Obmedzenie prístupu na PC

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
xfox88
Amateur
Amateur

Obmedzenie prístupu na PC

Príspevok od používateľa xfox88 »

Dobrý deň.

Mám syna, ktorý je závyslí od hrania na PC, a keďže ja stále pracujem, resp. som mimo domu neviem kontrolovať jeho čas na PC-čku.

Potreboval by som niečo, čo by vedelo samo vypnúť PC, napr po 2 hodinách od toho, ako sa syn zaloguje na svoj účet. A robilo by to výlučne na jeho užívateľovi, ale s tým, že by ho to nejak neobmedzovalo pri jeho práci (žiadne blokovanie .exe a podobných vecí, proste aby to vyplo PC-čko po 2 hodinách od jeho zapnutia.

A proste po tých napr 2 hodinách, by sa už nedalo zalogovať na jeho užívateľa..

Vďaka za pomoc..
3PO
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 3PO »

staci vypnut ? lebo ked vypne a ucet nie je heslovany helsom ktore poznate Vy tak si ho opat moze zapnut a opat 2 hodinky pokracovat v hrani do dalsieho vypnutia.
neviem aky operacny system pouzivate (windows xp, windows vista, linux...)
ale ak je to vista staci postupovat podla tohto navodu http://www.windowsblog.sk/Article.aspx?id=111
ak xp tak skuste si vybrat podla tohto clanku nejake z free programov http://www.topky.sk/cl/100335/402258/Mo ... vske-zamky (za bulvar sa ospravedlnujem rychlejsie som iny zdroj nenasiel). za toto ma vyrastkovia nebudu mat radi :)
vladenko007
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Uz si nepametam ci je na XP rodičovska kontrola ale na Viste určite je.
Treba ju len zapnut a nastavit
Pomocou rodičovskej kontroly môžete určiť, ako môžu deti používať počítač. Môžete napríklad nastaviť obmedzenia pre prístup detí k webu, dobu, v ktorej sa môžu prihlásiť na počítač, ktoré hry môžu hrať, a ktoré programy môžu používať.

Keď rodičovská kontrola blokuje prístup k určitej webovej stránke alebo hre, zobrazí sa upozornenie, že webová stránka alebo program sú zablokované. Dieťa môže kliknúť na prepojenie v upozornení a požiadať o povolenie na prístup k webovej stránke alebo k programu. Prístup môžete povoliť zadaním informácií o svojom konte.
xfox88
Amateur
Amateur

takto..na viste je rodičovská kontrola :)
na xp na ňu akosi zabudli..

zajtra budem inštalovať tie veci :) z topiek..ale..ak by ste vedeli ešte o niečom :) bol by som nadšený, keby ste dali vedieť :)
N@pster
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa N@pster »

Osobne poznám vynikajuci program na tento problem len neivme mu v rychsloti prist na meno nico ako hafik alebo nieco take da sa tam nastavid odkedy do kedy moze byt pc zapnute kedy sa mam vypnut jednoducho vsetko skusim si spomenut a napisem
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Myslim, ze rozne obmedzenia a logy ponuka cesky program Hlidaci pes (nemyslel si toto N@pster???). Alebo mozno este skusit programy, ktore sa pouzivaju v internetovych kaviarnach ako napriklad NetCafe 2005 (vyzaduje ale SQL databazu) a podobne...
xfox88
Amateur
Amateur

to hojko:
keby ja vedel, čo je to SQL databáza
Napísať odpoveď