Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví?
hlupost, naivita a neznasam strasne oblecene zeny...take tie "party typy" zien...tie proste rozoznate na prvy sup..doobliekane na diskoteke ako keby slapali na tripe 
Dalej zeny typu SLIEPOCKY : Sedia v bare jak princezne s velkym vystrihom,su tlste a hlavne (najhusnejsia vec) - fajcia ..toto ma vie odradit
Dalej zeny typu SLIEPOCKY : Sedia v bare jak princezne s velkym vystrihom,su tlste a hlavne (najhusnejsia vec) - fajcia ..toto ma vie odradit
Mne asi to ze ked po nejakom case stale nechce nieco viac nez len bozkavanie no , to je potom uplne o nicom strasne to znudi , a myslim ze aj to patri k tomu, tak isto ako keby ste s niekym chodili a nemohli by ste mu dat ani pusu nikdy to by ste tiez poslali rychlo out ... a prave hento s tym viac sa mi stalo teraz , proste casom cem uz nieco nove skusit ale ona nie tak by mi to uz ani nevadilo ukoncit lebo nudny stereotyp hmm , nechapem take baby fakt
Ako to tu ak sledujem drvivej vacsine ludi sa nepaci ked partner pije, fajci ci nebodaj droguje. Tak ma napadli dve otazky:
"Preco sa Vam to nepaci , ked to aj tak vacsina z Vas robi tiez?"
"Nerobite to podaktori z casti pre to, aby ste ako sa hovori sli s davom?"
Ja nefajcim, nepijem, drogy som hadam ani nedrzal v ruke, no stretavam sa stale s takymi nazormi ked som vonku, ze stale sa ma vypytuju preco nepijes, preco nefajcis a preco a preco, pripada mi to akoby to ludom vadilo alebo co a potom sa ku mne spravaju tak cudne a citim sa, akoby ma odsuvali od seba. Stalo sa mi, ze mi doslova jeden clovek povedal: "Naco ty chodis von (pub-bar), ved ani nepijes ani nefajcis ani nic... ."
"Preco sa Vam to nepaci , ked to aj tak vacsina z Vas robi tiez?"
"Nerobite to podaktori z casti pre to, aby ste ako sa hovori sli s davom?"
Ja nefajcim, nepijem, drogy som hadam ani nedrzal v ruke, no stretavam sa stale s takymi nazormi ked som vonku, ze stale sa ma vypytuju preco nepijes, preco nefajcis a preco a preco, pripada mi to akoby to ludom vadilo alebo co a potom sa ku mne spravaju tak cudne a citim sa, akoby ma odsuvali od seba. Stalo sa mi, ze mi doslova jeden clovek povedal: "Naco ty chodis von (pub-bar), ved ani nepijes ani nefajcis ani nic... ."
Mňa by určite odradilo, keby som videla, že chalan sa o seba nestará..Hygiena a pod...Nepáči sa mi,ak ma spustené nohavice, vláči ich po zemi a sú roztrhané a špinavé..
Tiež ma dokáže najviac odradiť, ak sa chalan pri konverzácií vyťahuje aký je úžasný..Príliš veľké sebavedomie ja nemusím..
+ neambicioznosť...
Tiež ma dokáže najviac odradiť, ak sa chalan pri konverzácií vyťahuje aký je úžasný..Príliš veľké sebavedomie ja nemusím..
+ neambicioznosť...
-
The Calvin
Star
- Kontaktovať používateľa:
Fajcenie , alkohol , nadavky , uplna tupost takzvana sprostost a vyzorove vlastnosti
To wrtulka: Ja zvyknem niekedy v konverzacii povedat ze aky som nadherny a uzasny a ... samozrejme ak to sadne to tej konverzacie ale ja to hovorim cisto zo srandy a myslim ze otom ludia aj vedia ale ani to sa ti nepaci ??
To wrtulka: Ja zvyknem niekedy v konverzacii povedat ze aky som nadherny a uzasny a ... samozrejme ak to sadne to tej konverzacie ale ja to hovorim cisto zo srandy a myslim ze otom ludia aj vedia ale ani to sa ti nepaci ??
-
crazylucy222
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Takze takto :D..
No
..
Co ma dokaze odradit?! .. takze jako sa ten chalan sprava.. ptm .. neznasam ze totalne ked je taky tutko
.. vjete ze nic nepovie.. len par slov..a ja mam rada ked chalan rozprava vela:D.. ale samozrejme aby dal priestor aj mne
potom ma dokaze odradit ked fajci ..
.. nemam to rada!!!! ... a tak .. !!! .. Ani ja niesom dokonala:D.. tak ale.. komu sa neluubi nech necha tak
...
Co ma dokaze odradit?! .. takze jako sa ten chalan sprava.. ptm .. neznasam ze totalne ked je taky tutko
-
midnight_man
Guru
kilo mejkapu na tvari, vlasy ako vystrihnute z casaku, chôdza stylu top modelky z Pariza..chcete aj dalej?
samozrejme ze to nie su veci ktore sa mi na babach nepacia s tej fyzickej stranky....Kazdy muz sa obzrie
Što nechcem moc globalizovat ale drvivá vacsina takychto dievcat ma moc vysoke ego, sebavedomie siaha vyssie ako Ajfelovka...atd. Uz pri prvom rozhovore rozumny clovek posudi. Osobne podobne ..... nemusim. aaa tymto nechcem urazit rozumne dievcata ktore chcu byt proste len pekné
Páč má vsetko svoje medze.
-
midnight_man
Guru