O2

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Lorino18
Medium Star
Medium Star

O2

Príspevok od používateľa Lorino18 »

Neviete mi niekto poradit chcel by som prejst s Orange prima na O2 fér treba sa odhlasovat od predosleho operatora kedze mam tu spominanu primu(kredit) a ci sa to da vybavit cez inernet bez zbytocnych obstrukcii dakujem poprosim skusenosti cim viac tym lepsie
silmarill
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: O2

Príspevok od používateľa silmarill »

stačí požiadať O2 o prestup do ich siete (dá sa to aj cez ich webstránku). formality s prestupom vybavia s Orange oni, ty si iba počkaj kým ti príde nová simkarta + papiere.
Lorino18
Medium Star
Medium Star

silmarill napísal:stačí požiadať O2 o prestup do ich siete (dá sa to aj cez ich webstránku). formality s prestupom vybavia s Orange oni, ty si iba počkaj kým ti príde nová simkarta + papiere.

No ale ja si chcem preniest číslo :) take tiež by ta malo byť bez problémov?Lebo tam píšu vysporiadanie všetkých záväzkov s Vašim pôvodným operátorom
dostatok kreditu kvôli poplatkom za prenos (ak máte u vášho súčasného operátora predplatenú kartu)
aktualizáciu osobných údajov u vášho súčasného operátora.Tak neviem či to platí iba pre paušali.
silmarill
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa silmarill »

veď o tom píšem... ty si cez ten webový formulár požiadaš o prestup a tým sa ti prenesie číslo do siete O2.
vysporiadanie záväzkov znamená že nemáš podlžnosti na paušále a zostatkový kredit musíš mať nejakých 6-7 eur (pozri na ich stránke) ten ti Orange účtuje za prenos čísla.

veď si zavolaj na O2 hotlinku tam ti presne povedia že čo a ako.
Lorino18
Medium Star
Medium Star

ok dakujem
Zamknuté