Čo vám vadí na fore?

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Čo vám vadí na fore?

Príspevok od používateľa uplink »

i-Cube - si totálne zabil :smt044
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

uplink - Pises, ze pridavas ceny, za ktore predavas veci. Preco potom napadas niekoho, ze to chce predat za vyssiu cenu ako to predavas ty? Ked si niekto mysli, ze to preda drahsie, nech to predava. Aj tak to nepreda a je to len jeho chyba. Racionalny a rozumny pohlad je tvoj pohlad, je to tvoj subjektivny nazor, ktory povazujes za spravny ty. Niekto s tebou suhlasi, niekto nesuhlasi a prave ludi, ktori s tebou nesuhlasia sa snazis silou mocou presvedcit o opaku a o tom, ze prave ten tvoj nazor je ten jediny spravny. Mozno keby si sa snazil silou mocou nepretlacat tvoj nazor v diskusiach a nazor opozicie nepovazoval za zly, hlupy ci dokonca retardovany, tak by ta aj ludia brali inak. Kazda minca ma dve strany a preto to ber tak, ze su dva nazory a mozno aj dve pravdy - kazdy mame svoju pravdu.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

uplink napísal:A napíšem to aj sem, ja Vás nepotrebujem, Vy potrebujete mňa. Čím skôr si to uvedomíte, tým lepšie pre Vás.
Zomrel som. :lol: Ale aspon, ze si ten spasitelsky syndrom sam pripustas.

Kouří Ježíš v nebi trávu.Přijde za ním bůh a povídá:,,Nechej už toho,nebo tě schodim z nebe na zem!"Ježíš to típne.Snaží se to vydržet.Uplynula hodina.Ježíš se začal třást.Uplynuli dvě hodiny a Ježíš si začínal okusovat nehty.Dvě a půl hodiny.Ježíš si zapálí.Přijde bůh a schodí ho na zem.Ježíš spadne před salač. Vejde dovnitř a v ní bača. Na střeše se suší veklká otep slámy. Zanedlouho bača Ježíšévi nabídne. Po hodině sou oba totálně vysmátý a Ježíš povídá:,,Já ti bačo musim něco říct. Já jsem Ježíš Kristus. "Bača se jen usměje a řekne:,,Dobrej model, že?"
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

uplink napísal:twardykamen - a mne vadí retardovaný beardie. A taktiež mi vadí 90% užívateľov, ktorí sa pýtajú na bazálne veci, ktoré sa dajú vygoogliť za 10 sekúnd. Taktiež mi vadí téma LvP, kde je 99% tém totálne infantilných a majú jasné riešenie. Potom mi vadí že sem chodia ľudia čo podporujú tento systém, tým že platia dane, odvody [sociálku/zdravotku] a tiež mi vadí že sem chodia ľudia čo tieto odvody neplatia, lebo ich platím aj ja. Aj ja si vadím, lebo ich platím. Vadia mi všetky príspevky, ktoré sú PíSANÉ KAPiTÁLKAMi. Vadia mi prispevky bez diakritiky. Vadia mi príspevky, ktoré nemajú ani hlavu ani pätu a sú bez myšlienky. Vadí mi keď nejaký primitív používa viac ako jeden otáznik, alebo výkričník na konci vety?????!!!!! Vadia mi postihovia čo chcú mať ženu a nevedia ani o čom sa s ňou baviť. Vadí mi ďalších XY vecí...

...a nesťažujem sa.
citas po sebe?ved ty sa stazujes.vzdy a vsade!a to je ten problem.takmer kazdu temu zahltis svojimi jednoznacne spravnymi nazormi(samozrejme racionalnymi).odklanas od temy.

Vy potrebujete mňa. Čím skôr si to uvedomíte, tým lepšie pre Vás.- :smt081 myslim ze forum by bezproblemov prezilo aj s 1 logom,takisto bez asi miliondvestoosemdesiatsestcelasedem prispevkov o nespravnom fungovani sveta.
ty by si samozrejme prisiel asi o jedinu moznost prezentovania svojich nazorov a zachrany ludstva,ale podla mna ak by si napisal knihu urcite by bol zaujem.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...názov knihy - "ženy v kocke"...
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

Vidim, ze nas je tu viac komu uplink lezie na nervy :D
Mmartin
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Mmartin »

Grim napísal:...jediný problém by mohol krátkodobo nastať s tvorbou lôg, ale ani to nie je neriešiteľný problém...
Snad nechces vratit fliaciky!

