Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
segenica
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa segenica »

hlupost
masino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa masino »

hlupost, naivita a neznasam strasne oblecene zeny...take tie "party typy" zien...tie proste rozoznate na prvy sup..doobliekane na diskoteke ako keby slapali na tripe :D
Dalej zeny typu SLIEPOCKY : Sedia v bare jak princezne s velkym vystrihom,su tlste a hlavne (najhusnejsia vec) - fajcia ..toto ma vie odradit
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

Neznasam ked si potencionalna kocka zaklada na uplne bezvyznamnych detailoch, co mna nehorazne rozculuje a vytaca do nepricetnosti...
skazatoN
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa skazatoN »

Mne asi to ze ked po nejakom case stale nechce nieco viac nez len bozkavanie no , to je potom uplne o nicom strasne to znudi , a myslim ze aj to patri k tomu, tak isto ako keby ste s niekym chodili a nemohli by ste mu dat ani pusu nikdy to by ste tiez poslali rychlo out ... a prave hento s tym viac sa mi stalo teraz , proste casom cem uz nieco nove skusit ale ona nie tak by mi to uz ani nevadilo ukoncit lebo nudny stereotyp hmm , nechapem take baby fakt
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Tak predsa sa este najde nejaky ten charakter.. este nevymreli.. :roll:
prazenico
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa prazenico »

mna strasne odradza ked sa chalan vychvaluje, namysla si a ked sa priliz vtiera:DDDDD
Lola1333
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Lola1333 »

jamess napísal:ked baby nadavaju, fajcia, ozieraju sa pravidelne alebo droguju....
a to ze piju, droguju a fajcia chalani to je v pohode?.... preco by to nemohli robit aj dievcata?.....
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Lola1333 napísal:a to ze piju, droguju a fajcia chalani to je v pohode?.... preco by to nemohli robit aj dievcata?.....
:roll:

Tema ma nazov: ' Co Vas Odraza na OPACNOM Pohlavi'
Tak o com tocis dievca...?
Loomy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Loomy »

co ma odradza na zenach:

- fajcenie
- nadmerne pitie
- nadavky
- zapach
- hlupost
- nekomunikativnost
- skaredy vyzor
- povyseneckost
- tvrdohlavost
.. a to je len to co mi napadlo v prvej sekunde ;-)
draco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa draco »

Ako to tu ak sledujem drvivej vacsine ludi sa nepaci ked partner pije, fajci ci nebodaj droguje. Tak ma napadli dve otazky:

"Preco sa Vam to nepaci , ked to aj tak vacsina z Vas robi tiez?"

"Nerobite to podaktori z casti pre to, aby ste ako sa hovori sli s davom?"

Ja nefajcim, nepijem, drogy som hadam ani nedrzal v ruke, no stretavam sa stale s takymi nazormi ked som vonku, ze stale sa ma vypytuju preco nepijes, preco nefajcis a preco a preco, pripada mi to akoby to ludom vadilo alebo co a potom sa ku mne spravaju tak cudne a citim sa, akoby ma odsuvali od seba. Stalo sa mi, ze mi doslova jeden clovek povedal: "Naco ty chodis von (pub-bar), ved ani nepijes ani nefajcis ani nic... ."
Godlub
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Godlub »

Fajčiarky, ku*vy a také ženské čo sa dorábajú....

//autoeditácia príspevku ( 14 Mar 2009, 13:18 )
prazenico napísal:mna strasne odradza ked sa chalan vychvaluje, namysla si a ked sa priliz vtiera:DDDDD
To vtieranie je možno len prejavovanie priazne nemyslíš?
joejoe
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa joejoe »

drogy- vsetky aj tabak
a ked sa nedokaze postarat o seba ..myslim ked jej troska menej vonia z ust ked su vlasky neupravne etc.

vyjadrovanie....napr ked sa ta co bola v slovensko ma talent co tak pekne spievala ale nevedela povedat nic ...
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

mno jednoznacne fajcenie cigariet a blby slovnik

Moze vyzerat ako chce resp ako herecka ale otvory to usta a uz vies kolko bije :) to fakt nemusim a to je zbytocne potom s takou osobou stracat cas
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

som si všimol v poslednej dobe, že mi strašne vadí keď má žena podobný slovník ako ja :oops:
wrtulka33
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa wrtulka33 »

Mňa by určite odradilo, keby som videla, že chalan sa o seba nestará..Hygiena a pod...Nepáči sa mi,ak ma spustené nohavice, vláči ich po zemi a sú roztrhané a špinavé..
Tiež ma dokáže najviac odradiť, ak sa chalan pri konverzácií vyťahuje aký je úžasný..Príliš veľké sebavedomie ja nemusím..
+ neambicioznosť...
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

Fajcenie , alkohol , nadavky , uplna tupost takzvana sprostost a vyzorove vlastnosti :)

To wrtulka: Ja zvyknem niekedy v konverzacii povedat ze aky som nadherny a uzasny a ... samozrejme ak to sadne to tej konverzacie ale ja to hovorim cisto zo srandy a myslim ze otom ludia aj vedia ale ani to sa ti nepaci ?? :wink:
crazylucy222
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Takze takto :D..

Príspevok od používateľa crazylucy222 »

No :D..
Co ma dokaze odradit?! .. takze jako sa ten chalan sprava.. ptm .. neznasam ze totalne ked je taky tutko :D.. vjete ze nic nepovie.. len par slov..a ja mam rada ked chalan rozprava vela:D.. ale samozrejme aby dal priestor aj mne :) potom ma dokaze odradit ked fajci .. :( .. nemam to rada!!!! ... a tak .. !!! .. Ani ja niesom dokonala:D.. tak ale.. komu sa neluubi nech necha tak :) ...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

kilo mejkapu na tvari, vlasy ako vystrihnute z casaku, chôdza stylu top modelky z Pariza..chcete aj dalej? :) samozrejme ze to nie su veci ktore sa mi na babach nepacia s tej fyzickej stranky....Kazdy muz sa obzrie :) Što nechcem moc globalizovat ale drvivá vacsina takychto dievcat ma moc vysoke ego, sebavedomie siaha vyssie ako Ajfelovka...atd. Uz pri prvom rozhovore rozumny clovek posudi. Osobne podobne ..... nemusim. aaa tymto nechcem urazit rozumne dievcata ktore chcu byt proste len pekné ;) Páč má vsetko svoje medze.
SlimEm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa SlimEm »

midnight_man napísal:vacsina takychto dievcat ma moc vysoke ego, sebavedomie siaha vyssie ako Ajfelovka.
a inteligencia siaha hlboko dole :) ale su aj vynimky.

Ja nemam rad ked sa spravaju ako sedlane, rozum nikde, ked vela hresia, piju, fajcia...mozu, ale nie vela.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Aj ja hreším, Pijem(uz menej ako je vodicak).... Kto to v tejto dobe nerobi :) ruku na srdce. Za to ale nie som magor, sedlak, chuligán. Chce to vediet pokial....moze clovek ist a kde je ta unosna hranica :D , ktoru obcas kazdy porusi, niektori obcas, ini zase castejsie
Napísať odpoveď