Oblečenie Ben Lee,Lonsdale,Pit Bull,Thor Steinar..Problemy ?
zaujimavy clanok
//autoeditácia príspevku ( 06 Feb 2009, 14:13 )
Kód: Vybrať všetko
http://marketer.hnonline.sk/c1-23396340-ked-sa-odevne-znacky-spajaju-s-neonacizmom//autoeditácia príspevku ( 06 Feb 2009, 14:13 )
ved to kazdeho..ale tento topic nieje o tomPinhead napísal:Mňa nezaujíma kto s kým je........ Mňa zaujíma, či sa mi konkrétny produkt páči, jeho kvalita a to, či sa mi hodí k zvyšku môjho šatníka.......
-
Dante3000rpm
Medium Star
mozno na chvilu odbocim od temy, ale chcel by som sa spytat (kedze viaceri tu mate s tymto tovarom skusenosti) ci mi vyreklamuju lonsdale tenisky ked sa vysuchala ta vnutorna cast (tam, kde byvaju zvycajne vlozky do topanok) asi par dni pred vyprsanim zaruky. uz mam tie tenisky skoro dva roky a hla lala uz su vnutri zodrate a komfort tym padom vyrazne klesol.
-
Clean_Up
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Páčia sa mi značky ako Everlast, Pit Bull, Lonsdale, Fred Perry niektorí ľudia ich vnímajú ako skinheadske (ako to tu už bolo spomenuté hlavne Lonsdale, kedže skinheadi tejto značke spravili zlú povesť). No Thor Steinar určite patrí k skinhead značkám. Stačí sa len pozrieť na ich stránku. Myslite, že tá modrooká blond beloška je tak len tak? Ak viete čítať medzi riadkami, tak to rýchlo pochopíte. A keď si niekto takú značku ako je TS oblečie tak si myslím, že tým chce niečo povedať, ukázať s kým / s čím sypmatizuje, kam sa radí. Napr. keď si nejaký "chlap" oblečie ružové tričečko D&G a na ňom má bársjaké flitríky, tak čo si mám o ňom pomyslieť, že je úplne normálny? Každý svojím oblečením / značkou oblečenia, chce niečo vyjadriť a niekam sa zaradiť aj keď si to možno ten dotyčný neuvedomuje, ale je to tak. To máte ako keby ste na seba obliekli bundu Armani, alebo Gucci tak hneď si o vás pomyslia, že ste lóvaty čo pochopiteľne aj musíte byť inač by ste si ju nemohli dovoliť a tým pádom chcete vyjadriť, že máte radi luxus.
Tým nechcem povedať, že oblečie TS nieje po kvalitatívnej stránke dobré, ba naopak, určite kvalitnejšie ako nejaké rákosnícke sračky, ALE...
To je môj subjektívny názor.
Tým nechcem povedať, že oblečie TS nieje po kvalitatívnej stránke dobré, ba naopak, určite kvalitnejšie ako nejaké rákosnícke sračky, ALE...
co si cakal po dvoch rokoch ? moj nazor je taky ze ti ich nezreklamuju ale skus...turtlak69 napísal:mozno na chvilu odbocim od temy, ale chcel by som sa spytat (kedze viaceri tu mate s tymto tovarom skusenosti) ci mi vyreklamuju lonsdale tenisky ked sa vysuchala ta vnutorna cast (tam, kde byvaju zvycajne vlozky do topanok) asi par dni pred vyprsanim zaruky. uz mam tie tenisky skoro dva roky a hla lala uz su vnutri zodrate a komfort tym padom vyrazne klesol.
