Čo si myslite ? Čo bolo pred vesmírom ???
-
->slavo<-
Addict
No vesmir tu bol aj bude . mi možme byt radi že tu mame slnko lebo bez neho by nebol život . skor by ma zaujimalo či egzistuje život aj niekde inde okrem našej Zemi a bolo by super kebyže nas navštivia mimozemštania , ale ako myslim ludi z inej planety ne nejakych votrelcov z akta X . alebo ufoncov
ale toho sa asi nedožijeme možno ani naše deti a ani deti našich deti
Ale kludne sa može stat že nas napadne nejak invazia mimozemštanov a bude VOJNA .
čo bolo pred vesmirom ? na túto otazku sa neda odpovedat asi vesmir ? alebo nič. ?
je to dost diskutabilne a skor by ma zaujimal nazor nejakeho vedca ale budiš nato su dokumentarne filmy .,
čo bolo pred vesmirom ? na túto otazku sa neda odpovedat asi vesmir ? alebo nič. ?
je to dost diskutabilne a skor by ma zaujimal nazor nejakeho vedca ale budiš nato su dokumentarne filmy .,
-
tomasito13
Star
- Kontaktovať používateľa:
to praveze niekto nevie ani najmudrejsi vedec na planete, oni sa mozu len domievat ze mozno toto a toto ale na 100% to nebudu vediet asi nikdy->slavo<- napísal:No vesmir tu bol aj bude . mi možme byt radi že tu mame slnko lebo bez neho by nebol život . skor by ma zaujimalo či egzistuje život aj niekde inde okrem našej Zemi a bolo by super kebyže nas navštivia mimozemštania , ale ako myslim ludi z inej planety ne nejakych votrelcov z akta X . alebo ufoncovale toho sa asi nedožijeme možno ani naše deti a ani deti našich deti
Ale kludne sa može stat že nas napadne nejak invazia mimozemštanov a bude VOJNA .
-
dexter7007
Zablokovaný
no k tym mimozemstanom.....je vedecky dokazane ze existuju....v jednom casopise som to cital asi pred 2rokmi ze NASA(tusim)povedalo do meedii ze ALIENS existuju....zdielam ich nazor lebo vlastne oni mali take iste podmienky na vznik ako MY NIE???->slavo<- napísal:No vesmir tu bol aj bude . mi možme byt radi že tu mame slnko lebo bez neho by nebol život . skor by ma zaujimalo či egzistuje život aj niekde inde okrem našej Zemi a bolo by super kebyže nas navštivia mimozemštania , ale ako myslim ludi z inej planety ne nejakych votrelcov z akta X . alebo ufoncovale toho sa asi nedožijeme možno ani naše deti a ani deti našich deti
-
->slavo<-
Addict
k tym vedcom a dokument. filmom z našou technikou toho vela skumat ani nemožu možno tak v okoli našej planety takže sa maximalne možme dozvediet čo je to vesmir v našej galaxii myslim ,že zo zeme sa vyslalo aj par družic ktore maju skumat planety a ostatne galaxie za hranicou ludskych možnosti ,ale technika nas nepusti dalej je to tvrda realita . a kim sa ludstvo dopracuje k nejakemu nekonečnemu zdroju energie s velmi silny jadrom tak by sme to asi aj dokazali ,ale to tu este nieje tak možme iba snivat . 
//dexter Spamer//
to že niekto niečo vypusti do medii to hned nemusi byt pravda .
Prečo Areal 51 nieje otvoreny pre verejnost?
a ked vypustili že mimozemštania ezistuju tak prečo nezaložili nejake muzeum v ktorom by boli ? no prečo ? lebo nemaju ziadne dokazy .
a vedecky je zatial dokazane velke H.
//dexter Spamer//
to že niekto niečo vypusti do medii to hned nemusi byt pravda .
Prečo Areal 51 nieje otvoreny pre verejnost?
a ked vypustili že mimozemštania ezistuju tak prečo nezaložili nejake muzeum v ktorom by boli ? no prečo ? lebo nemaju ziadne dokazy .
-
tomasito13
Star
ze vraj asi rped dvoma tyzdnami nejaky vedec z NASA co ho vyhodili tak zverejnil na net fotky mimozemstanov vo vesmire, mimozemske stanice na mesiaci a tak a NASA to do niekolkych minut zmazala, ale stihlo to ist na CNN ale enviem ci je to pravdadexter7007 napísal:no k tym mimozemstanom.....je vedecky dokazane ze existuju....v jednom casopise som to cital asi pred 2rokmi ze NASA(tusim)povedalo do meedii ze ALIENS existuju....zdielam ich nazor lebo vlastne oni mali take iste podmienky na vznik ako MY NIE???
