obliaty book
obliaty book
caute,,, dnes sa mi podarilo obliat book mineralkou... ked bol obliaty tak este isiel... ale ked som ho vypol,,, vysusil fenom a nasledne zapol tak nesla klavesnica ani tuch pad,,, co ma netrapi lebo to by som vedel opravit ale tak po 5min mi nesiel ani monitor... neviete poradit??? dakujem 
No neviem, ci to este pomoze, ale nechaj ho este postat vo vypnutom stave, nech naozaj dobre preschne aj vo vnutri. To plati pre pripad, ze ho nechces otvarat, alebo to mas daleko do servisu. Susenie fenom je iba povrchove, voda uz zatiekla asi pekne hlboko (niektore notebooky maju otvory na nasavanie vzduchu prave pod klavesnicou). Cize vyber baterku, odpoj zdroj a nechaj ho cez noc vyschnut. Ak nepojde, tak hura do servisu.
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Vytiahni Baterku, Odpoj ho od vonkajsieho zdroja, Nesnaz sa ho zapnut,
Ak vies tak ho rozober a nechaj ho vysusit minimalne 1-2Dni na vlaznom suchom prostredi ...
Tym ze si ho vysusil fenom tak si ho vysusil len z vonka ... vnutri zostala voda a tym ze si ho dalej zapinal si mohol poskodit niektore dalsie sucasti
Nechaj ho na Nie prilis horucom telese po dobu minimalne 24hodin. Nech dokladne vyschne.
Ak vies tak ho rozober a nechaj ho vysusit minimalne 1-2Dni na vlaznom suchom prostredi ...
Tym ze si ho vysusil fenom tak si ho vysusil len z vonka ... vnutri zostala voda a tym ze si ho dalej zapinal si mohol poskodit niektore dalsie sucasti
Nechaj ho na Nie prilis horucom telese po dobu minimalne 24hodin. Nech dokladne vyschne.
To je jedno, nechaj ho uschnut prirodzenou cestou, no ale mal si sem napisat este predtym nez si ho zapolsoma18 napísal:neviem ci sa ti mam tym pochvalit ale mne to praveze natieklo priamo na chladic...
Shark NX: krasne si parafrazoval moj prispevok
//mne to nevadi, len ma to tak zaujalo, ze sme sa vo vsetkom zhodli
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa: