O2 mobilny internet - skusenosti ?
O2 mobilny internet - skusenosti ?
ako to vlastne funguje ked chcem napojit notebook na tento internet mimo domu ?
co k tomu potrebujem ? staci hocijaky mobil s EDGE a O2 sim kartu na kredit ?
co k tomu potrebujem ? staci hocijaky mobil s EDGE a O2 sim kartu na kredit ?
-
vladenko007
VIP
Dnes som to vyskusal. Kupil som si O2 kartu aktivoval neobmedzeny internet. Mam N95 8GB. Vlozil som kartu do mobilu. Prisla mi SMS ze mam aktivovany internet. (aktivovali mi to uz v predajni po zapnuti mi len dosla sms ze to uz ide)Pripojil kabel nastavil na PC Suite. V PC som spustil PC suite a vybral som Subor/Pripojit k internetu po cca 6-10 sekundach som bol on-line.
Presiel som na stranku dsl.sk a otestoval rychlost. Download cca 15-25 Kb/s
takze som v celku spokojny. Pouzivat ho budem v praci kde sice mam inetrnet ale nie na svojom notebuku. A aj ten internet co tam mame ved viete vsetko mozne blokovane.
Presiel som na stranku dsl.sk a otestoval rychlost. Download cca 15-25 Kb/s
takze som v celku spokojny. Pouzivat ho budem v praci kde sice mam inetrnet ale nie na svojom notebuku. A aj ten internet co tam mame ved viete vsetko mozne blokovane.
Verim ze si chcel napisat 15-25 kB/svladenko007 napísal:Download cca 15-25 Kb/s takze som v celku spokojny.
-
vladenko007
VIP
zdravym potrebujem poradit vlasnim telefon SE M600i mam v nom internet od O2 na fone vsetko slape ako ma problem nastava ked si chcem pomocou telefonu zasurfovat na PC pouzivam na to aplikaciu PC suit urcenu na sony ericssony telefon s pc komunikuje ale ako nahle ho chcem pripojit na net tak sa spiera pl radu ako to nastavyt volal som aj na zakaznicku linku ale tam mi povedala baba ze chalan co to vie spravit tam prave neni potrebujem to co najskvor nastavyt pl nevim si stym rady

dvakrat sa mi uz vecer stalo, ze net nefungoval. inak uplna spokojnost. na maily a chat uplne staci. keby bol trosku stabilnejsi ten net a mal mensiu odozvu, siel by aj skype. povodne som myslel, ze budem z telefonu skypovat, ale je to ozaj obmedzene. da sa, ale odozva vysoka a kvalita mizerna. samozrejme ak by bol ten druhy pripraveny na odozvu 3 sekund a mal trosku trpezlivosti, tak sa da. kazdopadne za 6 eur je to absolutne dostacujuce.
-
vladenko007
VIP
Veľmi dobre viem aký je medzi tými jednotkami rozdielBlackburn napísal:Dieg0 : pripomienka uzivatela Juicy je dobra, asi zjavne nevies ty aky je medzi tymi 2 hodnotami rozdiel lebo inak by si nereagoval.
Skusenosti? Na bezne pouzivanie uplne staci.
A k tej rýchlosti.Opera mini posiela stránku na svoj server a upraví ju na mobil takže výsledná veľkosť načítavanej stránky v mobile je menšia ako je stránka originál.Posúdiť rýchlosť by sa dala asi iba na PC alebo iphone.Idem otestovať
//Juicy prepac ze som tak vybuchol.Ked si zopakujem tu situaciu ani neviem preco som vybuchol.Ospravedlnujem sa
-
sulo34
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
..
