Oblubene zenske slovo-neviem
Re: Oblubene zenske slovo-neviem
To mi tiez lezie na nervy.Ked mi napíše ze nejdem stebou von,tak by som to pochopil,neurazil by som sa ale vysral by som sa naňu a viackrát by som sa jej to nepýtal.A co mi este lezie na nervy je to,že ženská načrtne niaku tému,ale nechce sa o nej baviť,..tiež nelogické a nepochopitelné premna.
Tak jej napis pod von a mas po probleme. Na to nieco napisat bude musiet. a Druhy raz ju uz nevolaj ked nepojde.
Srnec: inak ty co hovoris na toto co som písal.." A co mi este lezie na nervy je to,že ženská načrtne niaku tému,ale nechce sa o nej baviť,..tiež nelogické a nepochopitelné premna."
Nechapem tomu suvisu sorry
skus to dako rozviest.
Neviem môže znamenat.
- že žena naozaj nevie
- nie
- potrebujem čas
- pochop nemám záujem
- Nie ale bojím sa
- áno ale hanbím sa
...
Trošku myslenia...
Teda.. vyber si -_-
- že žena naozaj nevie
- nie
- potrebujem čas
- pochop nemám záujem
- Nie ale bojím sa
- áno ale hanbím sa
...
Trošku myslenia...
Srnec- Napríklad takto:
Ona: Nepáčiš sa mojim kamarátkam,niesi ich tip.
Ja: ako vies?
Ona: proste to viem
Ja: ako to mozes ty vediet,podla coho to usudili
Ona: to je jedno,nebudem sa stebou otom baviť a riešiť to
..Naco mi o tom hovorí,ked mi otom nechce viac povedat.
Ja: ako vies?
Ona: proste to viem
Ja: ako to mozes ty vediet,podla coho to usudili
Ona: to je jedno,nebudem sa stebou otom baviť a riešiť to
..Naco mi o tom hovorí,ked mi otom nechce viac povedat.
Nechces, ci ten odje* tam fakt nevidis? 
Super,"mám rád zenu",ktorá mi odpovedá v hádankách a ja ako taký kkt si mám domyslieť.No nedajboze si domyslím to co ona vo svojej hlavicke nemyslela a je problém.Vitaliy napísal:Neviem môže znamenat.
- že žena naozaj nevie
- nie
- potrebujem čas
- pochop nemám záujem
- Nie ale bojím sa
- áno ale hanbím sa
...
Trošku myslenia...Teda.. vyber si -_-
//autoeditácia príspevku (15 Dec 2012, 19:51)
Aký od.eb? nechápemSRneC napísal:Nechces, ci ten odje* tam fakt nevidis?
Neviem no skusim ti to takto povedat. Vobec sa jej nepacis a vyhovara sa na kamaratky, ked chces aby ti povedala viac tak sa zasekne lebo nevie nic uveritelne vymysliet.
tvoja reakcia sa mi nepozdava... pripomina mi urazene decko
.
hlavne sa nesparaj v nicom, co si moze spajat s negativnymi emociami
ja by som to riesil nasledovne:
Ja: Nastastie tvoje kamaratky nikam pozvat nechcem.. usmev
Ja: Ale poznam jeden skvely bar, ktory ti budu zajtra vsetky zavidiet
(alebo podobnu blbost)
kludne napiste vas postup
.
Ja: Ale poznam jeden skvely bar, ktory ti budu zajtra vsetky zavidiet
Srnec- mozno mi chcela aj nastrbit sebavedomie(ktoré mi mimochodom zvýšila,som viac aktívnejsí o opačne pohlavie ako prv) a sebe zvýšiť ego.Ked sa bude zenská takýmto sposobom somnou rozprávat ze nieco zacne a nedokončí alebo v hádankách ze domysli si debil, tak má konečnú.
//autoeditácia príspevku (15 Dec 2012, 20:00)
To co som ja písal bol príklad nato, ze naco píše o niečom o com sa nechce potom baviť...tomu ja nerozumiem.lumir napísal:tvoja reakcia sa mi nepozdava... pripomina mi urazene decko
.
Ja: Ale poznam jeden skvely bar, ktory ti budu zajtra vsetky zavidiet(alebo podobnu blbost)
Teba celkom jednoznačne odpíše žena a tebe dvihne ego? Skús mi vysvetliť, ako je to možné.Blastbit napísal:Srnec- mozno mi chcela aj nastrbit sebavedomie(ktoré mi mimochodom zvýšila,som viac aktívnejsí o opačne pohlavie ako prv) a sebe zvýšiť ego.Ked sa bude zenská takýmto sposobom somnou rozprávat ze nieco zacne a nedokončí alebo v hádankách ze domysli si debil, tak má konečnú.
