Obchod na oblek(y) v Presove

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
17
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Obchod na oblek(y) v Presove

Príspevok od používateľa 17 »

Viete mi odporucit nejake dobre obchody v Presove, kde predavaju kvalitne obleky za rozumne ceny?
Juicy
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Obchod na oblek(y) v Presove

Príspevok od používateľa Juicy »

V HM Tesco je mala predajna kde ti namieru aj usiju oblek...a maju dost na vyber hned tam. K tomu mavaju casto akcie ze k obleku kosela alebo opasok alebo kravata zadara. Na vianoce davali vsetky tri doplnky k jednemu obleku za 89€. Bol som tam ked som hladal oblek na statnice, usili mi oblek na mieru ale poplietli si kod latky a usili tmavozeleny (taky ako maju lesnici) :lol: a tak som tyzden pred statnicami nemal velmi na vyber a utekal som do mesta. Na namesti (v urovni Jany´s kebab blizko je Terranova) som nasiel obchod kde velmi mila teta za pol hodky nahadzala na mna asi 10 oblekov a nakoniec som si vybral. Este davali moznost si oblek upravit v cene. Neboli to prave najlacnejsie obleky ale kvalita a pristup sa mi pacila. Cena oblekov sa pohybovala od 100€ hore za lacnejsie modely az po 400-500€ za tie najdrahsie. Taky dobre vyzerajuci, co nema kazdy cigan kupis za 200€ si myslim. Alebo ak chces fakt nieco lacne tak chod do Polska...
Napísať odpoveď