//autoeditácia príspevku ( 08 Feb 2009, 3:10 )
no zas moj nazor je taky ze v pozadi , vo vedeni tejto znacky ani nemusia byt nackovia ale iba sikovny obchodnici ktory si dobre uvedomuju potrebu trhu a specializuju sa na tuto skupinu ludi (nackovia a pod). Lebo keby v pozadi boli skutocny neonacisti tak tie handry by sa nevyrabali v cine ani v turecku a pod.Clean_Up napísal:Páčia sa mi značky ako Everlast, Pit Bull, Lonsdale, Fred Perry niektorí ľudia ich vnímajú ako skinheadske (ako to tu už bolo spomenuté hlavne Lonsdale, kedže skinheadi tejto značke spravili zlú povesť). No Thor Steinar určite patrí k skinhead značkám. Stačí sa len pozrieť na ich stránku. Myslite, že tá modrooká blond beloška je tak len tak? Ak viete čítať medzi riadkami, tak to rýchlo pochopíte. A keď si niekto takú značku ako je TS oblečie tak si myslím, že tým chce niečo povedať, ukázať s kým / s čím sypmatizuje, kam sa radí. Napr. keď si nejaký "chlap" oblečie ružové tričečko D&G a na ňom má bársjaké flitríky, tak čo si mám o ňom pomyslieť, že je úplne normálny? Každý svojím oblečením / značkou oblečenia, chce niečo vyjadriť a niekam sa zaradiť aj keď si to možno ten dotyčný neuvedomuje, ale je to tak. To máte ako keby ste na seba obliekli bundu Armani, alebo Gucci tak hneď si o vás pomyslia, že ste lóvaty čo pochopiteľne aj musíte byť inač by ste si ju nemohli dovoliť a tým pádom chcete vyjadriť, že máte radi luxus.
-
gaspo.sk
Light Expert
No tak podla mojho skromneho nazoru by si sa mal naucit rozlisovat skinheada od nacka .. cela tato debata sa toci okolo toho a ty tu zadres takuto blbost nakoniecClean_Up napísal:Páčia sa mi značky ako Everlast, Pit Bull, Lonsdale, Fred Perry niektorí ľudia ich vnímajú ako skinheadske (ako to tu už bolo spomenuté hlavne Lonsdale, kedže skinheadi tejto značke spravili zlú povesť). No Thor Steinar určite patrí k skinhead značkám. Stačí sa len pozrieť na ich stránku.
-
mrrtvyJohny
Novice
TS
ako čo tu čitam niektorych tak sa da len smiať..ako teraz za to že nosim Thor Steinar veci tak musim byť hned nazi??..nosim to preto lebo sa mi to pači a nie preto aby som bol skinhead..mne je jedno či je volado čierny alebo biely..rozdiely nerobim..ale podla niektorych som SKINHEAD a NAZI ked nosim Steinar..šak pohoda.. 
-
blitzkrieg
Professional
myslim si ze mozne to je ..cital som ze ten znak zakazali ale pokail nebudes nejako velmi sa otrcat pred policajtamy alebo podobne tak im to bude ukradnute ..z dialky sa to rozlisit neda ...(mam pocit ze to zakazali ten znak preto lebo afaci z toho urobili SS, ked ten znak rozlozis)husis napísal:Steinar je podla mna v pohode maju kvalitne veci a nerobi mi problem to nosit![]()
a chcem sa opytat na toto triko ci je mozne nosit na Slovensku aj stare logo TS
Nechcem nejak riesit, ci tie spomenute znacky su, alebo nie su take, alebo onake, ale vsimol som si, ze vacsine ludi je tu jedno, o aku znacku ide, hlavne, ze je "kvalitna".
Viaceri asi tusite, ze niektore spolocnosti investuju nenormalne peniaze do ZNACKY, nie do oblecenia, pretoze znacka je urcitym...ako to nazvat...symbolom? Niekto to tak neberie (ako vacsina sem dopisujucich), ini ano. Porovnal by som to s pocitacovymi znackami, kde je pekne vidiet tu miestami az nenormalnu naviazanost na intel, ci amd. Koho bavia pocitace, hada sa v teme intel vs amd, koho bavia handry, hada sa v teme thor steinar vs dc. Kazda z tych spomenutych znaciek si buduje urcity image. Napr.som si vsimol nejake duhove tricko Lonsdale. Pripada mi to, ako ked nas klient (odevna firma vykoristujuca detsku pracovnu silu v Cine) sa zacal dusovat o svojich charitativnych aktivitach pre tieto cinske uboziatka... Proste je to marketing, reklama a tie posobia. Ak je aj vam jedno, ake znacky vlastne nosite, tak bohuzial nie ste na tomto svete sami a vzdy sa najde nejaky ch*j, ktory za to, ze tu znacku nosite zacne do vas rypat (ako napr. tu). Kazda znacka je urcena urcitej skupine ludi a nebyva az taky problem zistit, ktorej. To, ze to ina skupina nechape, alebo je jej to jedno je druha vec... Kazda znacka ma svojho vlatnika a svoju historiu a SUCASNOST, takze by som sa odrazil od tohto...
