to by si mal skor neznasat na sebe, ze ako lahko sa nechas zviest
to len dokazuje ze muzi si vyberaju zeny prevazne podla vyzoru (a potom su nestastni ked objavuju ich zle vlastnosti)
nic si z toho nerob ja s tebou v podstate suhlasim a mam toho viacSanatorium33 napísal:1.na dievcati/zene ma odradi ked sa dost vulgarne vyjadruje !!! = pripada mi vtedy ako chlap !!!
2. ked fajci cigarety !!! nemam rad ten pach , ale to dokazem ako tak prekusnut
3. ked je uplne blba !!! ze ma v hlave len 2 veci = P.*** a K.****
4. odradzuje ma ked sa sprava ako kur*a fuuuuj
5. odraduje ma hlavne ked nedodrzuje hygienu = ved zeny su tie co maju byt vonavucke a jemne
6. odradzuje ma ked o seba zena VOBEC nedba !!! ci uz kozmeticke upravy alebo udrziavanie svojej vahy
7. odraduje ma na zene ked stale dooola mele kraviny
kuurna ja tych bodov ale mam ,![]()
Jj, tiez uplne suhlasim..Sanatorium33 napísal:1.na dievcati/zene ma odradi ked sa dost vulgarne vyjadruje !!! = pripada mi vtedy ako chlap !!!
5. odraduje ma hlavne ked nedodrzuje hygienu = ved zeny su tie co maju byt vonavucke a jemne
6. odradzuje ma ked o seba zena VOBEC nedba !!! ci uz kozmeticke upravy alebo udrziavanie svojej vahy
pridam dalsi bodSanatorium33 napísal:1.na dievcati/zene ma odradi ked sa dost vulgarne vyjadruje !!! = pripada mi vtedy ako chlap !!!
jjjjjjjjjjjjjo.. persne toto vie rozčúliť aj mňa.. moja kamarátka pride s tým istým a dopní.. bože aká som pi*a.. a pak za pol hodinu ju vidím ako robí presný opak.. serem na ňuskcookie napísal:pridam dalsi bod
8. nenavidim ked nepocuva moje rady a potom neskor pride zo slovami "mal si pravdu, mala som ta pocuvnut" ale stale sa to opakuje dookola
jj vtedy len udievene pozeram a myslim si svoje...nemam rad ak zo seba robi dolezitu a popritom nie je o nic lepsia ako jej ostatne kamaratky a snazi sa klincovat a ne ide jej to a len sa strapnujetriple napísal:hlúpe melancholické nálady
Viem presne o čom hovoríš a nie si sámVigor napísal:Neznasam, neznasam...ked uz na holku zabudam, mam pocit, ze je to v pohode a potom ju uvidim po par dnoch, holka mierne zmeni imidz, uces, je skratka uplne nadherna a ja som opat uplne v prdely....ach!!!
Je to sice uplne mimo temy ale mam chut to dakam vykricat, ako je to na hovno. Mal som uplne uzasny den, jeden pohlad a zas sa to vo mne zlomilo ten stav pohody, ktory som si tyzdne budoval je zase v riti.
inteligentných a nahých?SmrtiKridlo napísal:uz neviem či som sa tu vyjadril ale oblečenie a hluposť mam rad inteligetných ludi xP
dobrá poznámka, podľa môjho názoru, to že ma na sebe oblečenie za paru 100 Eur, ešte nemusí značit, že je to inteligentný človek, no na druhej strane sa nájdu aj takíFrankie napísal:inteligentných a nahých?
Mám rád melanchóliu, pokiaľ nejde o hlúpu pózu...triple napísal:hlúpe melancholické nálady