imho O2 prichod na trh nezvladla, prichod novej znacky je uzasna moznost, vybudovat a profilovat znacku hned od prvej chvile, bez predsudkov. To sa podla mna telefonice nepodarilo.
Neviete niekto aky je v O2 aktivacny poplatok za GPRS? Na ich webe v cenniku pisu ze 0 Sk a dnes ked mi dosla karta tak v tych papieroch bolo uvedene 99 Sk. Teraz neviem comu mam verit...
Yxo napísal:Neviete niekto aky je v O2 aktivacny poplatok za GPRS? Na ich webe v cenniku pisu ze 0 Sk a dnes ked mi dosla karta tak v tych papieroch bolo uvedene 99 Sk. Teraz neviem comu mam verit...
heh treba cakat cakam od 15.decembra, napisem im 3x mail az na posledny mi odpovedia a napisu ze moju poziadavku nato aby mi bola doručená simka neeviduju a pritom som inm jasne napísal že ju chcem poslať domov, a ked na webe zadam moj kod tak mi napiše bla bla čoskoro vám bude doručená...
mam otazku dam do telefonu sim kartu zadam PIN a naskoci mi ze vlozte spravnu kartu SIM
( pin zadam ten co je na tej zadjen strane toho papiera ) help me
Toto sa deje aj kamarátovi.Volal som operátora a on mi v roztiahnutom hovore na 6 minút na koniec zavolal späť s tým že mi povedal že kartu musím vymeniť v niektorom z O2 stredísk.Lebo karta sa javí technicky v poriadku ale nejde ...
R1k1nko napísal:mam otazku dam do telefonu sim kartu zadam PIN a naskoci mi ze vlozte spravnu kartu SIM
( pin zadam ten co je na tej zadjen strane toho papiera ) help me
asi ho mas blokovany. je to telefon, ktory je na akciu z tmobilu? ak hej tak ho musis dat odblokovat.
tak ja uz ma O2 tu uz asi mesiac neviem presne. Objednal som si to asi koncom januara ale prislo mi to az po niekolkych mesiacoch cakania cize asi tak v aprili. Sluzbu O2-jednotky vtedy platila do 31.3 ale predlzili to pre velky zaujem do 31.4. mne prisla asi medzi 20-31.4 tato karta, aj to som musel telefonovat na infolinku preco nechodi lebo sme si s priatelkou povedali ze skusime ako sa cez to bude telefonovat ze je to predsa lacne jej prislo mne az po niekolko mesacnom vybavovani a cakani. zatial co vyuzivam tuto sluzbu cize sluzby mobilnej spolocnosti O2 som celkom spokojny, aj ked na niektorych mobiloch ako je npr Siemens kartu neprijma a ziada si odblokovanie. Mam aj jeden problem, ked pisem SMS cez O2 do inej siete slovenskeho operatora bud do T-mobile, Orange tak trva to velmi dlho kym cakatel na SMS dostane spravu SMS odomna napisal som aj ,, staznost" alebo lepsie povedane pripomienku aby to neako vyriesili lebo stiahnu kredit a SMS pisana rano- pred obedom pride poobede alebo vecer o niekolko hodin nesor ? tak je to vazne cudne. Ale co sa tyka hovorov tak uz z tych 5-10 min hovor sa stali min 22-30 min