O2
O2
Neviete mi niekto poradit chcel by som prejst s Orange prima na O2 fér treba sa odhlasovat od predosleho operatora kedze mam tu spominanu primu(kredit) a ci sa to da vybavit cez inernet bez zbytocnych obstrukcii dakujem poprosim skusenosti cim viac tym lepsie
Re: O2
silmarill napísal:stačí požiadať O2 o prestup do ich siete (dá sa to aj cez ich webstránku). formality s prestupom vybavia s Orange oni, ty si iba počkaj kým ti príde nová simkarta + papiere.
No ale ja si chcem preniest číslo
dostatok kreditu kvôli poplatkom za prenos (ak máte u vášho súčasného operátora predplatenú kartu)
aktualizáciu osobných údajov u vášho súčasného operátora.Tak neviem či to platí iba pre paušali.
Re: O2
veď o tom píšem... ty si cez ten webový formulár požiadaš o prestup a tým sa ti prenesie číslo do siete O2.
vysporiadanie záväzkov znamená že nemáš podlžnosti na paušále a zostatkový kredit musíš mať nejakých 6-7 eur (pozri na ich stránke) ten ti Orange účtuje za prenos čísla.
veď si zavolaj na O2 hotlinku tam ti presne povedia že čo a ako.
vysporiadanie záväzkov znamená že nemáš podlžnosti na paušále a zostatkový kredit musíš mať nejakých 6-7 eur (pozri na ich stránke) ten ti Orange účtuje za prenos čísla.
veď si zavolaj na O2 hotlinku tam ti presne povedia že čo a ako.