Ja by som fakt chcel tuto konverzaciu mat niekde pri stole namiesto klavesnice, by som chcel vidiet ako by to argumentovanie slo Uplinkovi bez boldovania, delete ikonky a samozrejme cook KAPiTALiZACiOU I.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Mmartin tak isto :) preto som keď na to príde neni moc obľúbený v konverzáciach, kde sa tne do živého. Ja fakt nechápem prečo ma vedenie nezablokuje, keď som taký hrozný a prečo mi píšu teda ľudia SSky kde chcú pomôcť a prečo mi ďakujú. Však som všetkým na obtiaž, nie? Ako to že mám tak vysokú karmu keď som taký nechcený? No toto foto...šup šup, už ma aj zablokujte.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

45 % odovzdanych hlasov ide SMERu, hovori to nieco o Ficovych kvalitach?
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

uplink napísal:Ako to že mám tak vysokú karmu keď som taký nechcený?
Pretoze si tu v roli "autority" a povacsinou su ludia z autorit zosrati az za usami... Navyse na forach to casto chodi tak, ze ak sa niekto pusti do moda, tak ho ostatni modi zozeru aj s topankami.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

TommyHot - nejaký reálny dôvod, nie len hypotetický, alebo vymyslený?
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Príde mi zvláštne bezohľadne atakovať a urážať užívateľa a písať o ňom že je retardovaný, keď na fórum už prispieva pár rokov hodnotnými a vecnými príspevkami a jeho karma je na maximálnej úrovni (vzhľadom na to že sú použité argumenty karmy). A navyše to robí osoba s hodnosťou moderátora, ja som mal celé tie roky navštevovania diskusných fór že moderátor by mal byť prirodzená autorita stelesňujúca slušné správanie a hodnoty ktoré by mali ísť vzorom ostatným užívateľom. Otázka teda na vedenie fóra je - prečo je uplink ešte moderátorom ? Pre uplinka - teraz ťa neatakujem, ja sa len pýtam prečo je to tak. :hmm:
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

uplink napísal:TommyHot - nejaký reálny dôvod, nie len hypotetický, alebo vymyslený?
To je realny dovod. Pozri sa na hociake forum kde je karma a vedenie tam ma vzdy vysoky rank bezohladu na to, co za nezmysli pise. Netvrdim, ze mas vysoku karmu len preto, ze si "autorita", ale urcite to k tomu vyrazne prispieva.
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Pridam sa, uplinkovi som karmu znizil len raz... Do par minut mi ju znizil nas5, co je proti pravidlam. Nato som napisal staznost, z ktorej vznikla parstranova hadka, kde mi tvrdil, ze to nieje vracanie karmy ale ze ma nema rad :D . Ale nakoniec mi to anuloval takze whatever. Ale odvtedy som mu ju neznizil, radsej som sa zhlboka nadychol a scrolloval dalej...
Mmartin
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Mmartin »

Nadeo napísal:Pridam sa, uplinkovi som karmu znizil len raz... Do par minut mi ju znizil nas5, co je proti pravidlam. Nato som napisal staznost, z ktorej vznikla parstranova hadka, kde mi tvrdil, ze to nieje vracanie karmy ale ze ma nema rad :D . Ale nakoniec mi to anuloval takze whatever. Ale odvtedy som mu ju neznizil, radsej som sa zhlboka nadychol a scrolloval dalej...
Ale vsak to nie je nic nove, to tak to s Branislavom chodi bezne. Andi_Cibula to vystihol, chcel som napisat nieco v tom zmysle namiesto mojho posledneho postu ale tak zase 2:35.. Moc sa mi nechcelo.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Ešte niekto niečo? :)...lebo to čo tu čítam je len sťažovanie a plakanie, somariny hlúpych ľudí, ktorí si neuveodmujú ako svet funguje, čiže nejaký reálny argument?
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Esteze ty sa v kazdej druhej teme nikdy nestazujes ako si fyzicky postihnuty, hypochonder a neviem este ako inak ublizeny... :roll:

Ale sak kludne si pokric a podupaj, takychto online hrdinov je na nete kopu a ludia uz ich beru s rezervou...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

TommyHot - niečo k veci? Alebo len urážky na môj zdrav. stav? Nechceš mi uraziť aj rodinu?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Na základe diskusie sa pýtam aj ja, aký je dôvod , ze uplink je mod?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Na zákalde diskusie sa pýtam aj ja, aký je dôvod že som mod?
Napísať odpoveď