala zistovat ked ste sa este spoznavali ! teraz je neskoro ! tak rada do buduceho vztahu... prv sa len tak priatelte zistujte veci navzajom a az si budete isty ze o sebe viete dostatocne vela a mate sa radi... citite ze je to spravny clovek (nie na 5 dni) ale na cely zivot tak sa pust do vztahu
ale ved to si mala zistovat ked ste sa este spoznavali ! teraz je neskoro ! tak rada do buduceho vztahu... prv sa len tak priatelte zistujte veci navzajom a az si budete isty ze o sebe viete dostatocne vela a mate sa radi... citite ze je to spravny clovek (nie na 5 dni) ale na cely zivot tak sa pust do vztahu
to je ťažko takto večer ... býva odo mňa hodinu cesty ... a ja potom ťažko zaspávam, ked je to takto ...nordkapp_pb napísal:ale to nevrav nam ale jemu .. proste komunikacai .. je mozne ze proste teraz zije " under pressure " taks a sprava divne .. to sa stava kazdemu, ze mu zrazu " prepne " ... takze komunikacia .. ked si vypol fon ,tak mu anpis nieco na ICq, a aj SMS .. sak raz mu to pride ...alebo este lepsie chod za nim ...
sme spolu pol roka .... a poznáme sa 5 , len pred tým ku mne nebol taký necitlivý (nie, klamem, bol) ale teraz to beriem viac vážne, lebo sme práve prekonali /dúfam/ takú krízičkufruxo napísal:ale ved to si mala zistovat ked ste sa este spoznavali ! teraz je neskoro ! tak rada do buduceho vztahu... prv sa len tak priatelte zistujte veci navzajom a az si budete isty ze o sebe viede dostatocne vela a mate sa radi... citite ze je to spravny clovek (nie na 5 dni) ale na cely zivot tak sa do toho pust
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
viem ze to moze byt tazke ale spytaj sa ho ci chce ukoncit vztah... nech ta zbytocne netrapi, pomozes nielen jemu ale aj sebe*LENKA* napísal:sme spolu pol roka .... a poznáme sa 5 , len pred tým ku mne nebol taký necitlivý (nie, klamem, bol) ale teraz to beriem viac vážne, lebo sme práve prekonali /dúfam/ takú krízičku
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
to urcite nie... urcite ma len take obdobie, moze to nasledovat az k agresivnosti takze zbytocne ho neotravuj => sebe skodis ... az ho to prejde tak bude lutovat co ti sposobil a ako si sa citila, uvidis*LENKA* napísal:nemyslíš si, že ma neľúbi?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa: