Čo s ním keď klame???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
*LENKA*
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Čo s ním keď klame???

Príspevok od používateľa *LENKA* »

Ahojte....zaujímalo by ma, čo by ste robili, keby vám váš priateľ klamal.....hmmm??? Ako napríklad, že sa odpojí z internetu, lebo vraj ide naň jeho brat, ale ja viem, že na tom internete ostal....čo vy na to?
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

nijak inak nezistis preco to robi kym sa ho na to nespytas ...

+ aky je vas vek ?
*LENKA*
Light Expert
Light Expert

nemám sa ako, už si vypol telefón.........aaaach.........hádali sme sa tak preto.........ale bolí ma to, že mi klame, keby radšej pravdu povedal..... :cry:
fruxo napísal: + aky je vas vek ?
obaja máme 20, ale občas sa chováme jak 15
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

skus sa ho spytat ze ci potrebuje pauzu alebo co s nim je ... ze sa ti to nepaci a boli ta ked sa k tebe takto sprava...

//edit: taketo stavy mozu viest az k rozvodu ak je to slabsi clovek... je to len skuska vazho vztahu to hadanie/klamstva musite vydrzat a urcite sa to zlepsi
*LENKA*
Light Expert
Light Expert

na čo je dobrá pauza .... to je len miernejšie povedané rozchod .... asi to chce, keď sa takto správa .... mám ho veľmi rada, ale cítim, že to už dlhšie nevydržím a urobím to čo (zrejme) odo mňa chce ..... :?
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

no aj ako 15 a menej ked klame povedz mu to a ak sa nezmeni tak papa asi co uz klamstvom sa nic neriesi :?
*LENKA*
Light Expert
Light Expert

fruxo napísal:
//edit: taketo stavy mozu viest az k rozvodu ak je to slabsi clovek... je to len skuska vazho vztahu to hadanie/klamstva musite vydrzat a urcite sa to zlepsi
viem, že to je len dočasné, lebo sme teraz obaja nervózdny zo školy .... ale ja som o čosi citlivejšia ako on .... mohol by to trošku brať do úvahy .... a nebyť stále taký /sebecký/
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

*LENKA* napísal:viem, že to je len dočasné, lebo sme teraz obaja nervózdny zo školy .... ale ja som o čosi citlivejšia ako on .... mohol by to trošku brať do úvahy .... a nebyť stále taký /sebecký/
ale ved to si mala zistovat ked ste sa este spoznavali ! teraz je neskoro ! tak rada do buduceho vztahu... prv sa len tak priatelte zistujte veci navzajom a az si budete isty ze o sebe viede dostatocne vela a mate sa radi... citite ze je to spravny clovek (nie na 5 dni) ale na cely zivot tak sa do toho pust
*LENKA*
Light Expert
Light Expert

INDIGOcorp. napísal:no aj ako 15 a menej ked klame povedz mu to a ak sa nezmeni tak papa asi co uz klamstvom sa nic neriesi :?
cítim sa ako keby som ho otravovala, ked sa takto odpojí z icq pod takou trápnou zámienkou .... asi ho aj otravujem .... ale ja si to neuvedomujem :oops:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

*LENKA* napísal:viem, že to je len dočasné, lebo sme teraz obaja nervózdny zo školy .... ale ja som o čosi citlivejšia ako on .... mohol by to trošku brať do úvahy .... a nebyť stále taký /sebecký/
ale to nevrav nam ale jemu .. proste komunikacai .. je mozne ze proste teraz zije " under pressure " taks a sprava divne .. to sa stava kazdemu, ze mu zrazu " prepne " ... takze komunikacia .. ked si vypol fon ,tak mu anpis nieco na ICq, a aj SMS .. sak raz mu to pride ...alebo este lepsie chod za nim ...
*LENKA*
Light Expert
Light Expert

