mna az privelmi provokuje ten odkaz na maxipsika....
nejak sa tam nehodi... je umiestneny na mieste, kde by mali byt nejake tie dolezite odkazy pre uzivatelov a nie reklamy...
ale to je len moj nazor....
Co mi vadi na fore?Ked pridem, kliknem napr na sekciu Erotika a vztahy, vidim ze asi v 20tich temach je novy prispevok a zistim,ze do 20 tem napisal 1 clovek...Preco si niekto mysli,ze ma nieco povedat ku kazdej teme?vid drakeman, odpor14....75% ak nie viac je aj tak iba spam (a to doslova)...takymto ludom by svedcil specialny rank
Holubar napísal:Co mi vadi na fore?Ked pridem, kliknem napr na sekciu Erotika a vztahy, vidim ze asi v 20tich temach je novy prispevok a zistim,ze do 20 tem napisal 1 clovek...Preco si niekto mysli,ze ma nieco povedat ku kazdej teme?vid drakeman, odpor14....75% ak nie viac je aj tak iba spam (a to doslova)...takymto ludom by svedcil specialny rank
to je uplna sprostost co si napisal vsak ak sa clovek zaujima o nejake temy ktore sa prave preberaju a par dni nebol pri PC tak potom citi potrebu vyjadrit sa k teme nie?! rozhodne to nie je spam
Vesper napísal:to je uplna sprostost co si napisal vsak ak sa clovek zaujima o nejake temy ktore sa prave preberaju a par dni nebol pri PC tak potom citi potrebu vyjadrit sa k teme nie?! rozhodne to nie je spam
ale vsak ked maju v jednom fore v skoro kazdej teme prispevok tak im ide iba o pocet prispevkov a o rank. a vobec to neni sprostost. holubar ma pravdu
toto forum citam par dni, dnes som sa registroval ale vadia mi tu niektore deti ktore sa hraju na majstrov sveta a pritom nic nedokazali a zo vsetkeho ich tahaju rodicia. je to skor len taky vyplod fantazie tento text a hoci nim nic nezmenim, tak som to potreboval napisat aby som mal klud na dusi. aj tak mi boh raz odpusti