To co som ja písal bol príklad nato, ze naco píše o niečom o com sa nechce potom baviť...tomu ja nerozumiem.
Srnec-to ze sa jej kamoskam nelubim to znamená ze musim zapracovat viac na sebe,aj na povahe aj na výzore.Skúsam viac zien naraz a uspech je väčší ako prv.Cize neustále zdokonalovanie sa.- toto je zdvihnutie sebavedomia.
Mozno pocase si sprostaňa uvedomí očo prišla.Bohvie ci to je aj pravda,sak jedna jej kamoska mi písala ze ju serie aký zlý vztah ja a ona medzi sebou máme.
Mozno pocase si sprostaňa uvedomí očo prišla.Bohvie ci to je aj pravda,sak jedna jej kamoska mi písala ze ju serie aký zlý vztah ja a ona medzi sebou máme.
Každá žena je niečim jedinečnáBlastbit napísal: Super,"mám rád zenu",ktorá mi odpovedá v hádankách a ja ako taký kkt si mám domyslieť.No nedajboze si domyslím to co ona vo svojej hlavicke nemyslela a je problém.
//autoeditácia príspevku (15 Dec 2012, 19:51)
Aký od.eb? nechápem
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...za takú krátku dobu sa tu téma pekne rozvilnula, čo svedčí o tom, že muži (vrátane mňa) nemajú radi ak im ženy odpovedajú neviem...mal som tiež takú jednu a keď som si to uvedomil a videl som, že to asi fungovať nebude, skúsil som jej dávať otázky na ktoré som si bol istý, že pozná odpoveď...aj tak povedala neviem, tak ja som jej povedal nie...
- Tak ako to Grim opísal svoj prípad a ja sa stým stotožnujem. Presne o to ide. Na otázku na ktorú je jasná odpoved bud ano/nie sa nemá odpovedat "neviem". Chlap potom nevie,načom je a stráca čas s osobou, ktorá nemá vlastný názor na vec. Taká ženská to bude mať s chlapmi velmi ťažké a komplikované.
- Kedysi som čítal príbeh od Jumbojeta, ako mu takéto výstrelky robilo to jeho dievča. A padli tam od ludí aj také názory ze ked zenská často používa slovo neviem-tak este nieje mentálne zrelá.
- Kedysi som čítal príbeh od Jumbojeta, ako mu takéto výstrelky robilo to jeho dievča. A padli tam od ludí aj také názory ze ked zenská často používa slovo neviem-tak este nieje mentálne zrelá.
-
axxis
Addict
Blastbit: mentalne nezrela sporstana, ktora si, ak boh da, casom uvedomi, ze prisla o taku skvelu partiu ako si Ty? naozaj skvely sposob ako si ospravedlnit to, ze Ta nechce
si ako tucna lezbicka s knirom, ktora krici, ze ju ziadny muz do postele nikdy nedostane a ignoruje fakt, ze ju tam v provom rade nikto nevola
si ako tucna lezbicka s knirom, ktora krici, ze ju ziadny muz do postele nikdy nedostane a ignoruje fakt, ze ju tam v provom rade nikto nevola
axxis- stým ze snou nebudem frajer to ma az tak neserie,ale to ze prisla o dobreho kamarata.Je to jedno ide oto v tejto téme ze zenské svojím castým pouzívaním slova neviem odhánaju chlapov.
-
axxis
Addict
podla toho ako stylizujes svoje vety je Ti to vsetko len nie jednoBlastbit napísal:Je to jedno
mas pravdu, odhanaju. este si treba uvedomit, ze to je v majoritnej vacsine pravo to co tym docielit chcu. to, ze sa pri Tebe vyjadruje vagne alebo to zhadzuje na kamaratky neznamena, ze sa tak bude spravat aj vtedy ked najde niekoho koho bude skutocne chciet. ako som pisal predtym, je tak trochu pokrytec. ale to, ze nechce Teba ju nerobi mentalne nevyzrelou a ani nedostupnou a uz vobec to neznamena, ze to slavne "neviem" bude hovorit kazdemu.Blastbit napísal: ide oto v tejto téme ze zenské svojím castým pouzívaním slova neviem odhánaju chlapov.
-
TommyHot
Addict
Podla mna nepovedat na rovinu, "nie nechcem ta, lebo..." je mentalne nevyzrete az az..axxis napísal:ale to, ze nechce Teba ju nerobi mentalne nevyzrelou a ani nedostupnou a uz vobec to neznamena, ze to slavne "neviem" bude hovorit kazdemu.