Tento topic zakladam, lebo v sekcii automoto som nenasiel o HDS-ku ani zmienku...
Nejak hrablo mojej audine a neviem zaradit 1. a 2. rychlostny stupen. Ako opticky ich zaradim radiacou pakou, aj na lankach na prevodovke sa to hybe ako treba, takze problem bude niekde vo vnutri, co znamena, ze prevodovka musi ist na operaciu.
a kedze bude prevodovka von, tak planujem dat preoblozit spojkovu lamelu Organickym materialom HDS-57 do ČR, konkretne do firmy renovak ( http://www.renovak.cz RENOVAK Spojkove LAMELY PDF )
Preoblozit ju planujem preto, lebo netusim v akom stave bude a planujem este par uprav s motorom (vyhodit KAT, Vyradit zadne lambda sondy, sportove sanie, vymena hadic za silikony a samozrejme profi CHIP) a nenecham tam seriovu lamelu.
Tak sa chcem opytat ci mate HDS-ko na spojke ak ano, tak ake mate skusenosti? Ja som daval HDS na Pajero Sport (125KW 3.0 benzin a isla tam spojka 241/162/3,5) a spojka na cca 5000 km nesmykla ani o prd ci na ceste alebo v terene. Kamarat ma HDS na Leone Cupra 1M 1,9TDI povodne 110 KW, teraz 138KW a tiez drzi paradne bez presmyku. Ale Ja planujem z povodnych 154KW ist na cca 180KW.. Keramicku spojku davat nechcem, to je strasne tvrda zalezitost. Tak ci mi toto bude stacit, ale pevne verim, ze ano...
Co sa tyka ceny, tak cennik mam platny iba na rok 2012, ale pripojim ho do prilohy. Na pajere ma vyslo preoblozenie aj s komplet repasom lamely, s postovnym, s prevodom penazi z CZK na €, proste vsetky naklady do 70€ pricom nova lamela, na ktoru neexistovala nahrada stala 220€ co je peckovy rozdiel. Samozrejme Preoblozenie aj repas spravia na perfektnej urovni v jedej a tej istej firme