fruxo napísal:ale ved to si mala zistovat ked ste sa este spoznavali ! teraz je neskoro ! ... neverim ze si ho mala uprimne rada... toto by sa nestalo
ako to myslíš? prečo by som ho nemala úprimne rada?
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

updated :

ale ved to si mala zistovat ked ste sa este spoznavali ! teraz je neskoro ! tak rada do buduceho vztahu... prv sa len tak priatelte zistujte veci navzajom a az si budete isty ze o sebe viete dostatocne vela a mate sa radi... citite ze je to spravny clovek (nie na 5 dni) ale na cely zivot tak sa pust do vztahu
*LENKA*
Light Expert
Light Expert

nordkapp_pb napísal:ale to nevrav nam ale jemu .. proste komunikacai .. je mozne ze proste teraz zije " under pressure " taks a sprava divne .. to sa stava kazdemu, ze mu zrazu " prepne " ... takze komunikacia .. ked si vypol fon ,tak mu anpis nieco na ICq, a aj SMS .. sak raz mu to pride ...alebo este lepsie chod za nim ...
to je ťažko takto večer ... býva odo mňa hodinu cesty ... a ja potom ťažko zaspávam, ked je to takto ... :(
fruxo napísal:ale ved to si mala zistovat ked ste sa este spoznavali ! teraz je neskoro ! tak rada do buduceho vztahu... prv sa len tak priatelte zistujte veci navzajom a az si budete isty ze o sebe viede dostatocne vela a mate sa radi... citite ze je to spravny clovek (nie na 5 dni) ale na cely zivot tak sa do toho pust
sme spolu pol roka .... a poznáme sa 5 , len pred tým ku mne nebol taký necitlivý (nie, klamem, bol) ale teraz to beriem viac vážne, lebo sme práve prekonali /dúfam/ takú krízičku
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

*LENKA* napísal:sme spolu pol roka .... a poznáme sa 5 , len pred tým ku mne nebol taký necitlivý (nie, klamem, bol) ale teraz to beriem viac vážne, lebo sme práve prekonali /dúfam/ takú krízičku
viem ze to moze byt tazke ale spytaj sa ho ci chce ukoncit vztah... nech ta zbytocne netrapi, pomozes nielen jemu ale aj sebe
*LENKA*
Light Expert
Light Expert

ešte včera sme sa o tom rozpávali, že chceme byť spolu, tak snáď už nebude meniť názory takto zo dňa na deň nadivoko ... snáď si ho aj preto vážim, že jeho slová majú nejakú váhu ...
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

*LENKA* napísal:ešte včera sme sa o tom rozpávali, že chceme byť spolu, tak snáď už nebude meniť názory takto zo dňa na deň nadivoko ... snáď si ho aj preto vážim, že jeho slová majú nejakú váhu ...
=> vyckaj... mozno ma len obdobie ze nema chut sa s nikym bavit :)
*LENKA*
Light Expert
Light Expert

nemyslíš si, že ma neľúbi? :cry:
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

*LENKA* napísal:nemyslíš si, že ma neľúbi? :cry:
to urcite nie... urcite ma len take obdobie, moze to nasledovat az k agresivnosti takze zbytocne ho neotravuj => sebe skodis ... az ho to prejde tak bude lutovat co ti sposobil a ako si sa citila, uvidis :) kazdy mame taketo stavy.... hlavne zbytocne teraz donho nehuc nechaj ho trochu "vychladnut"
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

*LENKA* napísal:nemyslíš si, že ma neľúbi? :cry:
ludia robia obcas blbosti je to ludska vlastnost neboj jemu to dojde co spravil a uvidis bude dobre :wink:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

.. nooo ked si spomenula ze teraz uz je nerealne ist za nim .. tak sa nato vykasli dnes... chod behat .. vycisits hlavu, zajtra bude riesenie jasnejsie ... proste ked mam zlu naladu tak ani ja niesom mily :-( ... a je to tak u kazdeho ..akurat niekto sa to snazi potlacat viac, niekto menej ...
Napísať odpoveď