Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví?
Re: Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví?
Famine : nie sú náhodou v poslednej dobe v móde práve falošné dioptrie?
Na dievčati ma odradí keď pije tvrdý alkohol a fajčí... fuj hnus.
V mojom ponímaní nosia take okuliare bifoši a biflošky, ludia ktorí nevedia športovať, a neoblubenci! 
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Dementov ako ty každý zbožňuje, skoro každý ...
Čo takto mu dať BAN ? Nie je ani zaujímavý ani zábavný ako napr. qwertas alebo iní exoti, tvoje dristy sú vyslovene neznesiteľné a ani s nadhľadom sa na nich nedá pobaviť.
Čo takto mu dať BAN ? Nie je ani zaujímavý ani zábavný ako napr. qwertas alebo iní exoti, tvoje dristy sú vyslovene neznesiteľné a ani s nadhľadom sa na nich nedá pobaviť.
Hral som 4 roky futbal a nosím okuliare
Ešte ma neuveriteľne dokáže znechutiť keď si dá dievča/žena legíny aj keď na to nemá postavu.
Ešte ma neuveriteľne dokáže znechutiť keď si dá dievča/žena legíny aj keď na to nemá postavu.
-
Anem
Star
Hlas a hlúposť v gebuli.
ked sa hraju na nieco, co nie su a nemaju realisticky pohlad na svet. ked nemaju poriadny zmysel zivota, len sa tak povaluju a cakaju, ze o nich konecne nejaka zakopne. a takisto, ked si buduju ego na se*e, lebo nepoznaju hodnotu lasky.
Andi_Cibula napísal:Dementov ako ty každý zbožňuje, skoro každý ...
Az tak sa ts dotkol?
Na výzore ma dokážu odradiť hlavne neoholené nohy, neupravené obočie, mastné vlasy, a veľmi si všímam pery - mám rád krásne plné pery 
Správaním ma dokáže odradiť veľa žien, mám rád jednoduché ženy. U mňa platí v jednoduchosti je krása.
Správaním ma dokáže odradiť veľa žien, mám rád jednoduché ženy. U mňa platí v jednoduchosti je krása.
No u báb ma odradzuje kvantum vecí:
-Ked zenská povie aby bol chlap milý,priatelský,inteligentný,všímavý,uprimný,...tak z jej strany to tak nieje a nakoniec jej aj tak vadí taketo moje chovanie
-Namotávanie z jej strany,v jeden den povie tak a na druhý den inak
-Vyčítanie vecí na moju osobu hoci si ona moze zato sama
-V chatovej konverzácii milá,nepíše vulgarizmy atd, ale v reálnom stretku je prchká,nadáva(nie obcas, ale tak pri babe ja nenadávam)
-Silnejsia postava čiže s väčšou nadváhou(nerátam obezitu ako chorobu)...ako taku babu ja nechcem lebo tučné nohy,obrovská prdel,cecky velkosti 5 a viac,tučná tvár a este k tomu prepnutejsia povaha, co ma má na takej pritahovať?
-Ked v chatovej diskusii jej poslem správu prečíta si ju a neodpovie(napr aj týzden) dokedy jej znova nenapísem,to ma uz unavuje.
-Ked zena chce aby bol chlap sám sebou aby si ju získal,tak chlap si ju tak získa, ale zena si ho aj tak bude chcieť zmeniť podla svojich predstáv a nakoniec mi este povie ze zmenil si sa.
-Ked zena chce aby som si domýšlal co ona asi tak myslí....a potom ma obvinuje ze cosi zase namýšlam ale aby mi to povedala co jej je a co chce to nie.
-Ked má zenská feministické kecy o tom ze vsetcia muzi su svine, zeby mali skapať.
-Ked nemá krámy a vybije si na mne svoju zlosť a potom vsetkom sa mi ani neospravedlní, ide jej osobnost u mna dole
-Ked máme spoločný problém a ona povie nerieš tak neriešim,ale ked sa jej to opytam co sa udialo tak zase povie nerieš nechaj to tak to je jedno, tak tým pádom ten vztah neni uprimný.
-Ked zena má obrovské nároky na partnera v oblasti povahy...nikto neni dokonalý, ale zeny v tomto maju väčšie medzere vtej povahe.