mam tento internet a uplna spokojnost
sem tam sa mi stane ze sa nemozem pripojit ale za 5 min to zase ide, ako bolo napisane na surfing staci aj ked youtube s tym trva cele veky
a este s tymi preklepmi aj mna serie ked sa robia take preklepy, myslim ze v tejto dobe udavat rychlost v bitoch je hlupost predsalen 20KB/s povie cloveku viac ako 160kb/s .. a to ze kablom 8MB/s povie cloveku viac ako ked kablom prejde 100Mb/s , aj disky sa udavaju v MB a nie v Mb predstavte si ze este v tom by robili misung niekto ti bude vraviet ze ma 8-terovy disk a pritom bude mysliet na terabity
ale pri takychto diskusiach sa to da pochopit
a este s tymi preklepmi aj mna serie ked sa robia take preklepy, myslim ze v tejto dobe udavat rychlost v bitoch je hlupost predsalen 20KB/s povie cloveku viac ako 160kb/s .. a to ze kablom 8MB/s povie cloveku viac ako ked kablom prejde 100Mb/s , aj disky sa udavaju v MB a nie v Mb predstavte si ze este v tom by robili misung niekto ti bude vraviet ze ma 8-terovy disk a pritom bude mysliet na terabity
ale pri takychto diskusiach sa to da pochopit
Re: O2 mobilny internet - skusenosti ?
W7 - o2 net - Samsung PC Studio 3
hoci sa mi podarilo pripojit na net, ficia mi len urcite veci. Napr. aktualizacia nodu, xtb trader, ale prehliadace, skype a celkovo surfovanie vobec. Musia sa nejak odblokovat tie porty alebo ako to funguje? Staci ak sa mi rozbehaju prehliadace.
dik
hoci sa mi podarilo pripojit na net, ficia mi len urcite veci. Napr. aktualizacia nodu, xtb trader, ale prehliadace, skype a celkovo surfovanie vobec. Musia sa nejak odblokovat tie porty alebo ako to funguje? Staci ak sa mi rozbehaju prehliadace.
dik
z O2 netu salie uz aj moja mama a to ma net len koli pauzicke 
zas ta cena je dost smiesna
zas ta cena je dost smiesna
v niektorych mestach by uz mala fungovat 3G siet ako vam to ide download..
https://www.o2.sk/pre-vas/novinky/-/ass ... %2Fnovinky
https://www.o2.sk/pre-vas/novinky/-/ass ... %2Fnovinky
Ja mam web&grc od tmobilu, kde mi to nanutili ako promo zdarma a celkom sa mi to zapacilo. Je tam vsak obmedzenie 100MB na mesiac, ake mate skusenosti, da sa to pri beznom facebookovani a hojkovani za mesiac precerpat?
Mam aj O2, ale tam mam taky telefon, ze amen, HTC mam blokovane, atd.. proste ostal by som pri tomto za 4 ecka mesacne, samozrejme ak to neprecerpam.
Mam aj O2, ale tam mam taky telefon, ze amen, HTC mam blokovane, atd.. proste ostal by som pri tomto za 4 ecka mesacne, samozrejme ak to neprecerpam.
-
Kamilgxk
Medium Expert
do tyzdna by mi mal dosjst tablet aj s so vstupom na 3g simkartu, co mysllite budem s tym spokojny alebo si budem chciet vytrhat vlasy? podla toho videa to vyzra uplne v pohode
ma niekto skusenost so zdielanim internetu od o2 na viacero PC? datove obmedzenia neberieme do uvahy, len ciste rychlost pripojenia... bolo by to pouzitelne pre 3PC sucasne? (cez 3G router)
rychlost uvadzaju (predpokladam, ze max mozna) 14,4 Mbit
bolo by to v KE, v budove - na mape pokrytia to je v pasme 3G, akurat na mape pokrytia t-comu je presne v oblasti budovy maly svetlejsi fliacik
rychlost uvadzaju (predpokladam, ze max mozna) 14,4 Mbit
bolo by to v KE, v budove - na mape pokrytia to je v pasme 3G, akurat na mape pokrytia t-comu je presne v oblasti budovy maly svetlejsi fliacik
-
TommyHot
Addict
V BA je ich 3G internet pouzitelny. Minule som na meetingu zdielal net z mobilu medzi ostatnych a islo to ok.
-
Yos
Professional
/vyriesene