nj, keď som videl cigána v ThorSteinar mikine demonštrujúceho proti českým národniarom, skoro som sa urehotal... Tie značky nemajú síce neonacistický pôvod, ale novodobí nacisti si ich privlastnili. Aspoň niektorí...tomasito13 napísal:ano nosia to prevazne skinheadi a takto, ale uz som videl aj nasich tmavsich spoluobcanov v takomto obleceni...
Oblečenie Ben Lee,Lonsdale,Pit Bull,Thor Steinar..Problemy ?
-
Panzerfaust
Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
Panzerfaust
Expert
- Kontaktovať používateľa:
ehm, oblecenie sa mi paci, ale neda mi nezareagovat na tvoj tento aj predchadzajuci prispevok, vies kto bol Steinar? vygoogli a uvidisPanzerfaust napísal:Možno výrobcovia tej značky sú patrioti, možno uznávajú severskú mytológiu a preto si na oblečenie dávajú rôzne znaky či heslá, ktoré podaktorým pripadajú ako neonacistické... Pravdu sa nedozvieš.
pitbull- nazi
thorsteinar -nazi
pretorian - thaibox
lonsdale - skins,nazi
everlast -box
benlee - box
poviem si otvorene patrim k tej skupine vyholenych a pozerajucich do neba a vsetci co tu pisete viete o tomto vsetkom hovno...
a tebe este keby som ta stretol na ulici so znackou pitbull ts lonsdale alebo pretorian tak by si mal velke problemy asi vies akej formy...a hovorim to asi v mene vsetkych lebo vecsina tychto ludi sa zhodne v jeden nazor...
//autoeditácia príspevku ( 20 Jul 2009, 9:53 )
thorsteinar -nazi
pretorian - thaibox
lonsdale - skins,nazi
everlast -box
benlee - box
poviem si otvorene patrim k tej skupine vyholenych a pozerajucich do neba a vsetci co tu pisete viete o tomto vsetkom hovno...
a tebe este keby som ta stretol na ulici so znackou pitbull ts lonsdale alebo pretorian tak by si mal velke problemy asi vies akej formy...a hovorim to asi v mene vsetkych lebo vecsina tychto ludi sa zhodne v jeden nazor...
ked si ko*ot a nevies co veci znamenaju fakt keby vidim ko*ot s dlhymi vlasmi a na sebe ls mrtne by som ta dokopal za toGodlub napísal:Ja si na von dávam bomberu v zadu mám Lonsdale ale ja niesom ani skinhead ani nacek ja to nosím normálne ako obyčajnú bundu ale keď idem tak niggaz furt hladia po mne
toto svečí o tvojej demencii..vyholená hlava88 napísal: poviem si otvorene patrim k tej skupine vyholenych a pozerajucich do neba a vsetci co tu pisete viete o tomto vsetkom hovno...
![]()
//a edit ani nekomentujem
To akože ideme kopať každého kto chodí oblečený...88 napísal:pitbull- nazi
thorsteinar -nazi
pretorian - thaibox
lonsdale - skins,nazi
everlast -box
benlee - box
![]()
ked si ko*ot a nevies co veci znamenaju fakt keby vidim ko*ot s dlhymi vlasmi a na sebe ls mrtne by som ta dokopal za to