Čo vám dal daný hudobný štýl do života?
-
Trance.Boi
Light Expert
-
Začiatok Konca
Professional
-
Trance.Boi
Light Expert
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Podla mna krepo polozena otazka, skor by som to dal rovno ako Co vam dala hudba do zivota?
Ale k teme:
Keby som za mlada nenarazil na skupinu SOAD, tak neviem co by ma v niektocyh mojich tazkych chvilach zachranovalo..Takze vdacim mu za moju stalu rozumnost a taktiez za celkove vnimanie sveta..
Bez hudby by som bol davno dakde pod zemou pravdepodobne..Proste bez toho nemozem zit a je to momentalne s pivom jedine, co ma dokaze ukludnit. Buuh zehnaj muzike
Ale k teme:
Keby som za mlada nenarazil na skupinu SOAD, tak neviem co by ma v niektocyh mojich tazkych chvilach zachranovalo..Takze vdacim mu za moju stalu rozumnost a taktiez za celkove vnimanie sveta..
Bez hudby by som bol davno dakde pod zemou pravdepodobne..Proste bez toho nemozem zit a je to momentalne s pivom jedine, co ma dokaze ukludnit. Buuh zehnaj muzike
hudba
Pocuvnem si vsetky styl ale hip-hop pocuvam uz dobrych 8 rokov,robim hip-hopove podkaldy a hudba mi dava vela,hlavne dobry pocit z dobre urobenej prace,a hudba ma dokaze najviac nabudit,a pomohla mi v mnohich chvilach..nechcem aby to vyznelo,ze som akoze ako rytmus..ale je to tak 
-
The Calvin
Star
-
t0m4s3
Admin
Elektronicka hudba obecne mi dala velmi vela.
1) Hudba je odmalicka moje hobby, takze logicky pri pocuvani sa dobre zrelaxujem
2) Na akciach stretavam obrovske mnozstvo ludi a tak sa moja zakladna znamych niekolkonasobne zvacsila
3) Na rozne akcie cestujem rozne po Europe, takze popritom spoznam nove miesta
1) Hudba je odmalicka moje hobby, takze logicky pri pocuvani sa dobre zrelaxujem
2) Na akciach stretavam obrovske mnozstvo ludi a tak sa moja zakladna znamych niekolkonasobne zvacsila
3) Na rozne akcie cestujem rozne po Europe, takze popritom spoznam nove miesta
-
Arkarian
Light Star
proc odpor k hiphopu ??? v dnesni dobe je to asi nejvic kritizovany styl protoze k lidem kteri se o to nezajimaji se dostane jen ten "komercak" jako je 50 cent a takovy sracky ... nerikam ze se to musi libit kazdymu ale nektery oldschool nebo neco novejsho ma pohodovej beat k tomu smysluplnej text ... a to je pro me to nejlepsi zrelaxovani
ale taky beru ostani styly ne jako ze je posloucham ale nediskriminuju... dramec taky neni spatny 
-
P41NK1LL3R
Light Professional