Objednal som si tricko

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Nobish
Zablokovaný
Zablokovaný

Objednal som si tricko

Príspevok od používateľa Nobish »

Dobry den, objednal som si tricko z stranky lasshop.sk triko mz doslo ale som sa niejak nepozeral do schranky po 13dnoch my zavolali ze si mam vyzdihnut tricko na poste povedal som im ze si ho vyzdvihnem zajtra ale niejakom som nato zabudol tricko potom poslali naspat na lasshop.sk
Potom mi poslali ten mail: Dobrý den ,
tovar Vám bol odoslany napriek tomu že ste neuhradili ani zalohu ktora je v našom shope povinna pre objenanie a nasledne zaslalnie tovaru zakazníkovi. Garantovali ste prebratie zasielky a akceptovali ste obchodné podmienky nášho e-shopu
Tovar Vám bol odoslaný 09.07.2010 od kedy prešlo 10 dní a po našom kontaktovaí Vás ste sa vyjadrlili že vám balik ešte nedošiel čo niejej celkom možné preto Vám žiadame aby ste šli s tímto podacím číslom 90604412 na svoju poštu a informovali ste sa o stave zasielky . Potom ste nas kontaktovali že ste zasielku predsa našli a že ju preberiete na druhý den .
Ak by ste nejednali v suhlade obchodných podmienok ktorými ste sa uviazali a po 18 dnoch nám príde zasielka späť zo stanoviskom ´´neprebranan zasielka´´ budeme vočí Vám konať sankčné dôsledky za nedodržanie obchodnych podmienok .
S pozdravom
Lasshop.sk

Co tym myslia?
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Objednal som si tricko

Príspevok od používateľa beardie »

mozu od teba vyzadovat zaplatenie postovneho
Nobish
Zablokovaný
Zablokovaný

beardie napísal:mozu od teba vyzadovat zaplatenie postovneho
nic viac?
neoiron
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa neoiron »

chod si precitat podmienky s ktorymi si SUHLASIL, tam by malo byt napisane co od teba mozu vyzadovat pri nedodrzani podmienok
Nobish
Zablokovaný
Zablokovaný

neoiron napísal:chod si precitat podmienky s ktorymi si SUHLASIL, tam by malo byt napisane co od teba mozu vyzadovat pri nedodrzani podmienok
v obchodnich podmenkach otom nic nepisu ved pozri sam
http://www.lasshop.sk/lasshop/3-OBCHODNE-PODMIENKY
neoiron
Medium Star
Medium Star

no pise sa tam o pripade ked chces aby ti tovar bol poslany este raz, tak postovne zaplatis 2x raz za minule a raz aktualne. ak ho nechces tak mozno budu od teba chciet ako bolo spomenute postovne, mozno aj balne.
Nobish
Zablokovaný
Zablokovaný

a co tym konkretne mzslia sankcne dosledky? pls
neoiron
Medium Star
Medium Star

nebude lepsie im napisat mail s tym ze si ochotny zaplatit im naklady spojene s postovnym a cakat co ti na to odpisu?
Napísať odpoveď