-
dexter7007
Zablokovaný
-
tomasito13
Star
-
tomasito13
Star
ved hovorim ez ich NASA do par minut zmazala a keby to bolo urobene cez comp tak by to hned spochybnili a nie takto ututlali, skusim sa pogooglit po nete ci nenajdem aspon vetu o tom->slavo<- napísal:tomasito mysliš ,že tie fotky ešte niekde su ?
a vobec Ľudstvo je na takej urovni grafiky ,že sa daju fotky tak brutalne zretušovat ,že to vyzera ako original takže tym fotkam by som moc neveril ,ale pozrel by som si ich velmi rad .
-
dexter7007
Zablokovaný
hladaj zaujimalo by ma to......ale zase ono je aj dobre ze to taja.....ano mame pravo vediet ale tak zoberte si aky sme seci sporsty....zacne panika a pozabijaju sa seci navzajomtomasito13 napísal:ved hovorim ez ich NASA do par minut zmazala a keby to bolo urobene cez comp tak by to hned spochybnili a nie takto ututlali, skusim sa pogooglit po nete ci nenajdem aspon vetu o tom
-
forgottten
Medium Star
Túto otázku celkom pekne rozoberá kniha Rozhovory S Bohom, ktorá je písaná ako rozhovor s bohom. Dialóg človeka a boha...
Ja som bol zástanca jeho teórie aj predtým..
V prvom rade si treba uvedomiť to, že vo veľkosti sa dá ísť do nekonečna ako do malosti tak aj do veľkosti. Niekedy sme si mysleli, že najmenšie sú atómy a tak ďalej a šli sme ďalej až do protónov, elektrónov a spol a v nich struny. A tvrdí sa, že to je všetko, ďalej sa nedá, no som presvedčený, že aj tak sa dá ísť ďalej, len sa nám to jednoducho nedarí.. zatiaľ.
Videl som pekné video, ktoré šlo do veľkosti... galaxia, sústavy galaxií, tie sa točili okolo stredu a tieto sústavy keď si sa pozeral zdaleka, bolo vidno ako jednu veľkú vlnovku... strunu, ktorá bola V ELEKTRÓNE... a tak ďalej... jednoducho hore aj dolu do nekonečna..
Potom sa hovorí, že ak by sa všetka hmota dala dokopy, bez akýchkoľvek medzipriestorov, vznikla by hmota s obrovskou hustotou a bola by veľká ako špendlíková hlavička.
Tak ako hovorí teológia aj kvantová fyzika (s tým, že jední to volajú boh, druhí energia), tak energia je to, čo bolo, je, bude, vždy jestvovalo, nedá sa zničiť ani vytvoriť, vytvára formy, skrze nich sa prejavuje a to sa stále mení..
Proste energia je začiatok aj koniec. Nekonečný kruh. neustála existencia...
a pekné prirovnanie je... viete big bang bol na začiatku a vraví sa že za ním nasleduje big crunch... vtedy sda zase všetko začne k sebe približovať (najskôr sa vesmír rozpína a potom zas opačne) no a napokon sa to zase spojí a potom opäť vybuchne.... no a v knihe to prirovnali k božím nádychom a výdychom...
jendoducho neustály cyklus života, ktorý je nekonečný, vždy existoval, vždy bude existovať a v najtôznejších formách sa vždy bude snažiť energia, boh, život manifestovať len viac a viac dokonalejšieho života (boha, energie..)
Z toho pochádza aj myšlienka, že všetci sme súčasťou jedného boha, ináč povedané, že všetci sme boh. Všetci sme jedno a oddelenosť je ilúzia...
V prvom rade si treba uvedomiť to, že vo veľkosti sa dá ísť do nekonečna ako do malosti tak aj do veľkosti. Niekedy sme si mysleli, že najmenšie sú atómy a tak ďalej a šli sme ďalej až do protónov, elektrónov a spol a v nich struny. A tvrdí sa, že to je všetko, ďalej sa nedá, no som presvedčený, že aj tak sa dá ísť ďalej, len sa nám to jednoducho nedarí.. zatiaľ.
Videl som pekné video, ktoré šlo do veľkosti... galaxia, sústavy galaxií, tie sa točili okolo stredu a tieto sústavy keď si sa pozeral zdaleka, bolo vidno ako jednu veľkú vlnovku... strunu, ktorá bola V ELEKTRÓNE... a tak ďalej... jednoducho hore aj dolu do nekonečna..