Viaceri asi tusite, ze niektore spolocnosti investuju nenormalne peniaze do ZNACKY, nie do oblecenia, pretoze znacka je urcitym...ako to nazvat...symbolom? Niekto to tak neberie (ako vacsina sem dopisujucich), ini ano. Porovnal by som to s pocitacovymi znackami, kde je pekne vidiet tu miestami az nenormalnu naviazanost na intel, ci amd. Koho bavia pocitace, hada sa v teme intel vs amd, koho bavia handry, hada sa v teme thor steinar vs dc. Kazda z tych spomenutych znaciek si buduje urcity image. Napr.som si vsimol nejake duhove tricko Lonsdale. Pripada mi to, ako ked nas klient (odevna firma vykoristujuca detsku pracovnu silu v Cine) sa zacal dusovat o svojich charitativnych aktivitach pre tieto cinske uboziatka... Proste je to marketing, reklama a tie posobia. Ak je aj vam jedno, ake znacky vlastne nosite, tak bohuzial nie ste na tomto svete sami a vzdy sa najde nejaky ch*j, ktory za to, ze tu znacku nosite zacne do vas rypat (ako napr. tu). Kazda znacka je urcena urcitej skupine ludi a nebyva az taky problem zistit, ktorej. To, ze to ina skupina nechape, alebo je jej to jedno je druha vec... Kazda znacka ma svojho vlatnika a svoju historiu a SUCASNOST, takze by som sa odrazil od tohto...
no na jednej strane, je myslim mnohokrat jasne komu to je urcene, sice mnohokrat prave preto, ze to nosi hlavne ista skupina ludi(co je vlastne kruh, ktory nema zaciatok), ale na druhej strane, mna ako spotrebitela zaujima hlavne kvalita prevedenia a to ako vyrobok vyzera, mnohe veci od TS su podla mna velmi pekne a naozaj kvalitne spracovane, akurat, ze sa tym clovek chtiac nechtiac zaraduje k urcitej skupine ludi, co moze v extremnych pripadoch vies az k fyzickemu utoku inej nepriatelskej skupiny, co mne teda pride naozaj pritiahnute za vlasy a nestoji mi to za tu radost z nosenia veci ktora sa mi paci a citim sa vnej pohodlne...ine by bolo keby mali tie tricka vyslovene priame symboly nejakych konkretnych hnuti, ale dnes ked uz sa symboly hladaju vo vsetkom a sikovny matematik najde 88 takmer vsade, je vazne od veci skatulkovat oblecenie podobnym sposobom, imo...fakt, dnes uz aby si clovek pri nakupe najprv zistil kto kde a kedy zalozil a v sucasnosti vlastni firmu v ktorej planuje nakupovat aby nahodou nedostal vecer po papuly od niekoho, vlastne pre nic...
btw: ako je to so znackou Pretorian v tomto smere?
btw: ako je to so znackou Pretorian v tomto smere?
PitBUll germany tricko
Chcem sa spytat ci su kvalitne tricka znacky pit bull. Aspon ako nike kedze teraz nike a adidas nosi kazdy chcem vyskusat nieco ine a pit bull sa mi zapacil. cital som o tom aj tu na fore a ak by ste mohli aj odporucit nejaky e-shop s ktorym mate dobre skusenosti