AK MA NIECO NAPADNE ESTE DOPLNIM
- Nemal som moc stastie na baby, bud im statočne prepínalo, alebo boli také co ma vobec nepritahovali
-Ked zenská povie aby bol chlap milý,priatelský,inteligentný,všímavý,uprimný,...tak z jej strany to tak nieje a nakoniec jej aj tak vadí taketo moje chovanie
-Namotávanie z jej strany,v jeden den povie tak a na druhý den inak
-Vyčítanie vecí na moju osobu hoci si ona moze zato sama
-V chatovej konverzácii milá,nepíše vulgarizmy atd, ale v reálnom stretku je prchká,nadáva(nie obcas, ale tak pri babe ja nenadávam)
-Silnejsia postava čiže s väčšou nadváhou(nerátam obezitu ako chorobu)...ako taku babu ja nechcem lebo tučné nohy,obrovská prdel,cecky velkosti 5 a viac,tučná tvár a este k tomu prepnutejsia povaha, co ma má na takej pritahovať?
-Ked v chatovej diskusii jej poslem správu prečíta si ju a neodpovie(napr aj týzden) dokedy jej znova nenapísem,to ma uz unavuje.
-Ked zena chce aby bol chlap sám sebou aby si ju získal,tak chlap si ju tak získa, ale zena si ho aj tak bude chcieť zmeniť podla svojich predstáv a nakoniec mi este povie ze zmenil si sa.
-Ked zena chce aby som si domýšlal co ona asi tak myslí....a potom ma obvinuje ze cosi zase namýšlam ale aby mi to povedala co jej je a co chce to nie.
-Ked má zenská feministické kecy o tom ze vsetcia muzi su svine, zeby mali skapať.
-Ked nemá krámy a vybije si na mne svoju zlosť a potom vsetkom sa mi ani neospravedlní, ide jej osobnost u mna dole
-Ked máme spoločný problém a ona povie nerieš tak neriešim,ale ked sa jej to opytam co sa udialo tak zase povie nerieš nechaj to tak to je jedno, tak tým pádom ten vztah neni uprimný.
-Ked zena má obrovské nároky na partnera v oblasti povahy...nikto neni dokonalý, ale zeny v tomto maju väčšie medzere vtej povahe.
AK MA NIECO NAPADNE ESTE DOPLNIM
- Nemal som moc stastie na baby, bud im statočne prepínalo, alebo boli také co ma vobec nepritahovali
-
Andi_Cibula
Addict
Príčiny "problémov" u tebou vymenovaných manierov by som hľadal v kolónke Dátum narodenia.Blastbit napísal:...
Andi- tak ja si uvedomujem, ze moc vecí ma na zenách odradí tak len som napísal ako som to cítil
. No a tie baby jedna mala 17 a dalsia 19 a dalsia 20..no a teraz sa o mna zaujma 17 ročná a 18 ka a obe ma moc nepritahuju
-
Royalflush
Guru wannabe
Bežne sa ti to stáva že?Royalflush napísal:Penis
neznášam namyslené hlupane, umelé vlasy, nechty a pod. neprimerané oblečenie (škaredé výstrihy, obtiahnuté nohavice, tie moderné tričká rádioaktívnych farieb
)
-
Flambar1
Expert
No tak to keď začne hutorec po vychoňarsky a veľa pi*uje a pod. toto fakt, že nemám rád. S tými babami sa do reči ani nedávam. Nedá sa to počúvať. A hlavne keď majú žuvačku a počuť na metre jak žuje tú žuvačku.
-
DeJF
Addict
Jemu hej, on to priam vyhladavaetc. napísal: Bežne sa ti to stáva že?
-
ggggeeec11
Novice
Chlpy ... !!!

Nesnaž sa byť nasilu vtipný. Je to viac trápne ako vtipné.
-
redliner
King
Určite nerozhodnosť,neúprimnosť a taktiež by nemusela nadávať ako pohan
-
neo250
Star
ešte ked k tomu viac nadáva ako chalanDonAndres napísal:Famine : nie sú náhodou v poslednej dobe v móde práve falošné dioptrie?