Potom sa hovorí, že ak by sa všetka hmota dala dokopy, bez akýchkoľvek medzipriestorov, vznikla by hmota s obrovskou hustotou a bola by veľká ako špendlíková hlavička.
Tak ako hovorí teológia aj kvantová fyzika (s tým, že jední to volajú boh, druhí energia), tak energia je to, čo bolo, je, bude, vždy jestvovalo, nedá sa zničiť ani vytvoriť, vytvára formy, skrze nich sa prejavuje a to sa stále mení..
a pekné prirovnanie je... viete big bang bol na začiatku a vraví sa že za ním nasleduje big crunch... vtedy sda zase všetko začne k sebe približovať (najskôr sa vesmír rozpína a potom zas opačne) no a napokon sa to zase spojí a potom opäť vybuchne.... no a v knihe to prirovnali k božím nádychom a výdychom...
Z toho pochádza aj myšlienka, že všetci sme súčasťou jedného boha, ináč povedané, že všetci sme boh. Všetci sme jedno a oddelenosť je ilúzia...
-
forgottten
Medium Star
co KEBY bola pravda? Prečo keby?marian152 napísal:najskor som chcel napisat ze si povedal peknu hovadinu, lebo odkial sa potom vzala ta energia, alebo nico v tom vyzname, ale ked som sa precital az nakonec tak som nasiel nieco co keby bola pravda, tak by sme vlastne obaja tvrdili to iste:
ale no veď jasné, toto sú tématiky, kde je absolútne prijateľné, keď majú ľudia aj úplne rozdielne názory
-
DeJF
Addict
jak nic?A jak to nic vyzeralo???Jak mohlo byt nic???Si to skus predstavit ze vobec nic nebolo.---Hacket napísal:Samozrejem že pred vesmirom nebolo nič
//autoeditácia príspevku ( 25 Jul 2008, 15:54 )
jasne ze su aj ine civilizacie...hadam tu niesme sami ,ved vesmir je nekonečne velky....To by bolo plitvanie priestorom.....A fakt by to bolo dobre na hovno keby sme tu sami....Ved to je asi tak....Oni zase nevedia ci mi sme tu , a možno aj oni si myslia ze su tam jediny xD...->slavo<- napísal:No vesmir tu bol aj bude . mi možme byt radi že tu mame slnko lebo bez neho by nebol život . skor by ma zaujimalo či egzistuje život aj niekde inde okrem našej Zemi a bolo by super kebyže nas navštivia mimozemštania , ale ako myslim ludi z inej planety ne nejakych votrelcov z akta X . alebo ufoncovale toho sa asi nedožijeme možno ani naše deti a ani deti našich deti
-
forgottten
Medium Star
ak Ta to zaujima rozhovory s bohom je krasna kniha. Okrem toho, že je tam toto trošku rozobraté a veľmi pekne, tak je tam rozoberané ešte aj ako byť šťastný, čo "chce" boh, prečo je náboženstvo total lamerina (i'm sorry použil som len take stupidné slovo...) veľmi pekné knihymarian152 napísal:preto KEBY, lebo nikde nieje napisane ze je to pravda....ale stotoznujem sa s tvojim nazorom, lebo to zapada do mojho nazoru.
/edit Tak to je škoda ono sa tie knihy naozaj oplatia ale nečudujem sa, pretože v dnešnej dobe je MINIMUM ľudí, ktorý siahnu po knihe... a okrem toho v pc je to o ničom... nepáči sa mi čítanie kníh v pc, lebo vtedy sa oči správajú ináč, skôr skenujú, ako čítajú, preto absorbujú informácie menej a skôr heslovito... to bolo v dajakých novinách už neviem.. a vôbec pocit z čítania knihy v pc a knihy pekne krásne papierovej je úplne iný...
/dexter BRUTAL REHOOOOOOOOOOOT!!
-
dexter7007
Zablokovaný
to je teoria alebo vedecky fakt???mimkorn napísal:Túto otázku celkom pekne rozoberá kniha Rozhovory S Bohom, ktorá je písaná ako rozhovor s bohom. Dialóg človeka a boha...
a pekné prirovnanie je... viete big bang bol na začiatku a vraví sa že za ním nasleduje big crunch... vtedy sda zase všetko začne k sebe približovať (najskôr sa vesmír rozpína a potom zas opačne) no a napokon sa to zase spojí a potom opäť vybuchne.... no a v knihe to prirovnali k božím nádychom a výdychom...jendoducho neustály cyklus života, ktorý je nekonečný, vždy existoval, vždy bude existovať a v najtôznejších formách sa vždy bude snažiť energia, boh, život manifestovať len viac a viac dokonalejšieho života (boha, energie..)